Šta je novo?

Laptop Postolje za macbook pro 13 inča

Koji laptop kupiti?

delboy

Čuven
Učlanjen(a)
03.08.2004
Poena
945
Da li ovo postolje može da nosi macbook pro 13 inča (težak oko 2kg) bez da se rasklima i da li uopšte vredi da se uzima ? Ako ima neka bolja preporuka do 30e a da moža da se kupi kod nas, dobrodošla je.

Zaboravio sam link da postavim

U firmi koristimo ove, nisu loši, lagani a jaki.

PXL_20230515_114352422.jpg

PXL_20230515_114423516.jpg

Edit: sad vidim da se prodaje po 70e, bolest.

Poslednja izmena:
Skupo mi je, ima na KP nekih koji izgledaju solidno jaki za tridesetak evra, nego mi ovaj interesantno izgleda, ali mi deluje da ne moza da izdrzi neku tezinu.

Ma za 10e ne bij jurio sa ae-a, kupi'u ovde, nego ako je klimavo i neupotrebljivo bolje odmah da uzmem nesto sto vredi, mada mi se svidja kako izgleda.

Pogledao sam na YT ovaj laptop stand od 10e, ljudi su prilično zadovoljni, definitivno ću da ga uzmem ovih dana. Kažu da je stabilan kada se na njega postavi laptop, a omogućava podešavanja u sedam nivoa visine, plus je sklopiv. Javljam utiske kada kupim.

Uzeto postolje, odličan pomagalo za 10e, deluje kao da nema šta da se rasklima. Jedino što bih izbušio rupe do kraja u koje se uglavljuju nosači koji drže ram po visini, tako bi bilo još stabilnije, ali i ovako nema problema sa stabilnošću ili čvrstinom.

Nazad
Vrh Dno