Šta je novo?

Potreban 98lite Profesional

• Začetnik teme Začetnik teme magick
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

magick

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.01.2001
Poena
770
Hitno mi je potreban program 98lite, "Profesional" vezija. Ima li je ko, pošto na netu može da se skine samo "osakaćena" freeware verzija, a za "realise" ti traži username i password za ulazak na download stranicu, plus što na astalavisti nisam uspeo da nađem crack.

Ima li neko ovaj program? Ne bi trebalo da je mnogo veliki ( ~300KB je freeware verzija ) pa može i na mail il' kako se već dogovorimo. Unapred zahvalan.
:wave;

Imam ja taj program na drugom kompu, ali mi tamo modem ne radi 🙁 Moracu da instaliram w2k, a to cu sutra da uradim posto mi je w98 pojeo dushu... Tako da cu moci, najverovatnije, sutra da ti posaljem na mail.

delimir je napisao(la):
Imam kod mene na sajtu 😎
Nešto te zeza tehnicom, ne mogu da povučem ni jedan fajl. Možda je i do Drenik-a ( na kom sam ja ), pa mi pošalji na mail ako ti nije problem.

Ji 4Tze hvala završio si mi posao. cheers

Vocko ti mi šibni na mail tu tvoju verziju ako je 4.0 ili novija.

Hvala vam svima. :wave;

Poslao bih ti, ali nemam tvoj mail. Onaih par mailova što smo razmenili su mi obrisani kada mi je pukao HDD...Pošalji mi tvoj mail, pa ću da ti pošaljem. Verzija je IV i u arhivi su i fajlovi iz Win95 za shell swap opciju...

Link bi trebao da je sada ispravan...Probao sam preko PTT-a i preko 041. Fajl sam prebacio na Tripod znači mora da se koristi neki download manager...

Ja sam uspeo da iskopam na internetu verziju 4.5 Pro, pa mogu da je poshaljem Delimiru a on neka okachi na svoj sajt, da ne shaljem svima po na osob. Poshto sam danas u nekoj guzvi ( trenutno nisam kod kuce ) poslacu mu sutra. :wave;

Nazad
Vrh Dno