Šta je novo?

Potreban Firmware za XWave 110 android tv boks

raicevic

Cenjen
Učlanjen(a)
02.04.2013
Poena
170
Molim za pomoć, ukoliko neko ima link za firmver, fabrički ili custom, za android box Xwave 110 (Allwinner H313/H616 Mali31 2/16GB), voleo bih da ga podeli sa mnom.
Sredio sam ga pogrešnim romom. :)

Teško da to neko ima.Možeš da kontaktiraš uvoznika,pretragom na guglu ćeš lako naći firmu,mada poznavajući njihov servis od toga teško da će nešto biti..
Drugo rešenje je da otvoriš boks,na štampanoj ploči nađeš podatke i po njima tražiš.
E da,vidim da je Slimhouse izbacio romove za taj čipset pa možda i to da probaš,kad je već sređen ništa te ne košta...

Poslednja izmena:
Teško da to neko ima.Možeš da kontaktiraš uvoznika,pretragom na guglu ćeš lako naći firmu,mada poznavajući njihov servis od toga teško da će nešto biti..
Drugo rešenje je da otvoriš boks,na štampanoj ploči nađeš podatke i po njima tražiš.
E da,vidim da je Slimhouse izbacio romove za taj čipset pa možda i to da probaš,kad je već sređen ništa te ne košta...
Hvala na savetu. :)
Slimboxtv ga i jeste sredio, na 54% flešovanja je prijavio grešku i odustao.

Aha,nisam to znao_Ostaje ti da guglaš po oznaci na ploči,možda nešto i nađeš.Ja sam tako našao za xwave onaj manji ne sećam se koji je model bio,doduše s905w je bio čipset.Mada je taj xwave rebrendiran,pa verujem da ćeš naći.

Aha,nisam to znao_Ostaje ti da guglaš po oznaci na ploči,možda nešto i nađeš.Ja sam tako našao za xwave onaj manji ne sećam se koji je model bio,doduše s905w je bio čipset.Mada je taj xwave rebrendiran,pa verujem da ćeš naći.
Sigurno si u pravu, za rebrendiranje. Bio sam siguran da je X96Q Pro, ali za malo. 46% falilo do 100 :)

Pisi NT company. Xwave je njihov brend,jos od dvd plejera. Izlazili su u susret i slali firmware zarazne uredjaje.

Nazad
Vrh Dno