Šta je novo?

Postpaid extra - WAP/Internet

Ja imam od ranije aktiviranu uslugu za MB, mogu da ti potvrdim da radi, e sad za ukljucivanje ne znam

Probaj par puta u toku dana. Poslednjih par meseci imao sam isti problem. Smatraj da je u obradi kad dobijes povratnu poruku "Usluga ce Vam biti aktivirana u sledeca 24 casa".

Najbolje je da pozoveš korisnički servis da ti ne bi aktivirali uslugu više puta ili naplatili uslugu koju ne koristiš.

Koliko se secam od 1. do 10. u mesecu, rade se obracuni. Tada uglavnom nije ni moguca provera stanja itd. Moguce da je i do toga...

Provera stanja radi od 3. u mesecu. Malo su popravili stanje.

Hm...ja sam tek posle 5-og mogao da proverim tako da je i dalje promenljivog karaktera.

Probaj par puta u toku dana. Poslednjih par meseci imao sam isti problem. Smatraj da je u obradi kad dobijes povratnu poruku "Usluga ce Vam biti aktivirana u sledeca 24 casa".
Danas je prošlo u jednom trenutku, dobio sam poruku koju si naveo.

Da li sad dobijam još jednu poruku da znam da je usluga aktivirana? I kako mogu da proverim posle koliko sam potrošio, tj. koliko Mb mi je ostalo? (vidim na *797# pod "Trenutno stanje" da imam praznu stavku "Preostali besplatan saobraćaj", da nije to?)

Neces dobiti poruku kad je aktivacija izvrsena. Sve zavisi od azuriranja, za dan-dva bi trebalo da ti pokaze u proveri stanja, pod stavkom "Podaci(kB)".

Meni nikad ne prikazuje koliko mi je ostalo mb. Ne znam zašto mix750 sam tarifa.

Ja sam na mix250 (stari mix), i evo, skoro 48h nakon poruke da će mi usluga biti aktivirana, i dalje ništa na izveštaju stanja... javiću ako se nešto promeni, a nadam se da hoće.

I dalje ne mogu da proverim stanje protoka, tj. ta stavka mi je prazna pri proveri stanja.
Nego, uzeo sam dodatak od 50Mb, mogu li sad da uzmem i ovaj od 300Mb (u toku istog meseca)? Android troši više nego što sam ja mislio :)

Tarifni dodaci se mogu aktivirati 1x u toku meseca, preciznije, od svake "vrste" po jedan.

Oprez: sa aktivacijom dodataka kod MTSa nikad se ne zna (za razliku od Telenora). Cak ni operateri nisu sigurni da li ce sistem zaista aktivirati dodatak ili ne.
Takodje postoje i uspesni primeri sto stvara konfuziju.

I kod mene je prazno (i to me uzasno nervira), nekada je bilo ali je bilo manje azurno od minuta, pa su mozda ukinuli zbog toga

Da li postoji neka mogucnost da se "nabavi" internet za postpaid u toku meseca (skoro istrosio jelte, a ne placaju mi se nenormalne cene) posto su mi rekli da ne moze u toku meseca da se promeni dodatak :mad::S:

Ne može da se menja osnovni paket u toku meseca ali dodatak može da se dodaje ako nije već postojeći.

Pa sto mi to ne rece ova kad sam zvao. Ja sam pitao da li postoji nacin da dobijem jos interneta. Ako sam dobro razumeo ja sad posto imam ovaj od 50mb mogu dodatno da uzmem od 300mb i da platim pretplata + 50mb + 300mb? ili samo ako uopste nema dodatka moze da se doda neki, ako imas neki ne moz nista :(

Trebalo bi da može!

Vrh Dno