Šta je novo?

Posts Per Day - neprecizno :)

Neo_Matrix

Čuven
Učlanjen(a)
12.08.2003
Poena
649
Predlazem da se opciji posts per day smanji na manju jedinicu, jer je mnogo neprecizno. Ja mislim da bi posts per minute bila mnogo bolja jedinica, mnogo tacnija. :d

Pogledajte attachment i sve ce vam se samo kasti...

Delija, NHF !

Prilozi

• delija.gif
    delija.gif
    53.4 KB · Pregleda: 202
pa shta ti je chudno, dechko je bash vredan shto se postovanja tiche, sad, da l' je uvek tachno i provereno to sto kaze, nema veze bitno da se kaze...
Nije ni prvi ni jedini takav, pa ne vidim shta je tu chudno, nisi ni ti bio bolji preterano pa si se primirio ;)

Da me ne razumes pogresno Delija, ja u tvojim postovima nisam video ni trunku laprdanja, a ni loshih namera niti nekog preteranog upadanja u flejm(naprotiv) niti mi smeta (kao moderatoru) takav vid postovanja.

Poslednja izmena:
ala ima brzu konekciju meni za 14 postova bi trebalo 1h :D

NHF NeoMatrikse, ali sto je od tebe - mnogo je, brate. :)

Da je neko drugi u pitanju, sa boljim spam-dosijeom... :D a inace, mogli bi post/second da uvedu... :p

Ji 4Tze je napisao(la):
pa shta ti je chudno, dechko je bash vredan shto se postovanja tiche, sad, da l' je uvek tachno i provereno to sto kaze, nema veze bitno da se kaze...
Nije ni prvi ni jedini takav, pa ne vidim shta je tu chudno, nisi ni ti bio bolji preterano pa si se primirio ;)

Da me ne razumes pogresno Delija, ja u tvojim postovima nisam video ni trunku laprdanja, a ni loshih namera niti nekog preteranog upadanja u flejm(naprotiv) niti mi smeta (kao moderatoru) takav vid postovanja.

Fora je u tome sto kad skinem postu sa notifikacijama sa Bench foruma, idem jedan po jedan i, ako negde imam sta da odgovorim, ja odgovorim. :)

Nemam nikakvu nameru da spamujem ili da nabijam broj postova, jer to apsolutno nicemu ne sluzi. Volim da delim (ne)znanje :d sa drugima i mnogo se dobro osecam kad nekome pomognem.

Jednostavno, lepo se osecam krstareci forumom. ;)

Pozdrav svima! :wave:

Ama, samo sam se salio, nemojte sve da prihvatate onako kako pise...
Delija mi je inace samo tako naleteo...

Necu da kazem nista u svoju odbranu, sve je ovo sala...

Inace ja sam ranije dok nije bilo flat-a ovoliko odgovarao tako sto se konetujem, otvorim, diskonektujem, pa procitam, iskucam, pa se konektujem i pasteujem i postujem ;)

I da je mnogo, nije :)

Poz.

Poslednja izmena:
@Neo: ti bi mogao da se vratis u 5. razred. Ako nisi primetio, bilo je 6 postova za 14 minuta sto ce znaciti 6/14= 0.43 post per minute

Da, ne mogu da verujem kako sam se izgoreo, a ne mogu ni da verujem kako niko nije provalio...

Poz.

Ko uopshte gleda posts per day ??? Mnogo ti je dosadno matrixe...

Pa kako bi inače nabijao broj postova. :d

postoji li neka nagrada za 5 000 postova :D Ako postoji, daj da napisem neko programce koje ce da generise postove u moje ime :D

Boyce je napisao(la):
postoji li neka nagrada za 5 000 postova :D Ako postoji, daj da napisem neko programce koje ce da generise postove u moje ime :D
Postoji, zove se "ban"! :d

Ne dirajte matrixa, zar nije voodo taj koji "melje" 3000+ postova za godinu i kusur.. :smash:

Nazad
Vrh Dno