Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Mislim da je akki odgovori petru panu, ne tebi.

Mada, tu se postavlja pitanje kada je on raskinuo ugovor, mozda pre donosenja ovog novog zakona

Ja potpisao ugovor 14.11.2019 na 2 god. Otisao na salter receno mi da sve moram da platim,na nekoj od prethodnih starna sam kacio sta su mi i odgovorili na mail kad sam trazio raskid,a evo i ponovo :

U vezi sa Vašom reklamacijom broj 3-2019-968 koju ste nam uputili 03.12.2019. godine, uvažavajući Vaše navode, obaveštavamo Vas o sledećem:

U skladu sa ugovorom koji ste potpisali, odnosno sa članom 28. Opštih uslova za pružanje IKT usluga JP „Pošta Srbije“, Beograd (u daljem tekstu: Opšti uslovi), koji su sastavni deo Ugovora, kao operator zadržavamo pravo da vršimo izmenu ukupnog sadržaja ugovorene usluge kablovske televizije u pogledu broja i rasporeda televizijskih kanala. Saglasno tome smo putem naše internet stranice i info kanala najavili mogući prestanak saradnje.

Podsećamo Vas da smo ove kanale (ponovo) uveli u našu programsku šemu u decembru 2016. godine, u okviru osnovnog paketa, čija se cena tom prilikom nije menjala. Uvodeći i druge tv kanale nakon toga, uspeli smo da istrajemo u naporima da zaštitimo interese korisnika ne menjajući cenu osnovnog paketa, što je ostao slučaj i do današnjeg dana. Shvatamo da ste uskraćeni za određeni sadržaj, ali se nadamo da smo i dalje konkuretni imajući u vidu najpovoljniju cenu na tržištu i ostali deo veoma kvalitetne tv ponude. Uz savremene tendencije u razvoju tehnologije veliki deo sadržaja dostupan je i putem interneta koji je takođe deo naše ponude, po cenama koje su jedne od najpovoljnijih na tržištu u ovom trenutku.

Trudićemo se da i u buduće programsku šemu obogatimo novim interesantnim i kvalitetnim sadržajem.

Ipak ukoliko se odlučite na otkaz Ugovora, iznos, odnosno razlika do pune cene biće obračunata na sledećem računu, a nakon podnetog zahtev za otkaz Ugovora.

Ugovor koji ste zaključili je sa ugovornom obavezom od 24 meseca i kao takav nosi pogodnost niže cene u odnosu na ugovor na neodređeno ili 12 meseci.

Ugovorna obaveza Vam ističe 14.11.2021. godine.

U skladu sa Vašim Ugovorom, a na osnovu člana 8. Opštih uslova ukoliko Korisnik otkaže Ugovor, zaklјučen na određeno vreme, pre isteka minimalnog perioda važenja istog, dužan je da za period korišćenja ugovorene IKT usluge, pored dospelih mesečnih naknada, Pošti, na ime naknade štete, isplati i ukupan novčani iznos, koji odgovara zbiru razlika između iznosa mesečnih naknada za ugovorenu uslugu, koji su Cenovnikom utvrđeni kod odgovarajućeg Ugovora na neodređeno vreme i kod predmetnog ugovora

Pa po ovome samo treba da platis razliku izmedju pune cene i te cene koji si platio. Tj. vidi koja je puna cena bez popusta i samo izracunaj razliku za ovih mesec i kusur dana. Koji paket imas?

