Šta je novo?

Postavite slike sa kamere vaseg mobilnog telefona (Procitati prvi post u temi)

Predzanja - zanimljiva.
Kao neka razglednica.

Odlično je ovo. Da li imaš poseban app ili sve to stiže sa ugrađenim softverom Vivo x300 kao što na iOS ima Live Photo ali do 3 sekunde maksimalno koje se može pretvoriti u fotografiju duge ekspozicije za zamućen je vode u pokretu.

Dobra stvar što je ovde izgleda sve objedinjeno u jedan program i što dolazi sa uređajem. Kod iPhone može sve to ali se moraju loviti i dokupljivati drugi sitni programčići. Postoji program za dugu ekspozicije koji radi u bulb mode i gde treba tripod, kao i ovi do 30 sekundi gde ne treba i koji mogu da naslažu i nacentriraju frejmove što oni kažu AI. Danas je AI buzz word za sve i to prodaje iako sam ovo slaganje i super rezoluciju imao na DSLR u 2016. Oduševljen sam sposobnostima savremenih telefonskih kamera koje na najbolji način iskorišćavaju sve gigaherce mobilnih procesora. Gde bi se granice pomerile da i proizvođači uređaja sa full frame senzorom počnu da obrađuju na sličan način svoje fajlove? A opet, za dobru fotografiju sa dušom i srcem dovoljna je i filmska kamera samo treba imati oko. Trenutno 7000 fotografija na mom telefonu, a samo neke će nadam se biti i otstampane do kraja godine.

06f52363-9bae-4f13-a958-b1d9d87b1e7d-1_all_6427.jpg
HTC One M8 GPE

@Ivans87 .. ali, kako si "uparkirao" ovaj mesec na vrh grane..
zanimljivo.

@NightCrawler .. lep mačak.

Bio sam siguran da je muško.

Živimo sa njima gomilom, i meni je ličila na mačka.

Svakako.. moja ispravka - lepa mačka.

Izuzetne su životinje..

Nazad
Vrh Dno