Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Ajde ljudi nismo na pijaci, ako ne mozete kulturno da diskutujete, nemojte, ustvari slobodno , ali nemojte na ovom forumu.

Pazite ovo, pitao sam da li mogu da se pretplatim na Mega paket (potpisuje se na 12 meseci u SVAKOJ posti?) a da npr.u januaru raskinem Ugovor o tom paketu i uzmem novi sportski paket koji najavljuju, odgovor im je : DA. Posto je devojka s kojom sam razgovarao bila malo nesigurna i pitala okolo, zna li neko nesto vise. Drugim recima, uzmes MEGA paket ( tri meseca 1 din), posle npr.dva meseca raskines isti i uzmes neki drugi bez da placas naknadu do isteka 12 meseci za MEGA koji si potpisao? Zvuci nerealno za Posta net...Fakticki tri meseca bi gledali MEGA paket bez ikakve naknade.....

Svako ko ima STB box ili CAM moze da u poslovnicama Posta Net-a potpise da uzima bilo koji Pay paket, prva tri meseca 1 din (ili do 28.februara 2015.). Vrlo bitno, prilikom raskida tog aneksa za Pay paket dovoljno je da se pre isteka promo perioda pozove call centar da ne bi pretplata isla za mart 2015.(naravno ukoliko necete da nastavite da placate isti :)

Dakle, za cenu osnovne pretplate 1096 din. gledate skoro 140 kanala. (u tom periodu ne placate 180 din. za CAM ili STB box).

Novi paketi od januara 2015., u sportskom paketu bi trebalo da bude i SK3. Nadam se da ce to biti nesto novo od Posta Net-a...ali dok ne vidimo :)

Sve sto trebaju da urade je da kopiraju podnudu od SBB-a, kako u pogledu kanala u osnovnoj i dopunskoj ponudi tako i u pogledu primene savremene tehnologije (pre svega HD a zatim i brzi i pouzdaniji internet, VOD, TV na mobilnim uredjajima, telefonija, itd.). Rizik za PTT bi bio jednak nuli imajuci u vidu da SBB ovakvom strategijom iz godine u godinu belezi rast i broja pretplatnika, prihoda i profita. E, ako PTT-u odgovara suprotno od ovoga sto sam nabrojao, ...

Broj Ptt korisnika naspram SBB-ovih je na nivou ispod statističke greške.Jedno gde je PTT u prednosti odnosi se na vozanje paketića i ništa više.Bumo videli taj Januar.U anketi su spominjali Sport klubove mada bi bilo lepo da vidimo i HD verzije istog.Za sada D3i ima veliku prednost i cenim da je kombinacija HD sport klubova i eurosportova HD daleko bolja od Arenine HD ponude sa sd sport klubovima i sd eurosportovima.Ostala HD punuda je takođe na apsolutnoj strani kod D3i.Problem drugog pay risvera je takođe ogromna boljka kod poštara,mada se može rešiti ali to košta jednokratno neki novac za potrebnu opremu.Za gledaj odloženo ne treba trošiti reči.Jedino gde su kopirali sbb d3i je prva tri meseca za 1 dinar.
D3i ih može uništiti za 1 sat samo da ukinu cenu za plus paket uz recimo ugovor na 2 a ne na jednu godinu i ovi bi se sami raspali bar u domenu pay korisnika ili onih koji hoće pristojnu sliku u 21 veku.

Poslednja izmena:
Juce popodne potpisao za mega pay paket, ukljucili sve posle 2 sata.
Trenutno (i do kraja februara 2015.) za 1096 din. 130+ kanala, nije lose. Najbitnije sve 4 Arene u HD-u.

Ja vec brojim preko 3 meseca d3i za nula dinara.

Na NBG nisu jos uvek iskljucili Arene 2, 3 i 4.

DexDexter, da li su ti dali opremu ili je neko dosao da ti namesti?

Seljaci!

Da li je zaista tacno da kad predjem na paytv dobijem 3 meseca za dinar, a onda mogu da predjem na taj famozni sport paytv bez penala sto raskidam ugovor?

