Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pobogu ljudi,zar ne vidite da je svaki komentar za film Tenet zbunjujuc,nerazumljiv,negledljiv a vi ste uporni u tome da ga gledate i opet sve isto ponavljate,kako je protraceno 2h uzalud.Zasto postoje onda ove teme? Pa upravo zato da se neki film koji nije dobar,preskoci sa gledanjem.
Kick ass 2-bleda kopija prvog dela,usliljen humor,razocaran ocenom na imdb 7 koja to ne zasluzuje.Od mene 4/10.
 
Pa i Primer je zbunjujuc film, to ne znaci da ga ne treba gledati... Jedno je ako se kaze "los film", a drugo "zbunjujuc film".
 
Jasno je to, ja samo ocu da kazem da to sto je neki film zbunjujuc, ne znaci da ga treba preskociti sem ako neko bas ne voli takve filmove...
 
Kad neko napise da je mogao to vreme da provede kvalitetnije,ne mozes onda shvatiti poruku da film treba pogledati. A za Tenet sam video gomilu poruka da je film nerazumljiv bez ikakve preporuke. Iskreno,ako nakon filma treba po netu da trazim objasnjenje,takav film ne treba ni gledati,a opekao sam se vise puta.
 
Lepo je rekao dečko gore da sam rekao zbunjujuć a ne loš film.
Nolan nema loš film ali ima mnogo boljih od Teneta.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
 
Ja upravo odgledao Zerkalo Andreja Tarkovskog.
Suptilno uznemirujuć i u naznakama pesimističan film, veoma teško razumljiv sa jakim umetničkim pečatom, nekim fantastično uhvaćenim kadrovima i simbolikom koju je teško odgonetnuti.
Radnja dotiče širok period pre i za vreme Drugog svetskog rata, a i nakon toga, spominju se i opsade Moskve i Lenjingrada.
Težak film za preporuku i gledanje.
 
Honest thief sa Nisonom tesko smece, ocena na imdbu je prevara.

Ne znam ni kako bih ocenio film. 2/10
 
Wander - interesantna prica, za sve ljubitelje teorije zavera......

Train to Busan Presents Peninsula - dobra igrica..... :d
 
Tenet meni licno odlican, na pola radnje sam poceo da bagujem pa sam ga ugasio i nastavio jutros, moze biti da sam se previse zarakijao sinoć.

Što se tiče radnje sve mi je ok, na kraju se sve sklopi. Mislio sam da ce biti kao Memento ali nije.

Snimak IMAX sa DTS HD audiom izuva, IMAX scene su fantasticne a ima ih preko 90% filma. Nije mi najjasnije koje scene i zasto ne snima IMAX kamerom. Pre je bilo price da su prevelike i da se ne moze prici nekim mestima. Zvuk odlican, glas malo tiši.

Kenet Brana izvanredan, neprijatan skoro kao Ben Kingsley u Sexy Beast.

Iako volim ovakve filmove mogao bi da snimi neki normalan bombastican SF Nolan. Neki Star Wars ili Star Trek... ili nesto peto ali da gruva i da ne bude vratolomija.

Zanimljivo da se pominju Vijetnam, raspad SSSRa, Teroristicki napad "bojeve glave" ... U realnosti mi nikada nije bilo jasno zasto se i dalje vrse testiranja nuklearnih bombi od strane Amera, Francuza...da nema nekih putnika kroz vreme koji nam kroje sudbinu [emoji16]
 
On ako napravi SF u fazonu star wars, morace da padne neko putovanje kroz vreme [emoji1]
 
Kod Teneta se donekle plot tvist dao naslutiti posle odredjene scene na aerodromu... :)

Inace ok film, iako malo deluje konfuzno u prvoj polovini. Prevashodno jer se forsira akcija i gura radnja, tako da nema "lera" da se upije zaplet. Doduse kada se razmisli malo o ideji filma, realizacija je ispala ok...
Nolan ima tendecija da brzo skace iz scene u scenu (i donekle preskace radnju) tj "secka", sto ume da iritira kod njegovih filmova, posebno ako niste upoznati sa tim njegovim pristupom.
Sto se kvaliteta tice meni je ovo u donjem domu njegovih ostvarenja (ili bolje reci u sredini) - iznad Dunkirka, bolji od Interstellara po pitanju price i ideje (ali "losiji" po pitanju scenografije ili vise "down to earth", pun intended)
Kako je trenutno nestasica vecih blokbaster filmova ove godine, vredi pogledati.

