Svaki put kad postaviš fotografije sa nekog novog telefona, ja se razočaram u kvalitet, ili ti nešto ne radiš kako treba ili su najnoviji telefoni stvarno prosečni. Prošli put su bile sa iPhone 14 ako se ne varam, pa onda mi12s i sada pxl 7pro.
Takozvani blue moon sindromSvaki put kad postaviš fotografije sa nekog novog telefona, ja se razočaram u kvalitet, ili ti nešto ne radiš kako treba ili su najnoviji telefoni stvarno prosečni. Prošli put su bile sa iPhone 14 ako se ne varam, pa onda mi12s i sada pxl 7pro.
Постави слободно, све интересује каква је камера на тим уређајима, само ако си у могућности уложи више труда 😀.Da te slike su bile skroz na brzinu. 1, 5 i 30x. Sta se tice 12S Ultra, nerazumem uopste a 14 PM: da bila greske i foto stilu.
Taman sam hteo vise da postavim, al hvalavise necu da postavljam, rekoh pre neki mesec da budem vise aktivan i ovde i da podelim stvari itd.... ok
pozz
Salimo se maloDa te slike su bile skroz na brzinu. 1, 5 i 30x. Sta se tice 12S Ultra, nerazumem uopste a 14 PM: da bila greske i foto stilu.
Taman sam hteo vise da postavim, al hvalavise necu da postavljam, rekoh pre neki mesec da budem vise aktivan i ovde i da podelim stvari itd.... ok
pozz
Nema potrebe da se ljutiš, kritike su konstruktivne i trebalo bi da ih uvažiš jer bi mnogi kojima je fotografija na telefonu bitna, lako odustali od kupovine, gledajući ove tvoje fotke.U dosta sam foruma, komicno da u engleskima i nemackima kao i po redditu uopste nema takvih komentara "lose rezultate, uvek se razocarim, upropastio nam nadu" i u navedenim ima jedno 250% vise impresija nego u ovom malom krugu. Sumnjam nekako tipicno za "naš" narod al ajd. Hteo, probao i ostavio. Zdravo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari