Šta je novo?

Potraga za crnim 19" monitorom

Delija

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
905
Za sada imam samo jednu opciju - Hyundai Q995.
Imate li nekakvih iskustava? Predloga?

p.s. Maksimalno koliko bih mogao da dam za monitor je 200€.

Pa samo taj sto si naveo za druge neznam.
Inace mnogo lepo izgleda taj Hyndai.
E sad kakav je neznam.

Poz.

Delija je napisao(la):
Za sada imam samo jednu opciju - Hyundai Q995.
Imate li nekakvih iskustava? Predloga?

p.s. Maksimalno koliko bih mogao da dam za monitor je 200€.

Samsung 957MB, tu je negde sa cenom, samo da ga obavezno prvo isprobas i obratis paznju na geometriju. Ako je geometrija OK onda ces da budes prezadovoljan monitorom.

Problem je u tome sto ne mogu prvo da ga isprobam, a posle vrlo losih iskustava ljudi ovde na forumu ne bih da rizikujem.
Nego, bas me interesuje ovaj Hyundai! Nemoguce da niko nije imao dodira sa njime!
Hajde, ljudi, pomagajte! Za koji dan bi trebao da pazarim. Dajte jos neki predlog.

jos jedna preporuka za 957MB , samo sto je on silver/black , pa ne znam kako ti se to uklapa. a po pitanju geometrije za sada 4 komada 3 su bila OK

Dakle ...

Pogledaj na www.dell.co.yu - prodaje ih informatika i trebalo bi da imaju modele za oko 200E.
Ujedno izbegnes kupovinu nekog (krs) samsunga!

Jedino sto nema nikakvih specifikacija, vec samo nabrojani modeli, kojih uzgred-budi-receno ima samo jedan (19"). U svakom slucaju hvala.

Pokusacu ipak da nadjem Hyundai Q910, pa sta bude...

desp je napisao(la):
Pogledaj na www.dell.co.yu - prodaje ih informatika i trebalo bi da imaju modele za oko 200E.
Ujedno izbegnes kupovinu nekog (krs) samsunga!

To je M992 model. Slichne karakteristike kao pomenuti modeli 957MB ili Q995, ali bi trebalo da je napajanje i elektronika nesto bolje odradjeno. Zato je i malo skuplji. I crn je. U Informatici koja je generalni zastupnik je cena bila oko 230 Evra, dok je na nekim mestima u gradu bilo za oko 210 Evra, sto je malo chudno, ali eto, nije retkost kod nas.

Posto si trazio preporuku, ma, evo ti za ovaj Dell. Ako imas 210 Evra, trebalo bi da zadovoljava kriterijume kvaliteta, a i boja odgovara.

Nazad
Vrh Dno