Šta je novo?

Postpaid paketi

Učlanjen(a)
06.08.2005
Poena
319
Zna li neko koje telefone telekom i mobtel sada daju na kupovinu za postpaid pretplatu?

Znam da Telekom u najnovijoj akciji daje Samsung D600 za 9k i kusur dinara. Ali korisnik mora da potpise ugovor za koriscenje paketa BEL1000 na dve godine.

delija_sever031 je napisao(la):
Nema, pregledao sam ih.

U pravu je, i ja nijednu ponudu paketa nisam uspeo da nađem na sajtovima Mobtela ili Telekoma, i to ne samo sada već i ranije.

kako nema? naravno da ima, samo ne trazite pazljivo ( google keva :) link ;)

Poslednja izmena:
koja je ono fora za motorolu v3?zna li neko,nigde nisam video nista o tome,samo cujem price a mrzi me da zovem i pitam,uglavnom cekam po 10min za uspostavljanje razgovora :p

to je vazilo od 3. oktobra, mislim da je to proslo, ali googlaj malo pa tjes natji sigurno ;)

Odes na mt064 sajt i lepo nadjes promocije mts.
Ima d600 za 9900din od 21-vog novembra. Ali oderu te za bel1000 mesecno 3000din+18% i to dve godine.

Mislim da nisi u obavezi dve godine nego nekih 2-3 meseca - treba proveriti.
Poz

marek je napisao(la):
Mislim da nisi u obavezi dve godine nego nekih 2-3 meseca - treba proveriti.
Poz
daj boze da je samo 2-3 meseca ... pa onda je ok uzeti ovaj d600 sta mislite a?

MA kakvih 2-3 meseca...Moras da potpises ugovor na 2-e godine, bez mogucnosti da promenis paket, a onda te telefon izadje preko 1000€, mada ja licno mislim da se isplati onome ko mnogo razgovara, mada "ubija" tih 900 minuta ka 064/065 mrezi i samo 100 minuta ka ostalim mrezama... :wall:

Ma da vam kazem ja to uopste nije zdravo 1000min se zraciti, a gde su tu poruke, a gde dolazni, baci to

nigde nije recheno da ti morash da iskoristish sve te silne minute :)

Imaju Nokie na 063 . . .

Stvarno darežljiva ponuda koju daje telekom za d600! Samo se nadam ,da jadni , neće propasti. Odakle samo dobijaju ideje za sadržaj tih paketa?!
U bell1000 ju uključeno celih 200 sms-a! Čak ne daju tih 1000 sms-a u skladu sa dosadašnjim paketima,iako im se plaća preko 3500 din mesečno.
Na moje pitanje da li se može raskinuti ugovor pre isteka 24 meseca ,odgovorili su: "naravno da može,SAMO platite sve što ste dužni i slobodni ste".
Stvarno svaka čast za ponudu!

Nikada oni nista nisu davali dzabe. Sve sto se dobije otplacuje se na rate sa kamatom. Dok ne dobiju konkurenciju naplacivace nam i dalje i svoju SIM karicu koja inace kosta bednih 100 dinara.

Stvarno beda, ni kradoljub se nije pretrg'o sa ponudom. Ide nova godina, umesto oni nas da caste - oni oce da extra profitiraju!? Sramota. Najbolje kupi negde telefon u radnji i cuti.
A sta cekaju novi operateri. Vidim reklamu za T-mobile za hrvatsku i ispada ima 2-3 dinara minut razgovora kad se preracuna!?

Poslednja izmena:
Pa sta mozemo da ocekujemo kada je tel. 350 eura.

pa cak i firma :hump: daje bolju ponudu,ima ih nekoliko pa biraj. Ali ovi iz telekoma ga bas preterase.I naravno "kolicine ogranicene..."

ipak je mobtel u prednosti sa svojim "najpovoljnijim telefonima" :) :) :)
ccc

U danasnjim novinama vidim da i telekom opet "daje" Sony Ericsson K700i za svoje post paid pakete. Zna li neko da li ce biti jos neki telefoni?

Hajde da ne otvaram novi thread...isplati li se ovaj k700i? Kakav je telefon? Bilo bi dobro da korisnici istog iznesu svoje utiske. Kakav je u odnosu na 6230i koji ima kod Džafera ali po mnogo nepovoljnijim uslovima?

Mislim da niko pametan ne treba da uzima nista od tehnike na rate...a narucito telefon

6230i ima bolju kameru i memorijsku karticu ali K700 ima veci i bolji ekran,bolji i lepsi"Meni"a Aluminijumska maska mu je neunistiva!Koristio sam ga 9 meseci a pre njega sam menjao telefone na po mesec dana pa i cesce!Zakon telefon i apsolutne preporuke za K700!
Pozdrav ,)

vanobitus je napisao(la):
Mislim da niko pametan ne treba da uzima nista od tehnike na rate...a narucito telefon
slazem se donekle, ali ipak ovo na "rate" dobijes ORIGINALNI telefon, tako da bih ipak uzeo, pogotovo k700i jer mi se svidja!

U kojoj varijanti telekom valja k700i? Ne vidim nista novo na sajtu...

frenky je napisao(la):
U kojoj varijanti telekom valja k700i? Ne vidim nista novo na sajtu...

I ja sam trazio nesto poblize o uslovima,ali ne nadjoh.

Akcija zvanicno pocinje od danas. Imate po novinama, ugovor na dve godine i zavisnosti od bel tarife po kojoj potpisete ugovor dobijate telefon po razlicitim cenama recimo za bel 200 telefon je 1600 dinara, a za bel 150 je 3500 din bez pdv-a, ne znam napamet ali mi se cini da je za bel 50 tel oko 11500... E sada fora je u tome sto ne morate da budete novi korisnici vec i postojeci korisnici mogu da uzmu telefon ukoliko nisu do sada uzimali nijedan telefon iz paketa...

Vrh Dno