nikornla
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.12.2004
- Poena
- 1,905
Taj mi je prvi pao na pamet, nego ga Srki vec spomenuo. Slazem se, krenuli su solidno da ga guraju, najverovatnije zbog "izgleda". Ima tu neku spec facu, plus je fino nagruvan.Glumio je i u Top Ganu 2 i stekao sam utisak da je posle neprikosnovenog Pedra Paskala najforsiraniji glumac današnjice.
Ok su mi bila oba filma. Nista spec, ali korektno za gledanje. Mislim, jasno je zasto sam gledao drugi film 😄Nije loša komedijica. Ima čudnu njusku tip ono tipa 10% antipatičan 🤣
PS rekao bih da je malo vise od 10% 😂
Ufff, da... kad sam vec u temi za filmove.... odgledao sinoc

Dobar film, definitivno preporuka. Iako mi je Ezra zesce antipatican/odvratan lik (da ne obrazlazem zasto 😄), moram da priznam da je dobro izneo ulogu.
Kasting sina su odlicno odradili i takodje uklopili sa majkom. Odlicno prenesen taj odnos izmedju majke i sina, a otac mi je isao na nerve, sutnuo bih ga kroz ekran u glavu da sam mogao.
Tilda je bas dobro prenela stanje osobe koja bi bila u situaciji u kojoj je ona.
Nije bas spojler, ali za svaki slucaj cu ubaciti u tag.
Sama tema filma me je podsetila na neka desavanja kod nas od pre par godina. Ko je gledao film, zna na sta mislim. Nesto me ne bi cudilo da je doticna osoba iz tog domaceg "dogadjaja" gledala ovaj film.
I pravi spojler
Nije mi samo bilo jasno zasto toliko ne podnose majku. Kao da je ona kriva sto je mentol pobio decu u skoli, plus joj je ubio muza i cerkicu. Mislim, kontam dalimicno da neko bude kivan na roditelje, apsolutno roditelji mogu da budu krivi, ali ona bas nije bila primer roditelja koga treba kriviti u ovom slucaju, POGOTOVO sto je lik pobio ostatak porodice, a pogotovo cerkicu. Ok, mozemo da kazemo da ljudi nisu svesni nekih detalja, ali mi je malo prejak "hejt" prema njoj. Kontam da je moralo tako zbog filma, ali mislim da su mogli to malo bolje da uklope.