Bas takoNije to sezona serije već rijaliti.
Nisam gledao Sons of Anarchy ali ga ja pamtim iz Pacific Rim-a i uloga Lin Forda mu je baš legla u Shantaram.Vredi li gledati SoA seriju ?7 sezona 🙄I ne vredi, ma koliko Charlie Hunnam snimio serija i filma on će za mene uvek biti Jax Teller.
Ne znam šta da ti kažem, ja sam pristrasan po tom pitanju😂Vredi li gledati SoA seriju ?7 sezona 🙄
Ozbiljno, meni je gledanje prve epizode bilo bzv i to jako! A obozavao sam prvu sezonuPreporuka za Squid Game rijaliti. Ako ste voleli seriju, i ovo cete, nema dileme
Bukvalno sam pretraživao temu da vidim je li ko pominjao šestu epizodu, koje ludilo od epizode još sam pod utiskomOdgledah konacno drugu sezonu The Bear.
Prvih par epizoda se zahuhtava, a onda 6. epizoda remek delo…sve epizode traju pola sata osim te 6te epizode, koja traje sat vremena…au koje ludilo od epizode…verovatno najbolja epizoda neke serije u ovoj godini…znaci tenzija kroz citavu epizodu, a narocito pred kraj…gluma, rezija, ma sve, toliko poznatih glumaca u jednoj epizodi i svi su izdominirali.
7ma epizoda mozda najdraza.
Svakako, odlicna serija, koja se fokusira na ljude, njihove odnose i hranu.
Možda su muškarci degradiraju do imbecilnosti al je činjenica da su žene u Japanu bile potčinjene i degradirane kroz vekove, kao i većina žena širom sveta tog perioda, a ne iznenađuje i činjenica da je jaz između muškaraca i žena i u 21 veku u razvijenom Japanu ogroman u korist muškaraca koji su i dalje verni tradicionalnim vrednostima .......... Zato ne treba da čudi što je tvorac priče Blue eye Samurai nakon što je dobio ćerku sa plavim očima odlučio da napiše ovakvu priču i da je ukomponuje u Edo period, jedan od najznačajnijih perioda japana.Plavooki samuraj.
Ok nisam ocekivao Kenshina od netfliksa ali nista spec. Tipican netfliks woke gde su svi muskarci degradirani do imbecilnosti.
Cekirati Kenshin trust and betrayal OVA ko nije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari