Miki je napisao(la):Ako uzmem telefon na ugovor moze li da se proda telefon,a da se kartica koristi recimo u drugom telefonu?Znam da se vidi IMEI broj kad je telefon u mrezi pa zato pitam.Neka odgovori neko ko zna ne da pretpostavlja,zamolio bih.
Miki je napisao(la):Ako uzmem telefon na ugovor moze li da se proda telefon,a da se kartica koristi recimo u drugom telefonu?Znam da se vidi IMEI broj kad je telefon u mrezi pa zato pitam.Neka odgovori neko ko zna ne da pretpostavlja,zamolio bih.
Miki je napisao(la):Normalno da se isplati,ja trosim na pripejdu oko 1500,ovako predjem na postpejd i dobijem telefon za 1600,nije lose,a?
A sto da ga bacis ako je kodiran?to3a je napisao(la):kupice ga neko kome treba taj kapet
npr ja koristim taj bel 50 vetj godinu dana
Telefon je ****** koji se dobija kao i uvek tj tada je bio neki mc60
al poshto vetjina tj 90 % brojeva koje pozivam su na 064 mrezi meni se taj paket isplati
a tel moz da bacish jerbo je kodovan .
WORDnidza je napisao(la):Prepaid je za decu, prevarante, one koji ne "ogrebu" više 2000 dinara godišnje i ljude koji nisu u stanju da se kontrolišu, ili kao rezervni telefonski broj.![]()
frenky je napisao(la):Ovi iz telekoma su stvarno nadmasili sami sebe... Taj telefon moze da se nadje u prodaji za 155-160 evra,a oni ga nude za 150 evra ako se obavezes da ces im 2 godine placati paket bel 50. Pa zasto bi onda iko kupovao aparat kod njih kada kosta isto koliko i u svim drugim radnjama?! Opasni su im ti marketing menadzeri...
frenky je napisao(la):U pravu si za telefone u radnjama,stvarno moze čovek da se zezne i da naleti na prevarante. Ali moje iznenadjenje za ponude telekoma se prvi put javilo sa aparatom d600 i paketom usluga bell1000. Nakon toga,ovo sa bel50. U toj varijanti,koju si ti uzeo, isplati se,nema šta. Jedino što ne možeš da se obezbediš od povećanja cena usluga,u toku obaveznih 24 meseca.U ugovor stavljaju : "mesečni iznos pretplate za taj i taj paket usluga",a nigde ne govore o ceni. Tako su mi barem rekli telefonom. U takvoj su poziciji da neke stvari mogu da izmišljaju, a korisnici su primorani da sve to trpe,jer im je vrlo ograničen izbor.
Uzdravlje!
Taman po bozicu. Pa bre mogli su nesto lepo da smisle za novu godinu, a ne da kasne ... Ne znam kakva je ta nokia !? Cini mi se nista specijalno.Bunovan je napisao(la):Da ,za najvise 10 dana deli se nokia 6020.
Bunovan je napisao(la):Da ,za najvise 10 dana deli se nokia 6020.
zmija je napisao(la):Telefon je smesan u odnosu na k700 glupa nokijica sa 1,5-2,5 mb memorije bez bt-a i sa beskorisnim ic portom, cak i bez radija koji bi je malo izvukao tako da mislim da i nije neka ponuda, a koliko sam ja razumeo lika cene ce biti kao za k700 tako da je ponuda dno. E sada dobra vest je da ce navodno mts uskoro poceti redovno da sprovodi takve akcije i menjace samo modele telefona, zivi bili pa videli...
Mislim da te nisam razumeo ili ti nisi pratio thread. K700 je bio u avgustu, ali bio je i prosle nedelje po istim cenama kao i tada, a nokija ce ponovo biti za nekih desetak dana, ali najbitnije je da ce mozda uskoro davati redovno telefone uz pakete...teletabis je napisao(la):Koliko se secam to je bilo u augustu-septembru..... Ili SE K700i ili Nokia 6020 od 1800 do nekih ~8000 din zavisno od postpaid paketa. Navodno su imali i Samsung D500 za 11000 uz Bel 400 (1600 din mesecno).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari