Da li je ovo felna Golfa 5???Paradigma je napisao(la):
Shiki Mozak je napisao(la):Da li je ovo felna Golfa 5???
z_m00n je napisao(la):Jao sh0ne, izvalio sam te po macki, nisam znao da si promenio nick,
elem, evo i mojih slikica, u pitanju je NOKIA 6630(ona sa slike iznad, iza case :d)
mrachni je napisao(la):Žanjice od pre 4 dana.
milan91 je napisao(la):Koji je u pitanju bio telefon,s cim si slikao,a je znate da je to zabranjeno treba prvo da pitas tog sto slikas da li smes da ga slikas,da te je videla policija,mislim da bi bio u zatvoru malo,jedno mesec dana.
O, Boze, sta se sve ne prodaje... uzeli Starke i nakalemili im stikle :S:frenchie je napisao(la):nije neka "umetnicka" ali je barem zabavna![]()
Normalno je da ima dosta suma, ipak ono svetlo nije pravi blic, vec neka vrsta "pomocnog osvetljenja"... a ako bas insistiras na dobrim slikama u mraku/polumraku, moraces da kupis pravi blic za K750/W800, MXE-60.mickeyrs je napisao(la):Jel može neko da okači fotke sa K750/W800/W810 koje su u relativno mračnim okruženjima/slikane noću? Moje sve imaju neprijatno visok noise ili kako se već zove pa sam malo razočaran.Dnevne su super, ali fali mi stabilizacija slike, često mi ispadne zamućena slika. Plus što su komande malko spore pa dok se okine, prođe... previše vremena. Ipak će morati da se pazari i neki fotoaparat, mada je ovo po meni super za telefon.
CAR je napisao(la):Normalno je da ima dosta suma, ipak ono svetlo nije pravi blic, vec neka vrsta "pomocnog osvetljenja"... a ako bas insistiras na dobrim slikama u mraku/polumraku, moraces da kupis pravi blic za K750/W800, MXE-60.
CAR je napisao(la):Sto se tice "sporih komandi", odnosno vremena koje protekne kada se pritisne okidac i capture-a slike - fleshuj neki noviji firmware. Tacnije, ovo je ispravljeno od firmvera verzije R1BC002.
CAR je napisao(la):Mozda ti zbog ovoga slike ispadaju zamucene, jer moras da sacekas jos sekund-dva, da zadrzis telefon u tom polozaju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari