Dobri ste ja nekako uvek gore stavim glavu u torbu i prelomim za Srednji kom. 🤣Vidim razumeš se u materiju 😀 , bilo je Vasojevićki ili Kučki, drago mi je da smo prelomili za Kučki.
Sad tek primetih...koliko mi ova ista slika izgleda "napucanije" u galeriji kad se gleda u odnosu kad se okači negde...u čemu je kvaka? 🙂Pogledajte prilog 531583
S23 Ultra,stock,sve na auto.
Za video snimanje ko hoce malo bolje, ja sam kupio Kino https://apps.apple.com/us/app/kino-pro-video-camera/id6472380172Ostavljam info ovde, pa ako treba admini neka ga pomere u temu u telefonu ali mislim da je ovde najkorisnija. Kako sam i sam potpuno razocaram kamerama na ip15pm, 16pm, a i 17 serija ne vidim da je ista bolja uhvatio sam se da nadjem krstenu app koja ce iskoristiti potencijal kako treba. Preporuka za Project Indigo, app je free, rade je momci iz Adobe-i ja sa momcima koji prave Gcam. Razlika je nebo zemlja, kao nekada kad smo od krs kamera raznih xiaomija dobijali fantasticne fotke samo zbog gcam, e sad to isto evo doslo vreme da se radi na iPhone... Probajte pa javite utiske.
Razlika nebo i zemlja?!Ostavljam info ovde, pa ako treba admini neka ga pomere u temu u telefonu ali mislim da je ovde najkorisnija. Kako sam i sam potpuno razocaram kamerama na ip15pm, 16pm, a i 17 serija ne vidim da je ista bolja uhvatio sam se da nadjem krstenu app koja ce iskoristiti potencijal kako treba. Preporuka za Project Indigo, app je free, rade je momci iz Adobe-i ja sa momcima koji prave Gcam. Razlika je nebo zemlja, kao nekada kad smo od krs kamera raznih xiaomija dobijali fantasticne fotke samo zbog gcam, e sad to isto evo doslo vreme da se radi na iPhone... Probajte pa javite utiske.
Slikaj u dng, imas super res na 2x i 10x oba daleko bolja od default. Mekse su fotke mnogo i meni licno bolja dinamika na 16pmRazlika nebo i zemlja?!
Jel postoje neka podesavanja da napravim da bih dobio tu razliku? Skinuo sam je, probao, nista spec sem nocnih fotografija. Ako imas neki trik, bio bih ti zahvalan.
![]()
ProCamera. RAW+ Fotografie‑App – App Store
Lade „ProCamera. RAW+ Fotografie“ von Cocologics im App Store herunter. Sieh dir Bildschirmfotos, Bewertungen und Rezensionen, Benutzertipps und weitere Apps…apps.apple.com
Ja sam kupio ovu, dok sam koristio 15 PM, bila mi je bolja od stock. Sad sa 17 PM sve je to tu negdje.
Nemam odgovor jer nemam Pixel (a mrzi me da guglam, a to mozes i ti 😀).Da li to Pixel nema "integrisani" watermark ili ja ne znam da ga nađem?
Mozes skinit gcam neki, em sto ces dobit bolje slike em sto imas watermark.Pixel 10 Pro XL.
Da li to Pixel nema "integrisani" watermark ili ja ne znam da ga nađem?
5x i 10x zum.
Bas zato 😂thenatman@, šta će mi gcam kad je Pixel 10 Pro XL u pitanju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari