D
Deleted member 1735
Guest
U zadnje vreme (citaj par meseci) slika na monitoru mi je jaaako tamna tako da ni jednu sliku ni animaciju ne mogu da vidim bez prethodnog podesavanja game sa deafult 1 na nekih 3 !!!!!!! dok je pre sve super bilo na 1 sada ni u jednoj igrici nista ne moze da se vidi.
Najveci problem je u tome sto je bela ostala kako treba dok su sve ostale boje bas potamnile pa tako kad povecam gamu ono ja dobijem da su mi boje normalne dok bela jaako "sija" tako da sliku nikako ne mogu da namestim(a probao sam sve kombinacije od menjanja osvetljenja , kontrasta,temperature, game na monitoru i na grafickoj i ne moze).
Evo sta ja imam:
belinea 103010 17" star dve godine (jos pod garancijom)
diamond stealth g460 (intel 740 cip)
i mislim de je i ovo bitno: od pre godinu dana tv tjuner pinnacle pctv
e sad da li je moguce da je otisla graficka posto sam nekad eksperimentisao magistralu i na dosta vecoj od dozvoljene (sada je normalna)?
Ili je to zbog tv tjunera koji sada koristim osam sati dnevno.
Upsut da pomenem i moj drug ima na obicnom pentiumu sa s3trio kartom i prosecnom 15" -com problema i isto je kad i ja nabavio pinnacle samo sto se kod njega ranije pocelo ovo pojavljivati dok on nije svoj procesor overklokovao.
Molim vas pomozite jer pocinjem da gubim zivce zbog ovoga?
Pozdrav.
Najveci problem je u tome sto je bela ostala kako treba dok su sve ostale boje bas potamnile pa tako kad povecam gamu ono ja dobijem da su mi boje normalne dok bela jaako "sija" tako da sliku nikako ne mogu da namestim(a probao sam sve kombinacije od menjanja osvetljenja , kontrasta,temperature, game na monitoru i na grafickoj i ne moze).
Evo sta ja imam:
belinea 103010 17" star dve godine (jos pod garancijom)
diamond stealth g460 (intel 740 cip)
i mislim de je i ovo bitno: od pre godinu dana tv tjuner pinnacle pctv
e sad da li je moguce da je otisla graficka posto sam nekad eksperimentisao magistralu i na dosta vecoj od dozvoljene (sada je normalna)?
Ili je to zbog tv tjunera koji sada koristim osam sati dnevno.
Upsut da pomenem i moj drug ima na obicnom pentiumu sa s3trio kartom i prosecnom 15" -com problema i isto je kad i ja nabavio pinnacle samo sto se kod njega ranije pocelo ovo pojavljivati dok on nije svoj procesor overklokovao.
Molim vas pomozite jer pocinjem da gubim zivce zbog ovoga?
Pozdrav.