Šta je novo?

Postolje za laptop za koriscenje u krevet?!

ProMaster

Slavan
Učlanjen(a)
17.02.2011
Poena
375
Dakle kao sto kaze naslov potrebno mi je postolje koje ce mi omoguciti koriscenje laptopa u krevetu dok sedim, jer se spominje da nije korisno za mile nam organe muske drzanje laptopa u skutu..

Nasao sam ovako nesto

http://procentar.com/index.php?tren...ani=40&klasif=NOO&trazi=&sort_rule=&akcije=1#

.. ali mi sam proizvod ne ulica puno poverenja, nemaju prodavnicu u BG-u pa ne bi da narucujem bzv i da mi stoji posle..

Imate li vi neki predlog za tako neki proizvod... ???

Ja sam negde kod nas video ovo:

$T2eC16N,!zQE9s3srYVcBQstDZ2RPQ~~60_35.JPG

Ali da me ubiješ ne mogu da se setim gde... Moguće da je bio neki od onih prospekata što stižu uz novine, možda neki webshop naš... Ali ako sam ja video, video je sigurno i još neko, pa ne sumnjam da će javiti gde ima.

Edit: Evo ga! http://www.jysk.rs/120/121/3635101/a/catalog

Poslednja izmena:
Drvo kao izolator toplote nikako ne moze biti dobro postolje za laptop.
Logika ti nije jača strana :) Upravo suprotno, kao izolator toplote izolovaće toplotu laptopa od njegovih testisa, da prostiš...

Inače ovom delu na kom stoji laptop može da se podešava nagib, dakle može da bude i potpuno ravan ako ti tako više odgovara.

Poslednja izmena:
Meni logika ne dozvoljava da laptop uopste drzim na testisima, mozda je tvoja bolja. Govorim o hladjenju laptopa, ostalima je valjda jasno.

Dakle kao sto kaze naslov potrebno mi je postolje koje ce mi omoguciti koriscenje laptopa u krevetu dok sedim, jer se spominje da nije korisno za mile nam organe muske drzanje laptopa u skutu..

Nasao sam ovako nesto

http://procentar.com/index.php?tren...ani=40&klasif=NOO&trazi=&sort_rule=&akcije=1#

.. ali mi sam proizvod ne ulica puno poverenja, nemaju prodavnicu u BG-u pa ne bi da narucujem bzv i da mi stoji posle..

Imate li vi neki predlog za tako neki proizvod... ???

U krevetu se drzi devojka , a ne lap top

Moj je stakleni :p Hteo sam reci da je daleko najbolje resenje cooling pad, koji cak ne mora imati ventilator. Ali takodje ne treba puno brinuti o grejanju "family jewels" od laptopa. Ja godinama laptop drzim u krilu, naravno ivicama na stomaku i butinama, dosta godina je to bio Dell Inspiron koji se greje kao lud - bez ikakvih posledica po juniorski tim. Naravno, ne treba laptop drzati onako kao sto to cini rev, to vec ne bih preporucio nikome.

Pa dobro, to jeste ali ovo deluje meni sasvim ok, moze se i malo pomerati tamo amo i laptop ostaje tu gde je, a moze se koristiti i za dorucak u krevetu. :) Za taj novac jedva da moze naci pristojan cooling pad. :)

U krevetu se drzi devojka , a ne lap top

eee vrlo rado.. :) Ali trenutno tragam za najoptimalnijim resenjem, posto sam krenuo sa nekim ucenjem, provodim skoro ceo dan za kompom, pa mi se ne sedi bas ceo dan na stolici, a u krevetu opet ne ide, bez ovog postolja, dosta mi je neprijatno da ga drzim u krilu.. Pa sam dosao na ideju ili da nabavim nesto takvo ili da kupim neku ultra mega radnu stolicu (fotelju), ali to je malo skuplja varijanta..

Mozda bi ti ova varijanta radila posao, nema aktivno hladjenje ali je veoma lagana i udobna za rad u krevetu

Comfort_Lapdesk.jpg

Ja isto sad hoću da kupim ovo, da mogu da se izvalim nekad u fotelju ili na kauč, a da mi laptop ne bude direktno na krilu ili na ćebetu. Hoću da uzmem nešto od ova 3, da li je neko probao neki ili ima neko iskustvo. Ovaj poslednji mi je najzanimljiviji, zato što može da se skupi i da stane u ranac, pa možeš da ga poneseš sa sobom, ali mi te noge deluju nestabilno, imam osećaj da se klima. Drveni mi deluje čvrst.

Prvi
Drugi
Treći

Svi su oni priblizno jednako stabilni , ja koristim trenutno ovaj .
Meni je ovaj moj delovao skroz nestabilno dok nisam probao , sad se ne odvajam od njega , i na stolu ga koristim.
Nije mi potreban dodatni kuler , redovno cistim svoj laptop :)

ps.
Dogovori se da kupis uz racun preko njihove firme pa ako ti ne odgovara vratis posle 3-4 dana , oni ti vrate pare.+
laptop-stand-300x257.jpg

Haha BLIC je napisao da smo najveci lenjivci.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno