Šta je novo?

postoji li intelinfinst.inf remover???

• Začetnik teme Začetnik teme neogeo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

neogeo

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
10.08.2002
Poena
770
Postoji li neki uninstaler odnosno remover za intel drajvere za maticnu plocu i ako postoji odakle da ga skinem. Dakle problem je u deinstalaciji postojecih 945 intel drajvera i ciscenju sistema od njih zbog radi instalacije drugih???:wall:

Poslednja izmena:
Probaj driver cleaner.

Mada koliko se sećam uz infinst ide i uninstaller ili drajver nudi opciju uninstall prilikom instalacije. Neka me neko ispravi ako grešim.

alex303 je napisao(la):
Probaj driver cleaner.

Mada koliko se sećam uz infinst ide i uninstaller ili drajver nudi opciju uninstall prilikom instalacije. Neka me neko ispravi ako grešim.

Uz infinst ne ide uninstaler a u DriverCleaneru postoji opcija Intel ExtremeEdition pa da probam to???:trust:

Nije to to.

I ja bih rekao, ali sta onda? :wall:

Pa NAJVECI problem je u tome sto hocu da predjem sa 945 na 975 platformu bez instalacije potpuno novog sistema. Stvarno nemam snage da sve instaliram ispocetka jer imam hrpu doc na C: a i mali milion instaliranih programa na E: pa onda moram da vadim trnje iz p. Zbog toga mi je bitno. Znam kada sam prelazio sa 915 na 945 chipset morao sam da reinstaliram ceo sistem...:wall: :wall: :wall:

Nazad
Vrh Dno