Šta je novo?

Potreban Firmware

yuga

Slavan
Učlanjen(a)
13.07.2007
Poena
320
Potreban Firmware za plextor px-800a
da li tako nesto postoji i gde skinuti,hvala unapred !!!
Da kazem da sam ja pokusavao ali nisam nasao nigde a znam da je ovde
pravo i jedino mesto gde mogu dobiti pomoc :wave:

Tu uopste ni nema Plextor-a

Ne postoji firmware update za px-800a ni modovan ni originalan.

Onda mi ne radi plextor
Nareze ali nece da procita to sto je narezao a na drugom uredjaju to procita bez problema.

Isto je i meni tako poceo da otkazuje LiteOn i dalje fenomenalno reze sve(provereno u diskspeedu na vise rezaca) ali je prestao da cita DVD+R diskove ali cita DVD+R DL. Proverno je sve, laser ociscen, opran i ponovo podmazan ceo mehanicki sklop, probano jedno 5 razlicith firmvera i nista...

Da budes siguran podigni npr. Linux Ubuntu sa Live CD_a pa vidi da li ce onda procitati ako hoce onda je do sistema ako nece do uredjaja je.

A kakva je situacija sa rezacem iz potpisa , nec7173s?? Ide mi na zivce vec duze vreme (od kad sam ga kupio :D ), cuje se kao BOING :p i trese i vrti u prazno non stop... PA reko da pousham da fleshnem pa ako crkne taman da uzmem drugi :)

:wave:

Probaj "Liggy and Dee" firmver odavde, medjutim NEC kao i Pioneer imaju jako lose mehanike pa stoga imaju posle nekog vremena probleme. Nije za ocekivati da uredjaji koji kostaju kao i 3 paketa diskova od 25 komada traju duze vreme, nazalost tako je, postali su potrosna roba. Evo imam kod mene oko 25 raznih CD i DVD rezaca koje sam korisitio za razne popravke (menjanje motora, delova na kucistu lasera, zupcanika...) na kraju sam odlucio da sve to pobacam jer jednostavno kupis jednom godisnje novi DVD rezac kad rikne bacis i dovidjenja nema razbijanja glave na temu "Sta sad da radim?".

Tnx Mishko (Shiki inace vodje :) ) ...

BTW - 1000-ti post - cestitamo :D

Znam da si ti, rekose mi Tolpe. ;)

Fala, eto stigoh do jubileja ,)

Da li postoji firmware za Pioneer 111D

Hvala lepo,uradjeno je.
Sad ce da vidimo dal ima razlike !

Nazad
Vrh Dno