Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Novi Beograd, blok 8a, takođe nema televizije.... Call centri naravno ne rade, prošlo im je radno vreme.

stigo...

Nije bilo ni kod Opstine. Nego meni nestali Fox, Fox Movie i Discovery na digitaliji nocas u sred gledanja i nisu se vratili do sada. Kakva je situacija kod vas, da ne radim pretragu i reset redosleda kanala bez razloga?

Nakon novog skeniranja kanala nestalo je nekoliko (Discovery, History, Nat.Geographic.....Fox...), šta se dešava?

Koliko vidim na sajtu, imaju neku novu akciju/pakete?

Edit:

Kao i obično nisu ažurirali spisak progarama po novim paketima... Paketi Start, Sport, Film i Premium.

Štagod to bilo :)

Poslednja izmena:
Ako nisu uveli neke nove kanale,dzaba im krecenje.

Ma nece oni uvoditi nove kanale, samo ce ove postojece sve vise da prebacuju u Pay pakete, dok ne ostanemo u osnovnoj ponudi samo na kanalima koji se emituju radio-difuzijom.

Kao sto sam prijavio 28.05. su mi nestali odredjeni kanali, vratili se sutradan na novim pozicijama.

1.png
izgleda su dodali novi kanal u beogradu al sto nisu dodali kanale sa mux 2 ko neki provajderi sa avale nego ovu glupost od kanala

Veceras opet nesto cackaju. Prvo mi se izgubili ID kanala (pise samo broj, ne pise koji je kanal), a kad sam skenirao dobio sam 73 kanala. Inace imam digitalnu+arene

Uvode novi crno beli pay paket[emoji12]

A sta ces ti ovde kad teras ljude sa teme o SjBBu i pljujes po pttu onda po temama o SjBBu places kako ti ne radi d3i kako trebaju da daju free drugi stb kad uzmes plus paket, onda ides okolo po temama(ptt,iptv,mts box) i hvalis taj isti SjBB kojeg pljujes u temama o istom.
Smesno i tuzno.

To sto neko ima visak pay paketa nije
pljuvanje,vec je to za postare misaona imenica kad me vec vuces za jezik.
Ja nikada nisam pljuvao sbb vec ga naprotiv hvalim a ono sto ti smatras za pljuvanje je samo moja sugestija zadovoljnog korisnika da budem jos zadovoljniji.
Odabir nekoliko pay paketa bi za sobom trebao da vuce određeni popust u vidu besplatnog drugog boksa,to svakako nije pljuvanje.Ako njima nije u interesu da imaju vise para,onda ni meni nije u interesu da uzmem drugi box,prosto i jednostavno.

Poslednja izmena:
Aha.... Procitaj sta pises tamo, ali nije ni bitno.

Veceras opet nesto cackaju. Prvo mi se izgubili ID kanala (pise samo broj, ne pise koji je kanal), a kad sam skenirao dobio sam 73 kanala. Inace imam digitalnu+arene

Da sinoc posle ponoci su opet cackali kanale, izgubilo mi se njih 10-ak. Pojavili se na nekim svojim novim pozicijama. Ja ih uredno ponovo presortirao, kad jutros sve opet pretumbano. Mislim da cu ih pozdraviti sa jednim mejlom, ako to nameravaju i dalje da rade, ja nemam zivaca da svaki cas sortiram kanale. Pritom im vec 2 nedelje za B92 ide programski vodic od B92 info i nikako da provale.

Od jutros u Mirijevu nema ni kablovske ni interneta... opet se neko sapleo o kabl :)

Zbog radova na elektricnoj mrezi (EDB), nece raditi net i kablovska na Mirijevu i Zvezdari do 19h :S:
Prosto milina kad se udruze dva drzavna preduzeca...

Treba napomenuti da u tom Mirijevu nemaju svi postini kablaši mogućnost za njihov net.
Onako kako su pre vise od 15 godina
kupili ceo sistem od telefon kabla tako do dana danasnjeg nisu ulozili ni pet para.

Evo info u vezi resetovanja redosleda kanala. S obzirom da mi se to malopre desilo po 10. put ove nedelje, a imao sam vremena da ih zvrcnem, odgovor je sledeci. Ovim problemom je obuhvacena samo grupa korisnika sa Novog Beograda i vec se zalio veliki broj ljudi, tako da rade na tome i nadaju se resenju u ponedeljak.

Sta je pametnije traziti pri uzimanju digitalne televizije, STB uredjaj ili CA modul? Ima li nekih boniteta osim sto se upravlja daljinskim od TVa kod CAMa.
Koliko sam video moj TV treba da podrzava CAM, u pitanju je Panasonic TX-55AS640E.
Ako ima neko pametan savet sta traziti kod sklapanja ugovora slobodno recite savete.

@Plasma
Da, u Mirijevu samo deo korisnika ima mogucnost da uzme kablovski net od PTT-a. Nazalost, sve mogucnosti se svode na PTT i Telekom, ili samo na Telekom.
Opciju SBB ima deo starog Mirijeva (gde su porodične kuće uglavnom). Urbani deo, gde živi barem 50000 ljudi, je osuđen da finansira naše "zlatne koke".

@Gedza
Ja sam uzeo cam modul. Mnogi su se ovde zalili na STB, da je nikakvog kvaliteta. Sa modulom nemam problema (koristim ga od Novembra 2014.) A i neuporeduvo lakse mogu da ga prebacim sa jednog na drugi TV, nego sto bi to uradio sa STB.
Posto mesecno naplacuju 180 din koriscenje modula, uzeo sam sport paket za jos 60din doplate.

Poslednja izmena:
Desp
Sbb-a ima i u novijim stambenim zgradama kao na primer u Rableovoj ispod toplane.
Sbb nije u stanju da dobaci samo 100 metara i da pokrije tih 50.000 ljudi.Nije ih briga niti ih to zanima.To sto imaju je ocigledno previse za ono sto su u stanju da opsluze.
Dok postari ne mogu da uloze ni dinar za to malo korisnika sto imaju,dotle je sbb ulozio toliko mnogo da za stanovnike mirijeva nije preostalo nista i onda je situacija takva kakva je....nikakva.

Poslednja izmena:
Bili su pre mozda dve ili tri godine kod mene u ulazu sa reklamom. Dobili potpise i vise se nisu javili. Ne verujem da ih bas tako lako ne interesuje takvo naselje; pre ce biti da "ne bi trebalo" da ulaze u teren PTT-a. Ne verujem da bi mnogo ljudi onda ostalo kod PTT-a, a neki bi i telefon prebacili u Sbb. Tako bi napravili duplu stetu drzavnim firmama (zlatnim kokama) :)

Poslednja izmena:
Hvala za info. Ako ima jos neki savet iz prakse slobodno reci ili posalji PM.

Vrh Dno