@emare
Kako ti se cini Sexy Beast sa Kingsley-em? Ja ga "pozajmio" pre koju nedelju (volim takodje taj zanr), zajedno sa The Score, ali nikako da se nakanim da odgledam...
Btw The Score sa De Nirom, Brandom i Nortonom sam odgledao i preporuka od mene.
 
Poslednja izmena:
Score mislim da sam gledao bas odavno da ga se ni ne secam a Sexy Beast meni dobar, pogotovo Kingsley izuva, Rej Vinston standardno dobar.

@nikorlna Darth Vader se vraca da ubije Anakina pre nego sto napravi Luka [emoji16]
 
Poslednja izmena:
Sto se kvaliteta tice meni je ovo u donjem domu njegovih ostvarenja (ili bolje reci u sredini) - iznad Dunkirka, bolji od Interstellara po pitanju price i ideje (ali "losiji" po pitanju scenografije ili vise "down to earth", pun intended)

Offtopic: Dunkirk je filmčina za Tenet.
 
^ A jao, koliko je onda Tenet grdan...
 
Tenet (2020)

Nolanov unuk treba da se vrati (pardon.. reversuje) u 2000. godinu i ubije svog dedu, odmah po premijeri Mementa!
Enough said?
 
Hahahaha, dobar...

Boss Level, totalno kul film, bas ono za opustanje... Lepo sam se i nasmejao nekoliko puta...
 
Aj da bacim i ja koji hejt na Teneta, priznajem da sam ga gledao sa pola paznje, ali po meni je glupost taj nacin putovanja u proslost. Da ne idem dalje, mrzi me da ubacujem u spojler preko tt. Van toga nemam preterane zamerke.
Neko je spomenuo da mu se ne svidja ni Inception, ni Shutter island, sa time se vec ne bih slozio, oba filma relativno skoro reprizirao i sasvim su pristojni.
Gledao sinoc Doom iz 2005. sa Rockom i meni je ono sasvim korektna pucacina.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
 
Nisam ljubitelj niti sam jedan pogledao, ali izasao je kompletan Dzejms Bond serijal na HBO GO pa razmisljam da pogledam to za praznike. Ima li delova za preskočiti, da ne trosim vreme na sve? Konkretno ovi matori mi se bas i ne gledaju.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
 
Tenet.. Sta reci, koju posluku porati. Klasicna klise deponija, kao i 90% americkih BBustera zadnjih 15god..

Ne bih vise trosio telefon na ovaj "film".

Btw, mislim sa su cak maznuli muziku iz serije Dark..

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
 
Offtopic: Dunkirk je filmčina za Tenet.
Da, da, nije klasičan ratni film na kakve smo navikli ali ozbiljno dobar film. Priznajem, na prvo gledanje me i nije baš dojmio, pošto sam očekivao "Redova Rajana" ali na drugo... tad me je oduševio.
Rajan i Band of Brothers su i dalje neprikosnoveni ali uopšte ih ne bih svrstao u isti koš sa Dunkirkom (iako su svi ratna tematika).
 
kompletan Dzejms Bond serijal na HBO GO

Mogu da preporučim Casino Royale (2006), nedavno sam ga pogledao (u karantinu u aprilu), super je akcija i baš mi je legao.
Što se ostalih tiče, pre petnaestak godina otprilike je išao serijal na nekoj našoj televiziji i baš sam zainatio da sve ispratim, uglavnom su me razočarali filmovi naivnošću i koliko su bili prevaziđeni.
U principu bi noviji trebali da budu bolji.
 
Dr.No je po meni najbolji
Mada je uloženo dosta para u par zadnjih i po mom mišljenju su dobri, mada mi Grejg nije glumac za Bonda.
 
The Hater (2020)

Pominjan ovde od člana Diablo 2 i samo da potvrdim da je film mnogo dobar! Školski primer narcisoidne osobe šta je u stanju i na kraju, dokle sve to može da dogura i koliko sama radnja oslikava našu stvarnost i stvari koje nam se već poodavno događaju. Preporuka! 7/10
 
Poslednja izmena:
^ Ha, ha you hooked me... Moraću sad da pogledam...
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno