Šta je novo?

Poslovna konfiguracija

kukumavka

Poštovan
Učlanjen(a)
30.06.2015
Poena
59
Pozz potrebna mi je pomoc oko sastavljanja PC-a, namena poslovne svrhe uglavnom obrada i unosenje podataka u baze podataka i sl. Ne znam bas tacno posto nije za mene. Budzet nije ogranicen, znaci koliko ispadne.

preporucio bih da pogledas nesto ovako do vec sklopljenih brandname kompova,

1.ALL in ONE

2. Asus Desktop VivoPC VM40B-S081M Micro, Intel 1017U/4GB/500GB/Intel HD/No OS

3. Lenovo Desktop IdeaCentre H30-00 SFF, J1800/4GB/500GB/Intel HD/DVD/Free DOS

4. Altos Best Buy 7, Intel Celeron Quad Core/4GB DDR3/500GB/DVD/Win 7 Pro - sa ovom ti dolazi i licencirani Windows 7 sto i nije lose ako je za firmu

Ne moras nista konkretno od ovoga da odaberes, samo eto imaj u vidu neke komponente koje su u ovim konfiguracijama, verujem da cak mozes i jeftinije da prodjes, a posto ce se koristi za unos podataka, bolje nek uloze vise u sam komfor, tj na dobru tastaturu, stolicu itd, unosio sam za fax po par sati podatke u excel pa znam koji je pain in the ass, a kamoli neko ko bi radio to po citav dan

Dovoljno je za posao u svakom slucaju
Obratite paznju na sledece:
http://www.winwin.rs/racunar-altos-basic-h81-intel-dualcore-2gb-ddr3-500gb-dvd-4760622.html
isti racunar ima hard od 500gb i 2gb rama (prethodni ima 4gb) skuplji je za preko 3000 din.
Kvaka je u repariranom disku,prvi imarepariran hard disk ,ako je posao u pitanju nemoj ga kupovati.

Kupi neku brend masinu posto kazes da pare nisu problem.

Nazad
Vrh Dno