Šta je novo?

Postpaid racuni

Evo jedne stvari vezane za odjavu extra paketa. Ovo je zvanican odgovor od njih:

Usluga "Dodaj mts 60" koji ste odjavili putem sms poruke 30.11.2007. (u listingu evidentirana 21:34:58), regularno je naplacena i u decembarskom racunu. Ukoliko uslugu ne otkazete minimum 24 sata pre isteka meseca, pretplata na tarifni dodatak se automatski produzava u sledeci mesec. BUduci da odjavu ove usluge niste izvrsili do navedenog roka, zahtev za odjavu na sistemu obradjen je u redovnom roku 1.12.2007. kada je usluga deaktivirana.

Ovo je deo njihovog odgovora. Ovom svojom gluposcu su oni resili moju reklamaciju na njihovu stetu, posto su trebali da mi vrate manje para (da ne objasnjavam sad detalje zbog cega). Upozorenje svima da iako vam stigne poruka da ce vam usluga biti deaktivirana 1.12.2007. ili bilo kog prvog u mesecu, znajte da ako niste podneli zahtev bar 24 sata ranije, da to tako nece biti. Znaci bave se obmanom potrosaca sto je krivicno delo. Nisam hteo da se smaram da ispravljam krive drine, pogotovo sto me *****avaju vec 6 mesec za redom sa greskama u racunu. Otisao sam u poslovnicu i samo podneo reklamaciju na poslednji racun i pogresno obracunat jedan razgovor i rekao im da ne zelim vise da vidim gresku u racunu. Ako se pojavi, odoh ja u novine, pa nek cita narod :) Mada ako budem imao zivaca, sigurno cu poslati nekim novimana celu pricu.

Septimuse, u korisnickom servisu ne mogu da pristupe tvom listingu, tako da nosi to sto si odstampao, i pisi reklamaciju.

Gde da stampam toliki listing i da im nosim, rekose da ce imati pristup od ponedeljka.

Mislis da me zavlace? :)

Meni su u korisnicnom servisu rekli da nemaju pristup listingu zato sto su to licne informacije. Onda sacekaj da ti dodje racun, ionako imas do kraja meseca fore da pises reklamaciju po ugovoru. Mada se meni desilo i dva puta da sam pisao prvog u sledecem mesecu :)

Бандо лоповска

Већ сам се пожалио у другој теми...
p.s. Jel neko zna kakva im je ovo fora da na listingu poslednji dan prethodnog meseca uvrstavaju u tekuci ??? I jos na taj dan obracunavaju sve pozive i SMSove po punoj ceni bez obzira sto je preostalo paketnih minuta i smsova...?
Зато ја сада имам 26,64 динара на стању (другачије не могу да објасним), маму им...! :mad: :wall: :S:

Stanje u toku meseca je promenljivo i dosta cesto netacno, tako da to nemoj da uzimas u obzir.

Провера стања

Stanje u toku meseca je promenljivo i dosta cesto netacno, tako da to nemoj da uzimas u obzir.
Тако се и испоставило.

Видим да је од јуче прорадила провера стања, још не верујем :zgran:. И имам на рачуну 593,3 дин, таман што ми се случајно укључио мондо вап сајт (пренос података)...

Vrh Dno