Meni se cini da kad uvedu sportski paytv da ce uvesti i taj light paket i jos neke i da ovaj mega nece ni postojati
Ili gresim?

A baš pre lige šampiona, baš lepo...

Reklamiraju 4 arene u osnovnom paketu.Oni su na nekim teškim drogama.

Imaju budalu za webmastra koji menja sajt po naredbi, a ne sve vezano za tu vest

Ja sam obrisao 53 kanala iz osnovne ponude. Ne pada mi na pamet da platim za bilo kakav dodatni paket.

Pred ligu šampiona oni isključili 2,3,4!? Pa da li su oni normalni!? U stvari, ja sam taj koji nije normalan, raskidam sa njima, Arene su bile jedini razlog koji me je držao kod ovih.

Gomila partijskih i rođačkih spavača na radnim stolovima, koji nisu ni bili sposobni da iskoriste u potpunosti infrastrukturu izgrađenu našim parama.

Fuj, gade mi se....

Pogledajte šta i koliko i po kojom cenama nudi D3i i biće vam jasno šta smo spremni da platimo ,a šta nismo.Pay kanali su pay kanali ali ne za pare koje oni misle da nam izvuku iz novčanika.Nije ovo sve, biće još kodiranja osnovne ponude koja će izgleda na kraju biti kao dvb-t2 sa 13 kanala.

Poslednja izmena:
D3i je sra*** jer nema i Arene i SportKlub kanale. I to je kraj price sto se tice njihove ponude. Jedina i najveca prednost Postaneta je sto ima i jedne i druge. Ima i IKOM kad se plate dodatni kanali, doduse kod njih je taj paket Arena HD 600 dinara, sto je mnogo.

Da li ovo treba uopšte komentarisati.
Što se Arene tiče oni su već izgubuli ABA ligu koja je bila gledana. Tako da će već sledeće godine verovatno da izgube i LŠ. Oni svake godine gube na kvalitetu, ali to je problem TELEKOMA koji verovatno želi da se oslobodi ovih kanala.
Što se PTT-a tiče mogu da se uskoro pozdrave od dosta korisnika. Jedini baksuz je to što je meni opcija bedni i jadni IKOM sa 100000000000 pinkovih digitalnih kanala.

Za mene lično i veliku većinu mojih prijatelja arene su značajno oslabile.Ono što mi treba od fudbala pogledam na rts HD kanalu i to mi je dovoljno.Svi sport klubovi zajedno sa HD sportklubovima vrede više od arena,kad tu dodam još i dva eurosport HD kanala onda mi arene stvarno nisu potrebne.Kome stvarno trebaju arene ali baš ne može da živi bez njih cena je samo 500 dinara za 5 arena a ne za okrnjenih poštarskih 4 komada.D3i plus 5 arena je dobitna kombinacija za one koji vide nešto spec u arenama.

Poslednja izmena:
Ovo je težak hohstapleraj. Pred pocetak utakmica LŠ da ukinu Arene. Da imaju bar normalan Pay paket, pa da nesto i platiš. Važno je da su ubacili K3. Ja nemam alternativu, i ne znam uopšte šta da radim. Internet mi je na 2 Mb, ne mogu da koristim D3i. Da li postoji neka varijanta kao D3i , ali da ima i Arene i SK?

To su tako namerno uradili jer da imaju mozga prvo bi napravili nove pay pakete pa onda ugasili stare pakete ili kanale.

Pošta će imati arene i sk kanale samo je pitanje koliko će koštati taj paket.Odprilike da sad uzmeš Total tv (1.210,00 din)sa Sk kanalima plus polaris sa arenama(500 dinara) eto to ti je alternativa ako nemaš internet.Ništa ne plaćaš,sva oprema ti je free.Multiroom imaju oba provajdera za razliku od poštara.

Poslednja izmena:
Hvala, moram da pogledam taj Polaris, da vidim sta nude od programa. Kada bih znao da se LŠ više neće emitovati na Areni, onda bi bilo lako. Ionako je to jedino vredno pomena, ipak je to najbolji fudbal.

