Šta je novo?

Postupak instalacije za win2000

Scorpio76

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
619
Pozdrav svima,

interesuje me sta mislite koji je najbolji postupak instalacije kod win2000 za :
1 VIA 4in1
2 SP3
3 Detonatori
4 DirectX 8.1

Da li gore navedenim redosledom ili mozda neki drugi?

I da li posle SP3 treba ponovo instalirati VIA4in1?

Hvala unapred.

0)format disk!
1)win2000 instalacija
2)SP3
3)via4in1
4)directx
5)detonatori ili sta vec

i posle svakog reinstaliranja service packa ponovo via4in1
posle eventualne reparacije, ponovo sp, pa 4in1

a i mene interesuje da li bi trebalo da tacke 3 i 4 mozda idu obrnutim redosledom

jaksa je napisao(la):
0)format disk!
1)win2000 instalacija
2)SP3
3)via4in1
4)directx
5)detonatori ili sta vec

a i mene interesuje da li bi trebalo da tacke 3 i 4 mozda idu obrnutim redosledom

3 pa 4 zato sto ti oni pokrecu UDMA HD-a

jaksa je napisao(la):
i posle svakog reinstaliranja service packa ponovo via4in1
posle eventualne reparacije, ponovo sp, pa 4in1

Zasto ovo kad ti SP-ovi samo sredjuju OS sto se tice sigurnosnih rupa i ostalih dll-ova vezanih za sam OS???

cheers

Batica je napisao(la):
Zasto ovo kad ti SP-ovi samo sredjuju OS sto se tice sigurnosnih rupa i ostalih dll-ova vezanih za sam OS???

cheers

u praksi se pokazalo da je bolje, bez obzira sta pise.

jaksa je napisao(la):
0)format disk!
1)win2000 instalacija
2)SP3
ova dva pokusaj da spojis u jedan, dakle nadji ili sam napavi slipstream, da ne instaliras neke stvari dva puta[/quote]

ne znam na sta mislis tacno, verovatno nisam bio dovoljno precizan:
format disk iz instalacije win2000

a da ugradjujem sp u instalacioni cd, kao xpsp1, mrzi me, imam originalnu instalaciju win2000, pa s njom radim, mada priznajem da je to najelegantnije resenje

Miroslav je napisao(la):
ova dva pokusaj da spojis u jedan, dakle nadji ili sam napavi slipstream, da ne instaliras neke stvari dva puta
[/quote]
Miroslave, radio sam slipstream WIn2kSP3 sa NERO 5564 medjutim izgleda da fali jedna kvachica (opcija) pri konfigurisanju "przenja" ( ta opcija izgleda postoji u novijim ver. NERO-a) tako da disk koji sam narezao nije bio butabilan

Kvachica je: Don't add the ';1' ISO file version extension

Chime si napravio BOOTDISK i da li ovo shto pishem ima neke veze?

ima veze bas to 🙂 ajde javi se ako te ne mrzi dodji da prekopiramo moj boot cd, ima sp3 i boot je... ako ti treba...

ej sorry, imam samo advanced server boot cd sa sp3, nemam professional, malo sam ze zabunio ranije 🙁

Miroslav je napisao(la):
ima veze bas to 🙂 ajde javi se ako te ne mrzi dodji da prekopiramo moj boot cd, ima sp3 i boot je... ako ti treba...

Hvala, ako bash bude bila frka ...cheers

Nazad
Vrh Dno