Šta je novo?

Postolje za laptop

micairvas

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
13.01.2009
Poena
199
Treba mi neki notepad posto mi se laptop dosta greje na ove letnje dane, ne mnogo skup a da hladi dobro, coolermaster ili koji vec, ako neko moze da preporuci neki dobar a ne mnogo skup, to ni nilo lepo!!!

extra tako sam nesto i trazio :D renomirana marka, a jeftino :D Hvala!!!

Koje boje sve imaju u WINWIN-u?
Ako uopste ima u razlicitim bojama...

meni se taj t2000 nije svideo jer je stalno podignut od podloge, pa sam uzeo t1000, jer on ima one nožice kao tastatura, pa može da radi i u ravnoj varijanti i u podignutoj, zavisi kako kad odgovara... i nisam ga kupio u win winu jer nisam mogao liku da objasnim pola sata šta je to podloga za hlađenje lap topa sa ventilatorom, pa sam na kraju odustao... nekad stvarno pomislim kako bi tim likovima koji rade tamo trebalo da daju test na svakih 6 meseci, tipa ono šta je tastatura, kako izgleda ram i slično:d

A da malo koristite search pre nove teme, ova tema je odavno i vise puta prezvakana!

moze li mi neko objasniti razliku izmedju vise modela Infinity-ja(Cooler Master)? gledao sam da uzmem jedan ali me bune vise modela sa istim nazivom.potreban mi je za hladjenje hp6735s--svaka preporuka je dobrodosla(ne mora bas infinity,ali ako je dobar uzimam ga 100%).hvala na svim komentarima :wave:

CM Notepal X1 je takodje dobar izbor.

Dobih X1 za rodjedan, samo sto su malo pogresili, moj lap je 17" i preveliki je za ovo postolje.

Mogu reci da je skroz OK, mada imam par zamerki.

Vent je bucan i to dosta, bez obzira na broj obrtaja. Moguce da nesto kaci, nisam stigao da pogledam, postolje je kod devojke :D

Takodje nije bas za drzanje u krilu, jer ima dva izdignuta dela sa prednje strane. Super je za drzanje na stolu ili krevetu, ali kada se duze drzi u krilu, te dve "nogice" smetaju.

file1211862547216.jpg

Za 17-ice najbolju ulogu igraju Cooler Masterovi note hladnjaci...koji god da uzmes neces se pokajati,jer je moj drugar uzeo za njegovog msi-a neki sa 3 ventilatora,kao alu kuciste...ne znam oznaku,nije me interesovalo...Pozzzz

Hvala , video sam taj model CM NotePal W2 (3 fans), samo da nadjem gde ima da se kupi.

Pošto su ti neki normalni(udobni za krilo :) ) modeli za 17" ?

Koliko je to tesko?

Da li je nezgodno to za duze drzanje u krilu?

vlasnici hladnjka Thermaltake T2000,t1000, i Cooler Masterovi ,
kazi te nama zainteresovanima za kupovinu , koliku buku prave?
dal moze da se spava ako ostavim laptop preko noci da mi skida filmove a hladnjak ukljucen

hvala

I mene bas to zanima kolko je bucan cooler master jer i ja merkam jedan da kupim ali nebi da mi urla nije bitna cena kolko je bitna tisina.

vlasnici hladnjka Thermaltake T2000,t1000, i Cooler Masterovi ,
kazi te nama zainteresovanima za kupovinu , koliku buku prave?
dal moze da se spava ako ostavim laptop preko noci da mi skida filmove a hladnjak ukljucen

hvala

:) NE CUJE SE :) Ali stvarno...isto vam se hvata radio sa ili bez T2000... Cak sta vise kod nekog AMD lap-a ce se vise cuti maticni kuler nego T2000... Dakle ako gledate buku uzimajte odmah...NE-----CUJAN!!!

Ima ga kod nas, potrazi na IT svetu i slicnim mestima... cena je oko 15 evra.

Mada sam se ja ipak odlucio za http://www.thermaltake.com/product_...00000481&id=C_00000483&name=T1000+&ov=n&ovid=

T1000 znaci i to samo zato sto ima jedan ventilator od 12cm, a veci se manje cuju jer se vrte na manje obrtaja.... mada ni one 2 osmice u T500 nisu problem, ali kad vec uzimam za 400 din razlike necu da se mislim :)

edit: imas PM ;)

Poslednja izmena:
Taj thermaltake je jedno obichno plastichno @#$%@#[email protected] to pre nego kupite...ja sam kupio devojci....TOTALNO razocharenje.....

Uzeo sam ja TT T1000, i stvarno sam se iznenadio kako je lagan tj. plastika.... ali u principu to je to, i treba da bude lagana i da vrsi poso' a to je da hladi. Za sada sam zadovoljan, jedina zamerka na dimenzije - kazu da je za 15,4" modele, ali moj Fujitsu je siri za nekih 3-4cm pa imam problem sa onim gumicama na laptopu sto su suvise na ivicama postavljene samim tim i masim postolje pa je nestabilno tj. klizi sa jedne strane... mada sam ovo override-ovao tako sto sam na sam T1000 zalepio jednu obicnu gumicu koja sluzi za to :)
Tako da osim lagane plastike ne znam sta je jos razocarenje? Dobija se tacno ono sto se ocekuje od ovakgovg uredjaja...

P.S. Ona dva USB porta nisu napisali da je moguce koristiti samo jedan, zato sto jedan mora da se koristi kao napajanje tj. veza sa laptopom! Onda su mogli barem da stave sa 3 porta a da ovaj jedan glavni odvoje ovako deluje konfuzno...

Nazad
Vrh Dno