Šta je novo?

Postoji Li Ovakav MiŠ? Cena Nije Bitna!

Dushman

Slavan
Učlanjen(a)
18.05.2005
Poena
304
E ljudi da li neko zna gde može da se kupi (kao što rekoh cena nije bitna), miš sa DVA skrola i ona dva dugmenceta za "Back" i "Forward" opcije. Obišao sam pola grada. Dajte ako neko zna...

Ima moj drug neki a4tech, bas sam danas bio kod njega, dva skrola i dva dugmeta sa leve i desne strane, valjda se mogu podesiti na back/forvard... Pogledaj na a4tch ovom sajtu.

A4 Tech RP-649Z

RP-649z-1B.gif

untitled2rp.jpg

Ja vec vise od godinu dana imam RP-680 (doduse, kod mene je izgleda neka stara oznaka jer na dnu misa pise RFSWOP-80), i zadovoljan sam njime. Ergonomija, kvalitet izrade, ponasanje kursora (koristim ga na crnoj platnenoj podlozi sa gelom) i gomila dugmica koji mogu da se konfigurisu po potrebi, su odlicni... pa i sam dizajn i kombinacija boja. Jedina zamerka mi je u pocetku bila na tezinu, ali to je kapiram "mana" svih bezicnih miseva (ne racunam ove nove sto se napajaju iz podloge, il' odakle vec) zbog baterija koje se nalaze u njima. Vremenom sam se totalno navikao, da mi je cudno kada u ruku uzmem neki lagani/sa kablom (a ljudi jos i teretanu placaju :D). Sve u svemu, kao sta sam i napisao, misem sa zadovoljan, i stvarno ne vidim potrebu da za neki slican Logitech model dajem 2-3x vise para.

P.S. Za tehno manijake i/ili okorele gamere - Logitech® G7 Laser Cordless Mouse

edit dodao slike i url-ove

Poslednja izmena:
ms_ime1.jpg

Oba dugmeta su tu.

Scroll je jedan, s tim da moze da se pomera i u stranu; tj. za gore-dole se tockic skroluje, a za levo-desno se ne skroluje nego pomeri u levo ili desno (kao sto bi to sa dzojstikom uradio).

Boze svasta, ja nalecem na milion A4Tech i mislim Sweex modela sa takvim opisom. Cudi me da bas nigde nisi nasao tako nesto u BG. Cak mislim da nije preterano skup.

Ja imam A4 WOP-353 miš sa dva skrola i veruj mi da ti dva skrola uopšte ne trebaju. Da bi Windows mogao da vidi drugi skrol moraš da instaliraš drajvere koji su znali da mi naprave probleme, ali i pored toga ne možeš dati posebna zaduženja drugom skrolu u većini programa i igara. Dva skrola bi bilo super rešenje da je bolje softverski podržano, ali ovako ničemu ne služi.

Ma sve ej to lepo momci, ali...
Ja i imam ideju šta da kupim, ali GDE to da kupim postaje problem...

Razumete me? Tako da meni treba radnja...

@Dushman: jes' ti ccorav?! vidish donju sliku u postu #3? pishu nazivi firmi i telefoni..
ako ti tih nekoliko nije dosta, idi na www.pcberza.co.yu i tamo ga pronadji po oznaci u pretrazi, pa cce da ti izbaci jedno 100-tinak firmi, garant

@Sasa: a ti mu dade najskuplju soluciju..:p ili se na mishevima ne ugradjuju po 60%?:smoke:,)

pozdrav

Poslednja izmena od urednika:
H.U.D. je napisao(la):
@Sasa: a ti mu dade najskuplju soluciju..:p ili se na mishevima ne ugradjuju po 60%?:smoke:,)

Video da ima, ne znam cene, posebno me ne zanimaju da pamtim kada su u pitanju A4 misevi :)

Nazad
Vrh Dno