Peca je napisao(la):
Sto se dizajna tice ovo je najlepsa nokia u zadnjih par godina, meni barem. Gabariti jesu malo neprikladni, narocito kad se navikne na neki manji telefon kao T610 sto je. Softver jeste malo konfuzno napravljen, slazem se, ali za sada ne baguje. Da bi se doslo do neke funkcije treba jedno 15 dugmica ispritiskati, 100 puta "reci" open... Povezivanje preko BT je mnogo teze nego kod SE...
Kombinacija PDA + mob. mene licno nervira ali nemam nista protiv Saleta 😀
Meni je bitno da ja mogu da proverim da li je test koji je morao biti postavljen u neko vreme zaista tu, kada nisam pri racunaru a stigne mi mail sa attach. da proverim sta je u pitanju. Ne rotiram, ne zumiram, ne citam knjige u stampanom izdanju, volim SE ali ova Nokia rula 😀
Jao bre Peco
🙂 Ne mora da se koristi da glupa "open" opcija - samo pritisni joystick: to je ekvivalentno funkciji menu->open
🙂 videces kada se totalno naviknes da je rad jako brz i jednostavan. Ja sam imao tu srecu da sam odmah uzeo Smart Telefon, pa sada kada uzmem tudju npr. S40 Nokiju (koje vaze za, kao, dobre telefone) pitam se kako ljudi mogu uopste da koriste te shitice...
Symbian jeste dobar, ima zaista veliku bazu softvera i mislim da ti telefoni imaju sve sto nekome prosecnom (manje zahtevnom) korisniku treba. Mislim i ja bih pre kombinaciju PDA + mobilni, ne da bih bio kao Sale
🙂 , vec da se *****avam dok putujem i sl. Ali kada god pocnem ozbiljno da razmisljam o nekom PDA-u shvatim da meni to ne treba: imam Symbian u telefonu (Opera, IRC, ICQ, EMail, FTP
🙂 ), MP3 mi pusta Sony
🙂 , a ostalo mi je manje bitno... Mada kada god vidim neki PDA zastaje dah kvaliteta ekrana... Sva sreca pa te PDA ne prave Mercury i ostala bratija, pa nisu ukaljani kao sto su to npr. MP3 plejeri koje danas mozes da dobijez za 50E, a sviraju kao tranzistori iz kineske prodavnie - jadno.
Uostalom, evo uskoro ce poceti da se naplacuje GPRS, pa kapiram da ce neki PDA imati upotrebnu vrednost kao npr. Commodore 64 ili Spectrum 48K, a SmartTelefoni nece previse dolaziti do izrazaja
😀 Lepo cu da prodam 3650 i da uzmem 5110. Po gabaritima su tu negde, a ostace mi pristojna suma novca u dzepu
😀
BTW: Ovoj 6600 vrtoglavo pada cena! Very nice
🙂