Sgt. Major
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.08.2013
- Poena
- 575
Tek sad primećujem forumski nik. 
Tlou 7 jeste filler ali ko je igrao Left Behind bice mu zanimljiva, meni svakako jeste posto je ceo setting bas dobro iskopiran a i dlc sam bas skoro igrao. Tematiku i odnose likova ne bih komentarisao...MK2 scena je bas blast from the pastSto se sedme epizode TLoU tiče, filer epizoda sto su mnogi rekli. Stice se takav utisak ali je to zapravo samo zasnovano na DLCu koji je izašao posle prvog dela igre da ispriča malo priču o Eli pre njenog susreta sa Dzoelom.
Epizoda je ok, ali svakako najslabija do sada.
Posto sam igrao igru, znao sam sta mogu da očekujem u ovoj epizodi tj da ne budem iznenadjen kao sa jednom na početku serije.
Očekujem da će poslednje dve biti opet na nivou, potrebno je malo dinamike i akcije svakako.
Iskreno,prevod mi je totalno nebitan,razumem poprilicno dobro 90% dijaloga u svim americkim filmovima/serijama.Imas srece. Tek je pre neki dan izasao prevod za poslednju epizodu.
Jel ima na nekoj platformi dostupnoj kod nas s02, prva sezona je onako, interesantna, kao epizoda twighlight zone ali nedovršena.![]()
The Booth at the End (2011)
Pogledao prvu sezonu. Interesanta i neobična serija. U neki ruku me podseća na HBO seriju In Treatment, i to ne samo zbog toga što su obe atipičnog formata: 20-30 minutne drame.
Nažalost, ne. To je limited series i nema dalje 😢Jel mini series kao sto pise ili se nastavlja?
Ne bih znao stvarno, ne konzumiram streaming platforme. Samo piraterija sa Plex servera 😁Jel ima na nekoj platformi dostupnoj kod nas s02, prva sezona je onako, interesantna, kao epizoda twighlight zone ali nedovršena.
Za mene je to apsolutno prednost inace ne bih pogledao.Nažalost, ne. To je limited series i nema dalje 😢
Mislim da je spomenuo neko. Odlicna prva epizoda trece sezone. Iznenadjujuce puno akcije. Svidja mi se u kom smeru ide prica.Niko da spomene da je krenula treća sezona Mandaloriana !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari