Pretender™ je napisao(la):Hehehehe, nije lose...nije lose
Sta kazete na moj ?
Malo cu ga izeditovati jos ovih dana
Pozdrav !
Slican ima LiquidPlasma.Bane® je napisao(la):Kako vam se sviđa moj...
Znam, nisam baš originalan![]()
Panos je napisao(la):Slican ima LiquidPlasma.
Aca je napisao(la):Odlican je, samo malo kratak. Dodaj jos jedno 20-30 redova.
vudu_dva je napisao(la):u poređenju sa potpisima na stranim forumima, mi smo ovde mala deca.. na neowin-u 2/3 prenetih podataka čine razne *****ske slike koje guraju u potpise (pa su onda valjda 1337)..
Ji 4Tze je napisao(la):mogao si nesto bolje da smislis, to ti je matoro i isfucano :d
Dandy je napisao(la):Meni je bio najludji potpis na nekom stranom forumu gde je tip ukratko opisao kako namazan tost uvek pada na namazanu stranu i macka uvek pada na noge, pa sto ne bi onda vezali tost macki na ledja i onda bi se taj duo beskrajno vrteo u krug i nikada ne bi pao na zemlju. Pa onda pocnes to serijski da proizvodis i pravis hover kola sa macka/tost pogonom![]()
Dandy je napisao(la):Meni je bio najludji potpis na nekom stranom forumu gde je tip ukratko opisao kako namazan tost uvek pada na namazanu stranu i macka uvek pada na noge, pa sto ne bi onda vezali tost macki na ledja i onda bi se taj duo beskrajno vrteo u krug i nikada ne bi pao na zemlju. Pa onda pocnes to serijski da proizvodis i pravis hover kola sa macka/tost pogonom![]()
Aponen je napisao(la):A ja stavio u opcijama da mi ne prikazuje potpise! HaHaHa
To je slicno: (sa, ne znam sta je original)Stator je napisao(la):video sam na es nekoga koji nosi ovaj potpis:
I know Linux, PASCAL, C++, PHP, ASP, Java and nineteen other high-tech words!
Mene je slatko nasmejao..
morbius je napisao(la):I da vidimo cija je baba *****...
NightVision je napisao(la):Evo jednog savremenog (vrlo popularnog u poslednje vreme):
Basically, Doom is a (violent) 3D arcade game where you run around in a maze and kill things with shotguns and chainsaws.... After you get tired of killing things, you can run it over a network and kill things together with your friends. After you get tired of that, you can kill your friends.
:d :d
Urine is an electrolyte. Electrolytes conduct electricity, so do computers. If you piss all inside your box it will conduct faster, making your PC run faster*
* Running faster may mean catching on fire and exploding.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari