Šta je novo?

Postji li mogucnost napraviti VPN u lanu

Pronasao sam problem,izgleda da sam morao imati barem jedan folder sa punom dozvolom na klijentu tj. da u premission stikliram full kontrolu,(imao sam pet sest foldera samo sherovani za prebacivanje bez menjanja fajlova) sada radi ok,hvala vam momci na ulozenom vremenu,pozdrav!

Poslednja izmena:
Pronasao sam problem,izgleda da sam morao imati barem jedan folder sa punom dozvolom na klijentu tj. da u premission stikliram full kontrolu,(imao sam pet sest foldera samo sherovani za prebacivanje bez menjanja fajlova) sada radi ok,hvala vam momci na ulozenom vremenu,pozdrav!

Bolje malo pivo nego veliko hvala :)

da ne pokrecem novu temu posto je ova odgovarajuca

napravio sam takodje isto ovo kod sebe ali winxp ne dozvoljava vise od jedne konekcije u istom trenutku

postoji li neka sansa za prosirenje toga, a da se se ostane na xpu kada je server u pitanju?

neki program bla bla

pozdrav

Poslednja izmena:
da ne pokrecem novu temu posto je ova odgovarajuca

napravio sam takodje isto ovo kod sebe ali winxp ne dozvoljava vise od jedne konekcije u istom trenutku

postoji li neka sansa za prosirenje toga, a da se se ostane na xpu kada je server u pitanju?

neki program bla bla

pozdrav

Pa i nemoze da dozvoli vise od jedne konekcije, jer ti Win ne dozvoljava da preko istog adaptera ostvaris dve ili vise konekcija.

Malo pitanje, pošto nisam uspeo da pronađem odgovor :).
Ja pokušavam sa drugarom da napravim VPN konekciju preko interneta VPN.jpg. Obojica imamo sedmice, on napravi server, forvarduje portove kao što kaže OVDE. Ja napravim konekciju kod mene i prođe verifikacija username password ali kod PPTP-a pukne i ispiše mi Untitled.jpg. Molim vas pomozite, kako je moguće napraviti ovakvu konekciju i šta mi treba za to?

Vrh Dno