Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Njima ni u dzep niti iz džepa,bili oni jači ili slabiji od SBB-a.Zato ih treba zaobići u širokom luku ako poželiš neku savremeniju ponudu i uslugu.
Jedino JP među svim kablovskim operaterima u Srbiji teško da može biti naročito uspešno.

Poslednja izmena:
Tu je negde i Telekom, pa su konkurentni sa servisima i cenom SBB-u i drugima.
Za sve nas bi bilo dobro da i Ptt bude isto tako konkurentan.

Telekom nije javno preduzeće,niti je telekom bio taj koji je zagovarao rasturanje na postu i telekom.
Telekomu je to glavna delatnost,kds-u nije i to pravi veliku razliku.
Onaj ko je rasturio tu firmu na dva dela ,dobio je to da se ne zna čiji su kablovi i čije su centrale.
Realno gledajući nakon podele stare poste, kds nije ni trebao da se bavi ovim poslom,niti je to bio njegov posao.Svi kds korisnici bi bili telekomovi i telekom bi vredeo nesto vise ,dok bi kds-u skinuli teret sa leđa jer im je kds minoran u odnosu na glavnu delatnost.
Mozete da procitate unazad deset godina sve bombaste postine planove iznete na raznim telflorima od kojih na kraju nije bili nista,sto govori da im je to sedma rupa na svirali.
Uporedo sa tim ,telekom je na istim tim telflorima dosta toga kasnije i realizivao.
Krka je dosta toga dobroga uradio za glavnu delatnost pošte i bolje im je da se toga drže.Sa 6 procenata kablovskog trzišta nema leba niti profita niti ikakvog smisla postojanja ,niti trke sa konkurencijom.
Oni privatnici koji danas drže toliko procenata su smešno mali u odnosu na poštu i opstaju samo na bazi nekog muljanja a jedva čekaju da se prodaju nekome.
Posta da bi bila uspešna u ovom biznisu mora da ima minimum minimuma duplo više korisnika,uz ogromna ulaganja.

Poslednja izmena:
Ipak nema problema ja zaboravio da platin račun...

ono sto je potpuno neverovatno je to da mi radnica iz kontakt centra kaže da će ukljuciti tek u ponedeljak jer moraju da sacekaju da prodje uplata...

Da li postoji način, da kao kod svih drugih operatera, pošaljem uplatnicu i da me ukljuce ranije?

Kazi akki u cemu je problem?kako mogu da pomognem

Poslednja izmena:
Izgleda da su pustili free neke kanale. Na brzinu sam video neke 18+, Hbo... izgleda caste za Novu godinu

Sad sam probao u BG (Mirijevo); ne radi HBO niti drugi pay kanali za koje nemam pretplatu.

Unapredili ponudu izbacili sk kanale ima i na sajtu obaveštenje...

Hhahahahahahhahahah,ukucali su poslednji ekser u svoj samrtnički sanduk što bi rekao Miliojko Pantić.

Tako se čestita nova godina ,samo tako.Na vreme sam se ja rastavio od tih idiJota.

Poslednja izmena:
Izbacise SK1 i SK2 ja prelazim na IKOM javio sam im pre sat vremena.

A ja potpisao pre mesec dana ugovor na dve godine.[emoji35] Jel moguce to sad nekako raskinuti? Stvarno su nevidjeni slepci i dzukele[emoji34] [emoji34] [emoji34] **bo ih Krkobabic.

Sportklub bila jedina stvar koja me drzala kod njih. Kakva greska u koracima.

Naravno da je moguce, to nije ponuda koju si ti potpisao, imas mesec dana fore da otkazes bez penala i nemoj da te lazu da ne mozes.
Ja raskidam 4.1.2016 posle ohohooo godina i vracam se na IKOM gde sam bio pre ptt-a.
Danas sam im rekao sta ih ocekuje 4-og....
Raskidaj pa nek puknu iako su mi stalno bili savrseni sa slikom fantasticni ali sad bas usrase sa ovim.

Da li su ti ljudi normalni?? Još da ukinu bez najave, onako ped**ski, svaka im čast. U kakvoj zemlji živimo... svako radi šta hoće i kako hoće.

Strasno... prvo namerno iskljucenje u cetvrtak da korisnici ne bi imali internet do ponedeljka a sada ukinu dva najvaznija kanala za gotovo sve muskarce ( i one koji se tako osecaju :d )... bukvalno ekser u kovceg...

