Šta je novo?

Post morten

GANDALF

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2000
Poena
619
Sta mislite o njemu?
Meni se svidja je rsam fan knjiga inace..sjajna atmosfera i jezivi kadrovi!,)

Gledao sa neke najave na Internetu i izgleda prilicno primamljivo. Planiram da je igram cim nadjem malo vremena.
BTW jel se pojavio Black Mirror

Nije los. Skoro sam ga zavrsio. Zagonetke su dosta teske. Ima dosta i nedostataka: ne znas sta sledece treba da uradis jer ne postoji nesto kao"dnevnik"kao na primer u The longest journey (postoji beleznica u kojoj je edosta toga nabacano i zbrkano), reklamirana nelinearnost je ipak samo reklama.
Vredi probati jer je zanimljiva prica mada sam ocekivao mnogo vise. Mislim da je Syberia (avantura koju je pravio isti tim Microids nesto bolja mada ni ona ne moze da se meri sa TLJ ili sa Broken sword serijalom.

Dobra atmosfera ali sam ubrzo odustao kada sam naisao na problem obijanja brave na vratima hotelske sobe, svasta sam isprobavao, u cemu je kvaka :cuss: ?

Blade Runner je napisao(la):
Dobra atmosfera ali sam ubrzo odustao kada sam naisao na problem obijanja brave na vratima hotelske sobe, svasta sam isprobavao, u cemu je kvaka :cuss: ?
Kvaka je u sledecem:
1. Treba da imas alat za otvaranje tj kalauze.
2. Njih ces dobiti tako sto barmenu i vlasniku kafea Alambic ucinis uslugu tj uocis razlike na dve skoro identicne slike
3. Kalauzi se u bravu rasporedjuju tako da kada probas da otvoris vrata nijedan ne pocne da "skace " u bravi. Metodom probanja docices do resenja.
Sta ces u sobi zateci to ostavljam da vidis......

Ne mogu da verujem...:boom: evo odmah se bacam na igranje, hvala puno, kada zaglavim ponovo javljam se 😉

GANDALF je napisao(la):
Sta mislite o njemu?
Meni se svidja je rsam fan knjiga inace..sjajna atmosfera i jezivi kadrovi!,)

mors, mortis - smrt
menja se po III deklinaciji znachi acc. je mortem.

Nikako da nabavim igru ali izgleda da je sasvim solidna avantura.Danas sam gledao opis na TV-u i odlucio da se pozabavim igrom bar dok ne izadje nesto bolje.

Nazad
Vrh Dno