Mislim da je u Roamingu bila pre mesec dana oko 450€. Inače slike su u odnosu na T610 remek delo, ma šta ti pričam ako si ga već probao. Nisam primetio bagove za dva-tri dana korišćenja.Peca je napisao(la):Iako sam fan Ericssona, mnogo mi se dopada Nokia 6600 (max me bas naprzio)...dakle, doslo vreme za prelaz sa T610. Zna li iko kako joj se krecu cene ili ako je neko voljan da napravi ovaj upgrade...
Koja je verzija softvera na njemu?AuReUs ReCtoR je napisao(la):E da te upozorim, upravo sam dobio ovaj fon. za test...
i moram ti reci da je odlican, znaci moemorija, kamera..
sve je naj, naj....
Samo sto ima i previse bagova...
Znaci ako moze flash softwarea nekog novog, odlican je ...
Ovaj koji je kupovan je uzasan...
Znaci u startu ces videte greske...
Toliko.
evo za tebe malo poredjenje motorole mpx200 vs nokia 6600 🙂byMaX je napisao(la):Maaaaaa, motorola... Kad stigne onaj njihov sa Mobile WIndowsom, onda ce biti prava stvar, do tada... Nema nista bolje od ovog...
Ima li ova motorola da se nadje kod nas i ako ima za koje pare?[G]H1ghLANdeR je napisao(la):evo za tebe malo poredjenje motorole mpx200 vs nokia 6600 🙂
Motorola ima vec windows mobile,i to smartphone os 2002 verziju.Procesor na motoroli intel 200mhz,na nokiji neki od 104mhz
veci rom ima motorola,veci displej i bolji,stereo zvuk za mp3,koristi i sd i mmc,a nokia samo mmc,imas word,excel,pdf reader/writer u motoroli integrisane odmah,za nokiu morash da trazhish
kamera koja se stavlja u sdio slot za motorolu je nishta loshija od one na n6600,mada ne znam ko se josh lozhi na kameru
jedino shto je prednost nokije je shto moze da se igraju igre sa ngage-a,i shto za sad ima vishe aplikacija,ali svakim danom ih je sve vishe za windows mobile
A kolko vidim sve vishe i vishe proizvodjacha odustaju od symbiana i prelaze na windows mobile
Motorola,Samsung,krenuo je i Siemens sa sx56 modelom,Sagem..
Prazna pricha,nije spor softver,iste je brzine ko i na svim smartphonovima,ako ne i brzhi,nije bagovit,sve mi radi,ja ne znam koje si ti reviewe gledao.Dalje nokia jeste veca,ali pogledaj npr koliki je procenat imala na trzhishtu 2002,a koje 2003-e.Motorola je bash zahvaljujuci mpx200 izbila na drugo mesto u Americi.Marti Misterija je napisao(la):Trenutno Windows Mobile je losije resenje od Symbiana. Kao i svi Win-ovi, i ovaj je spor, bagovit i prema rivjuima na netu i forumima, on se jednostavno vuce na mobilnim telefonima. Proci ce jos dosta vremena i xz SP-ova pa da lici na nesto.
Programi za Symbian su mali, jednostavni, efikasni i brzi.
Ne bih da sirim pricu nepotrebno ali svako ko je koristio Symbian zna o cemu govorim. Uostalom pa sta sto Samsung i Sagem prelaze na Win Mobile. Nkioa je veca od svih njih zajedno i svidjalo se to Bilu ili ne, na trzistu MobOS-eva ce biti kako Nokia kaze a ne MS.
SCOUT je napisao(la):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari