Šta je novo?

Potreban bios od 3850

Marko16

Slavan
Učlanjen(a)
28.01.2009
Poena
330
Moja oprema  
Mobilni telefon
Mi 9T
Pristup internetu
  1. ADSL
U pitanju je powercolor xtreme pcs hd3850 512mb rev. 1.02, nesto sam se juce ze*ao da flesujem bios...,) Uspeo sam, nemam problema, ali NE RADI FAN!!!:d Da li neko moze da mi posalje originalan bios od ove grafe? Probao sam sve tipove biosa sa techpower-upa, nijedan ne radi fan, moram rucno da ga namestim preko rive. Flesovao sam preko win flash-a. Pomoc! Unapred hvala!:wave:

Pa ako ne možeš nigde da nađeš originalan bios, najbolje da pošalješ mail njihovoj tehničkoj podršci i da zatražiš da ti pošalju oni...

To ili da odes tamo gde si kupio Vga (ako imas garanciju,i ako oni imaju "dobar" servis) i nek se oni bacaju sa tim,to ti je najsigurnije.

Videh sada :S: sorry Sada sam pogledao BIOS-e u RBE-u, ala su vrutjiii :d

@Marko16
Na koliko % je namesten Duty cycle min % u BIOS-u, a koliko je u drajveru?
:wave:

Ja sam zakacio bios u nekoj od prethodnih tema, tema je bila pitanje u vezi ventilatora na 3850 pcs. Moja nije extreme mada ne znam ni koja je razlika izmedju njih jer obe rade na istom taktu, valjda ce ti odgovarati.

@Marko16

Ne znam, ali pokusavao sam da ga podesim i na 100%, ali i dalje nece sam da se ukljuci, graficka se usijava i moram jedino preko rive da ga fixiram, ne znam sta je u pitanju!😡 Za flash sam koristio win flash i RBE. Nije tesko, skapirao sam nesto...:type:

Tesha@- Ajde posalji mi na mail svoj bios, preko gpu z ga iscupaj, da probam njega, mislim da i moja nije extreme, ali jedno jeste, pcs! Nijedan nece sa tech power up, stalno imam artefakte u igrama.:zgran::wave:

@Marko16

U svakom slucaju hvala, sve sam isprobao i odustao!:wave:

@ Marko16- Evo druze, ti probaj pa javi.

Flesovao sam sa tvojim biosom i sada je sve kao i ranije, hvala puno, nisam verovao da ce uspeti!!!😛😉 Dugujem pice, hvala druze jos jednom!:wave:

Eto da i ja budem od koristi :happy:cheers E, da, kod mene kartica ne pali ventilator ako je temperatura procesora ispod 40c, cisto informativno...

Eto da i ja budem od koristi :happy:cheers E, da, kod mene kartica ne pali ventilator ako je temperatura procesora ispod 40c, cisto informativno...

Ma nemas pojma koliko si mi pomogao!😉 I kod mene isto radi, ispod 40 c se ne pali fan, extra grafa! ZIVELI cheers!!!

Nazad
Vrh Dno