Mozda ce da ubace u Pay ponudu?

HighEnd jel imas neki info?

Čisto sumnjam da će ubaciti u pay ponudu, ali je sve moguće. No, odoh i ja do pohorske 4tog a posle u ikom...

Blago vama kad imate alternativu, ja jedino da uvedem fiksni i uzmem IPTV, ali opet nema sport klub[emoji35]

Ako imas dobar net, onda D3i. Ako ne, sta da ti kazem. Cutis i trpis.

Strasno... prvo namerno iskljucenje u cetvrtak da korisnici ne bi imali internet do ponedeljka a sada ukinu dva najvaznija kanala za gotovo sve muskarce ( i one koji se tako osecaju :d )... bukvalno ekser u kovceg...

Mozda ce da ubace u Pay ponudu?

HighEnd jel imas neki info?
Pa ne ubacuju u pay ponudu jel citate vi njihov sajt.
Lepo rekose da izbacuju iz sistema SK i preorjentisu se na AS.

Blago vama kad imate alternativu, ja jedino da uvedem fiksni i uzmem IPTV, ali opet nema sport klub[emoji35]
Ja do danas ili taxnije do 4-og imam IPTV i ptt a od 5 ikom i iptv.
Znaci imam i SK i AS svih 5 HD kanala i net na TS od 50/2.
Od 5 sam na ikomu i iptv-u.
Za mene nema zime.

Ima SK kanale i AS samo 1 u osnovnom paketu a ostale 3 mogu da se dokupe, a 5 nemozes da kupis ekskluzivno pravo na nju ima MTS kao vlasnik AS a mi koji imamo iptv imamo svih 5 AS u osnovnom paketu ja doduse u sklopu super boxa imam i svih 5 AS u paketu.

Mam**# im #*em, da li su oni normalni!? Skinuću one *#bene kablove i odneću im prvim radnim danom u njihovo predstavništvo.

Gomila partijskih i rođačkih neradnika, nesposobnjakovića... Nemam reči. Da ukinu sport klub na ovakav način.

Ko je čitao sve moje ranije poruke ,mogao je lako da uvidi kuda sve ovo vodi.
Od prvog ukidanja kanala za koje se plaćaju autorska prava,pretplata nije smanjivana.
Kasnije su izmislili one silne ankete od kojih na kraju nije bilo ništa osim što su free kanale prebacili u pay ponudu i od nas ptavili IdiJote da još budemo srećni zbog toga.
Oni su jedini provajder na svetu koji stvara profit tako što ukida kanale koji ih koštaju para, čak su ukinuli i neke od hd kanala koje nisu stavili ni u pay ponudu.
Toga se vala još niko nije setio.
Eurosport hd je za njih misaona imenica.
Uskoro očekujem da će početi da naplaćuju nacionalne kanale sa dvb-t2 mreže.
Dizni im nisam nikada oprostio i tu sam raskrstio sa njima za vijek i vjekova.
Check CVS Ad on WeeklyAds2.

Poslednja izmena od urednika:
Posta je i dalje zelela da ima Sport Klub kanale, cak je pokusavala da uvede i SK3, ali je na kraju SBB bio taj koji je odlucio da "povuce" svoje kanale nakon danasnjeg isteka ugovora.

Stvar je prosta i jednostavna, SBB je izgubio veliku bitku koju je nedeljama vodio protiv Telekoma, a to su nova prava za Premijer ligu koja su bila na trzistu, pa je sad iskalio svoj bes na Posti.

Kako god, Arena Sport od narednog leta bice bogatija za englesku i meksicku ligu u fudbalu, kao i francusku ligu u kosarci, plus ce uvesti i svoj sesti kanal, inace su prava na Engleze kostala preko €20M.

Milion puta sam do sada rekao da mene kao korisnika zanimaju samo bogati provajderi koji imaju pare,viziju ,opremu i kanale a slepci koji nisu u stanju da puste eurosport hd kanale i koji čekaju zadnji dan da produže ugovor me ne zanimaju.Uzgred me ne zanima ni meksikanska klopa ni brzi gonzalesi i ostala ******.Pored svega oni još imaju obraza da optužuju druge za svoj neuspeh.
Sva sreća te za vas provajdere u pokušaju postoji lek.
Sram vas bilo za sve ukinute kanale zadnjih godina,sram vas bilo za sve lažne ankete.Ko je vas poznavao ni pakao mu neće teško pasti.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno