Ja potpisao ugovor 14.11.2019 na 2 god. Otisao na salter receno mi da sve moram da platim,na nekoj od prethodnih starna sam kacio sta su mi i odgovorili na mail kad sam trazio raskid,a evo i ponovo :
U vezi sa Vašom reklamacijom broj 3-2019-968 koju ste nam uputili 03.12.2019. godine, uvažavajući Vaše navode, obaveštavamo Vas o sledećem:
U skladu sa ugovorom koji ste potpisali, odnosno sa članom 28. Opštih uslova za pružanje IKT usluga JP „Pošta Srbije“, Beograd (u daljem tekstu: Opšti uslovi), koji su sastavni deo Ugovora, kao operator zadržavamo pravo da vršimo izmenu ukupnog sadržaja ugovorene usluge kablovske televizije u pogledu broja i rasporeda televizijskih kanala. Saglasno tome smo putem naše internet stranice i info kanala najavili mogući prestanak saradnje.
Podsećamo Vas da smo ove kanale (ponovo) uveli u našu programsku šemu u decembru 2016. godine, u okviru osnovnog paketa, čija se cena tom prilikom nije menjala. Uvodeći i druge tv kanale nakon toga, uspeli smo da istrajemo u naporima da zaštitimo interese korisnika ne menjajući cenu osnovnog paketa, što je ostao slučaj i do današnjeg dana. Shvatamo da ste uskraćeni za određeni sadržaj, ali se nadamo da smo i dalje konkuretni imajući u vidu najpovoljniju cenu na tržištu i ostali deo veoma kvalitetne tv ponude. Uz savremene tendencije u razvoju tehnologije veliki deo sadržaja dostupan je i putem interneta koji je takođe deo naše ponude, po cenama koje su jedne od najpovoljnijih na tržištu u ovom trenutku.
Trudićemo se da i u buduće programsku šemu obogatimo novim interesantnim i kvalitetnim sadržajem.
Ipak ukoliko se odlučite na otkaz Ugovora, iznos, odnosno razlika do pune cene biće obračunata na sledećem računu, a nakon podnetog zahtev za otkaz Ugovora.
Ugovor koji ste zaključili je sa ugovornom obavezom od 24 meseca i kao takav nosi pogodnost niže cene u odnosu na ugovor na neodređeno ili 12 meseci.
Ugovorna obaveza Vam ističe 14.11.2021. godine.
U skladu sa Vašim Ugovorom, a na osnovu člana 8. Opštih uslova ukoliko Korisnik otkaže Ugovor, zaklјučen na određeno vreme, pre isteka minimalnog perioda važenja istog, dužan je da za period korišćenja ugovorene IKT usluge, pored dospelih mesečnih naknada, Pošti, na ime naknade štete, isplati i ukupan novčani iznos, koji odgovara zbiru razlika između iznosa mesečnih naknada za ugovorenu uslugu, koji su Cenovnikom utvrđeni kod odgovarajućeg Ugovora na neodređeno vreme i kod predmetnog ugovora