Pokojna PostaNet ima toliko jadnu i bednu ponudu da je najmanje vazno da li uopste ima Arenu Sport ili ne. Nema SK HD, FOX HD, HBO HD, Cinemax HD, Eurosport HD, History HD, Viasat Nature HD, ... Nema cak ni domaci kanal Nova HD. Verovatnoi severno od Etiopije i zapadno od Avganistana na ovoj planeti uz PTT ne postoji operater koji nema ni jedan HD filmski kanal u ponudi. Tehnoloski, ponudu su prilagodili EI televizorima iz 1970 i neke godine a ponuda kanala je prilagodjena penzionerskoj populaciji starijoj od 80 godina kojoj nije bitno sta i kako mogu da gledaju nego koliko to kosta. Arena Sport HD i jos 2-3 kanala su im jedino vredno u celokupnoj ponudi od 140 kanala, ali tih 6 ili 7 od 140 kanala ne samo sto se dodatno placaju nego da bi ih covek platio prethodno mora da se pretplati na Trace, Canale 5, ZDF, Euronews, SportM, Eurochannel, English Club, itd. (inace uglavnom FTA kanali). Ukratko imaju najlosiju osnovnu ponudu, najlosiju i najskuplju pay-tv ponudu i najsporiji, najskuplji i prilicno nepouzdan kablovski internet (danas mi je 15+ puta pucala konekcija).

Na NBG nisu jos uvek iskljucili Arene 2, 3 i 4.

DexDexter, da li su ti dali opremu ili je neko dosao da ti namesti?

Milose, potpises Ugovor o digitalnoj TV, dobijes STB box ili CAM modul (ako ti TV podrzava), sam namestis, vrlo prosto.... odmah im trazi i pretplatu na MEGA paket (ukljucice ga u roku od 24h) i do 28.februara 2015. za 1096 din. dobijas preko 130 kanala (sve 4 Arene u HD-u). Zena u posti na Slaviji je objasnila da samo par dana pre kraja februara dodjes da odjavis Mega pay paket (pre isteka promo perioda) i ako hoces uzmes neki pay paket koji najavljuju, ako neces ostajes sa osnovnom ponudom. Ja sam licno vrlo zadovoljan kvalitetom slike i ponudom kanala (ima tu jos da se oduzme i doda naravno).

D3i je sra*** jer nema i Arene i SportKlub kanale. I to je kraj price sto se tice njihove ponude. Jedina i najveca prednost Postaneta je sto ima i jedne i druge. Ima i IKOM kad se plate dodatni kanali, doduse kod njih je taj paket Arena HD 600 dinara, sto je mnogo.

Slazem se, ako Posta Net napravi sportski paket sa HD Arenama i dodaju SK3 (sa normalnom cenom) onda ce biti odlicno.

Seljaci!

Da li je zaista tacno da kad predjem na paytv dobijem 3 meseca za dinar, a onda mogu da predjem na taj famozni sport paytv bez penala sto raskidam ugovor?

Meni se cini da kad uvedu sportski paytv da ce uvesti i taj light paket i jos neke i da ovaj mega nece ni postojati
Ili gresim?

Tacno je. Ne placa se raskid bilo kog Pay paketa dok traje promo period. Potpisuje se samo neki aneks Ugovora gde je naznaceno da je u toku promo period. Od januara ce biti novi paketi tako da Mega nece ni postojati. Ko uzme bilo koji pay paket ne placa 180 din. pretplatu za CAM ili STB box. Ja cu verovatno da uzmem sportski paket od januara , gledanje LS u HD rezoluciji = neprocenjivo:) Sto se tice iskljucivanja Arene 2,3 i 4 sinoc pred utakmice = necuveno.....

Poslednja izmena:
... uzmeš Total tv (1.210,00 din)sa Sk kanalima plus polaris sa arenama (500 dinara) eto to ti je alternativa ako nemaš internet. Ništa ne plaćaš, sva oprema ti je free.
Total naplaćuje naknadu za montažu opreme u visini od 4.000 dinara.

Ranije su bile uvek akcije tipa ako prijaviš nekog za total tv ili prve tri mesečne hd predplate za 1 dinar što je tačno bila ušteda od 4.000 dinara ali evo sad gledam nemaju ni jednu akciju.

Vrh Dno