50/3 sa kablovskom 2100din. mesecno. Na salteru posle tog njihovog odgovora na mail jasno mi rekli celikupan iznos da moram da platim. Zato sam se i zalio Sektoru za zastitu potrosaca:p

Poslednja izmena:
Nema ta pojma, to je po starom zakonu. Meni ovo u tekstu i dalje deluje da pise da pored tih racuna koji idu samo treba da doplatis razliku za to vreme koje si koristio. Da kazemo hipoteticki da raskines na kraju ovog meseca i ako si potpisao 14.11.2019., ti bi trebao u zbiru da im platis oko 4000 dinara(znaci sve ukupno, kada uracunas i ono sto si platio za prvi mesec).

tv+net 50/3 bez u.o. je 420 dinara skuplji, tj. cena je 2520. Prvi racun ti je verovatno bio 1190(17/30*2100=1190), a ovaj drugi (ako raskines na kraju meseca) trebao bi naravno da bude 2100. I na te racune dodajes razliku sa oba racuna(kao sto pise gore u onome sto su ti poslali: "zbiru razlika između iznosa mesečnih naknada") koja bi bila da ti je racun bio bez ugovora: za prvi mesec 17/30*420=238, a za drugi onih 420 razlike. Znaci pored standardnih racuna od 1190 i 2100, morao bi da doplatis jos tih nekih 660 dinara da bi otkazao ugovor. Znaci sve ukupno sto bi posti platio je nesto manje od 4000.

Sve u svemu treba da platis onoliko koliko bi platio da nisi bio pod ugovorom.

Poslednja izmena:
Dobro su se setili...

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Ja se prijavio sinoć kad sam video petar panov post, baš me zanima koliko će im trebati da aktiviraju. Ovo je po sistemu videla žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu.... :D

Otključavanje sad na 18 dana umesto da to učine kao i svi drugi ceo mesec? Ako ikad budem imao prilike voleo bih da razgovaram s nekim iz Pošta neta ko se bavi marketingom, planiranjem, tržištem, da razmenimo poglede na život, svet, okolinu... Bože sačuvaj.

A kako se posle odjaviti?

Otkljuckljucali su i jos neke pakete, e ala su pacenici...Elem, jel zna neko jer stvarno od nove godine gase eurosprot i discavery?

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Proradilo danas, automatski će ugasiti 15.01., nadam se.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Da li radi bez stb, samo na kablu? Ja nemam stb, nista mi onda ne znaci njihovo naknadno prosvetljenje, ako ne radi.

Da li je moguće da im HBO i Cinemax nisu u 5.1? I zašto uopšte imaju i sd varijante ovih kanala?

Da li je moguće da im HBO i Cinemax nisu u 5.1? I zašto uopšte imaju i sd varijante ovih kanala?

HBO treba da se primeni audio jezik na engleski i onda je 5.1 ali su tada crtaći i neki drugi filmovi na engleskom. Cinemax nema 5.1.

Jeste, kad sam vratio tv na engleski audio ponovo radi 5.1 na AVR-u. Ni na Netflixu mi nije radio DD dok nisam vratio na engleski.

Jednom rečju katastrofa

Od odličnog izbora kanala do blata... Propadoše za mesec dana. U čemu je stvar sa Discovery kanalima? I sbb je najavio da će ih ukinuti, nisu valjda toliko skupi?

Pa nije tesko zakljuciti da su podigli cene, nije tajna da su oni vrlo tvrdi u svojim uslovima i teski za pregovaranje zato kablovski operateri izbacuju ili smanjuju kao sbb broj kanala koji oni nude.

Ne znam, discavery je stvarno ovalitetan kanal, ali u sustini slicnih ima dosta, u poslednje vreme discavery i nisam gledao toliko, ali jedna cela oblast kao sport da spadne samo na jedan kanal arene je kriminal..Bukvalno od odlicnog izbora do propasti...Najveci problem mi je sto nemam sbb infrastrukturu kod mene...i sad nemam izbor...nego da na telefonu gledam eurosport uzas...

SBB ne ukida Discovery, ukida samo sd a ostaje Hd signal

Sent from my motorola one vision using Tapatalk

Ukida i SBB showcase, science, fine living ... ali su platili za eurosport i jos neke kanale iz njihove kuce.

@Radoszver uvek imas mogucnost da koristis SBB van mreze.

Nazad
Vrh Dno