Crni je napisao(la):Ajde bre malo redukujte te potpise (po visini) i dajte im prostora da se malo rasire
Mislite na ljude sa manjim monitorima i one sa problemima s vidom koji koriste niske rezolucije :eyebrows:
Na stranu sto iritira sto cesto postovi budu pola reda, a potpisi 10 :smash:
BTW ne morate bas da navodite i model misa, tastature, FDD-a... :cigar:
vudu_dva je napisao(la):u poređenju sa potpisima na stranim forumima, mi smo ovde mala deca.. na neowin-u 2/3 prenetih podataka čine razne *****ske slike koje guraju u potpise (pa su onda valjda 1337)..
trabl je napisao(la):Ovaj sa tostom i mackom je najinteresantniji, bar do sada!
Pa nije bas tako, ali blizu si, ja sam sada u VegasunIce Cream je napisao(la):Da, ali oni za 30 eura imaju 5 megabita internet :d
thunderchase je napisao(la):Ili su to uglavnom oni što stalno imaju probleme, pa da ne bi stalno navodili koja im je ploča, proc, itd. :d ...
milenkoc23 je napisao(la):Pa nije bas tako, ali blizu si, ja sam sada u Vegasu
$29.99 -- 1.5Mbit/s
$59.99 -- 3Mbit/s
mesec dana non-stop neograniceno.
kUdtiHaEX je napisao(la):Neko je spomenuo potpis?![]()
Dandy je napisao(la):Meni je bio najludji potpis na nekom stranom forumu gde je tip ukratko opisao kako namazan tost uvek pada na namazanu stranu i macka uvek pada na noge, pa sto ne bi onda vezali tost macki na ledja i onda bi se taj duo beskrajno vrteo u krug i nikada ne bi pao na zemlju. Pa onda pocnes to serijski da proizvodis i pravis hover kola sa macka/tost pogonom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari