Znaju oni dobro šta bi mi korisnici voleli, i da nama sa DVB-C tjunerom ne odgovara STB, dodatna naplata istog kao i doplata za (osnovnu) digitaliju... Da su videli da ima potražnje za njihovim STB-om u meri bar da pokrije troškove nabavke, možda i nebi kodirali osnovnu ponudu, ali pošto potražnje skoro pa nema (dok je osnovna ponuda u DVB-C otključana) logično sledi kodiranje cele digitalije koja je moram da priznam, dobrog kvaliteta. Teško je izboriti se protiv toga sa naše strane korisnika, jedino kad bi ubrzo posle kodiranja usledila hrpa zahteva za raskidom ugovora za kablovsku TV, onda bi se možda i predomislili, ali koliko je to realno procenite sami :sceptic:...pod pritiskom pretnjom zbog neodgovornih i netačnih informacija, moguće je izgurati da se osnovni digitalni paket ne kodira.
Meni rekoše da, ako baš ne bude skremblovano 25-tog, da će biti u aprilu... Čisto da se ne ponadamo da su odustali :S: :smackbum:promotivni period za puštanje digitalne televizije besplatno ograničen do 25.03 !!!...
Ja im poslo email da želim raskid ugovora, dal će da odgovore?
Mislim da ti neće odgovoriti na e-mail, jer je moje nekadašnje iskustvo, da oni jednostavno ne odgovaraju na mejlove (ignorišu).
S obzirom da su mene prevarili (ukoliko stvarno ukinu free DVB-C), jer su me obmanuli da ce mi osnovna digitalna ponuda biti dostupna sa ugovorom za analognu TV...
Znam da se ovde javilo jos nas kojima su istu pricu servirali...
Procitaj ugovor koji si potpisa, verovatno su se zastitili od takvih problema.
Definitivno ih treba pritiskati, jer su korisnike obmanuli usmenim izjavama o tome da osnovni paket digitalne DVB-C neće biti kodiran. Neki korisnici su sklopili ugovore, uzimajući u obzir ovu činjenicu, neki ljudi su zbog toga kupili novi televizor sa DVB-C tjunerom, misleći da neće morati da koriste dodatni uređaj za gledanje osnovne digitalne ponude.
Ukoliko se pojavi više ljudi sa ovakvim zahtevima, pod pritiskom pretnjom zbog neodgovornih i netačnih informacija, moguće je izgurati da se osnovni digitalni paket ne kodira.
Ja ih zvao danas da ih malo napljujem zbog ovog poteza na onaj 0800 broj, medjutim nema šanse da ih dobijem, non-stop zauzeto. 25.03. samo što nije, taman smo se fino navadili na DVB-C, ali izgleda da neće moći.
Tačno tako, kada sam dobio račun za prošli mesec (ovog meseca pošto se plaća mesec unazad) i video poleđinu računa (već sam okačio sliku ranije) pozvao sam njihov "help desk" na 0800-201-200 i dobio identičnu informaciju kao što je tebi "dečko iz tehničke podrške" rekao. Međutim pošto sam im pročitao poleđinu njihovog zvaničnog računa rekli su mi da ipak treba da provere sa centralom, i da zovem sutradan. Tehnička podrška i help-desk ipak ne znaju/nisu sigurni u planove i odluke koje se donese u vezi planiranih izmena, tako da i oni moraju da provere. Sutradan sam zvao i dobio potvrdu da će se skremblovati/zaključati osnovna ponuda kanala u digitalnom formatu, a PAY kanali inače i ostaju zaključani kao i što sada jesu. Ta odluka je, kako su mi rekli, već donesena i izvesna je, a budimo iskreni kad se pogleda zvanična ponuda na PoštaNET sajtu, tamo za digitalnu TV stoji:...dečko iz tehničke podrške mi je rekao da osnovni digitalni paket neće biti zaključan,
citiram njega '' nikada to nije ni bilo u planu niti će se tako nešto desiti, jedino će biti zaključani Pay kanali, svi
korisnici sa DVB-C tjunerom moći će normalno da prate osnovni paket''.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari