Ma ne treba meni nikakva nagrada (osim ako nije u pitanje Audi ili neki BMW).Moje najdublje klanjanje i najsrdacnije cestitke, ljudima koji su postovali na temu. Raznolikost nasumicnih pretpostavki, prouzrokovane mojim nepojavljivanjem, prelazi P(x)=1.)
Ja, nechesti forumas iz svojih cisto etickih pobuda, sam iskreno dirnut i necu pogaziti svoju rec vezano za nagradu.
Samo problem je sledeci, stvari tipa: format C,reinstal OS-a,tip-top drajveri,anti-virus su probane i cak tada se nazirao problem sa RAM-om,jerbo WIn se nije dao instalirati sa obe ubacene plocice,jednostavno blue screen je bio neizbezan! Prvo hardwersko otkrice je bilo uklanjanje wireless kartice,posle cega je krenulo na bolje. Medjutim problem i dalje postoji, a od svega predlozenog nisam jedino probao menjanje frekvencije RAM-a,koja je inace na 400,kao ni njegovo testiranje...Ukoliko to sredi stvari @GEDZA ocekuj nagradu(nista odvise spektakularno)
driveri su poslednji oficijalni,a directX 9c..
Jos jednom najiskrenije izvinjenje,ljudima koji su postovali!
PS Servis je krsten,ali serviseri su nekrsteni!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari