Broz je napisao(la):
sinovac

Osim toga kakav je to brend kad na nalepnici sa donje strane ne pise Sager nego pise samo "notebook computer". Pa jos pored toga mala bela nalepnica na kojoj pise verzija 1.0

. Smesno....
Ljudi, sorry za ovaj preopak revival, ali neleteo sam na ovu temu i moram nesto da kazem.
Sager nije samo laptop, sager je usluga, koja ruku na srce nama ovde nista ne znaci, jer je jako tesko stupiti u kontakt sa njima ako se nesto desi laptopu ovde odnosno, strasno je tesko poslati laptop na reklamacije i popravke.
U americi mislim da je sager ipak najbolji brend iz dva jednostavna razloga:
-Fenomenalan korisnicki servis.
-Relativno jeftin.
Ako niste upuceni, svi ti "vrh" proizvodjaci, sa laptopovima od $3000-$6000 su u stvari isti. Koriste se
Clevo laptopovi sa manjim kozmetickim izmenama, koje eto izgleda ne obuhvataju nalepnicu na dnu laptopa. Alienware stavlja one uber cool nerd gamerske maske, i samo to kod njih vredi $1000 izgleda, jer ista konfiguracija na sageru i na alienwaru ima toliku razliku u ceni. Boxx se skoro uopste ne razlikuje,
GoBoxx = Alienware MJ-12 m7700 = Sager 9880 = Clevo D900T =...
ali opet ima vecu cenu od sagera.
Ja sam za sad prezadovoljan sagerom, uzeo sam naj naj konfiguraciju, a kostalo me je manje nego sto bi izvikani alienware kostao i laptop je kvalitetan. Ali da sam isto platio bilo koji od ovih brendova, mislin da bih bio podjednako zadovoljan jer je u sustini isti proizvod, a za reklamacije, zamene i popravke bih se takodje podjednako napatio. Tako da, ne obazirite se na nalepnicu, ovi laptopovi su stvarno klasa za sebe.