Šta je novo?

Poslovni laptop

stoske

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2005
Poena
710
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
E pa eto i ja da potrazim neki savet vezano za laptop.

Potreban mi laptop koji ce se generalno koristi za Office, Internet i ponekad da se otvori neki fajl u Illustatoru i Photoshop-u.

Bitno mi je da bude prenosan, ok dizajna, da ima dobru bateriju. Nije mi bitan DVD, igranje igrica i sl.

Budzet mi je maksimalno RSD 50.000.

Naleteo sam na ovaj model ASUS U32U-RX020D http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/8897-asus-u32u-rx020d i deluje mi sve super, samo me malo brine procesor.

Bio bih zahvalan na savetima.

Imao sam ja istu takvu konfiguraciju u Asusu 1215B sta da ti kazem verovatno moze da ti zavrsi posao ali se naoruzaj sa zivcima spor je proc dosta

Za 50000 dinara mozes da uzmes neki laptop 13" sa i3 i intel grafikom koji je minimum duplo brzi od AMD-a

Fora je da ce biti u office-u, gde ce biti prikacen na monitor, a generalno mi treba da ga nosim na sastanke i prezentacije.

Sto se tice Lenova, nekako mi ne izgleda lepo na slikama, Asus mi deluje dosta lepse. Moracu da pogledam uzivo u nekoj radnji.

Pogledao sam danas ovaj IdeaPad Z570 i stvarno deluje super uzivo. Nisam ga video ukljucenog, ali materijali i tastatura su stvarno odlicni.

Sta mislite o Dell Inspiron N411z? One je negde u tom rangu, 14" ekran...

Poslednja izmena:
Fora je da ce biti u office-u, gde ce biti prikacen na monitor, a generalno mi treba da ga nosim na sastanke i prezentacije.

Sto se tice Lenova, nekako mi ne izgleda lepo na slikama, Asus mi deluje dosta lepse. Moracu da pogledam uzivo u nekoj radnji.

Teško da taj Asus može da se poredi sa Lenovom, možda može sa izgledom... ali to je sve.
Za posao Z570 je odličan...

Z570 sivi nema nigde, samo blue.

@laca12 video sam doticni, deluje cool, ali ipak se odlucih za 15"

Uzimaju mi sve, ceo desktop ukljucujuci i monitor...dusmani :)

Opet sam malo na pocetku...

Da li neko ima iskustva sa Samsung laptopovima, jer mi se svideo ovaj SAMSUNG NP300E5Z http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/laptop-i-notebook-racunari/samsung-NP300E5Z-15125/

Takodje neki ASUS K53 mi ulazi kao opcija...

Imao sam "kontaka" sa Samsungom NP300V5A i mogu da kazem da je odlican NB. Kvalitet izrade na dobrom niviou. Bolji od Asusa, Della a pogotovo Acera u tom cenovnom rangu.

Nazad
Vrh Dno