Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se sedme epizode TLoU tiče, filer epizoda sto su mnogi rekli. Stice se takav utisak ali je to zapravo samo zasnovano na DLCu koji je izašao posle prvog dela igre da ispriča malo priču o Eli pre njenog susreta sa Dzoelom.

Epizoda je ok, ali svakako najslabija do sada.
Posto sam igrao igru, znao sam sta mogu da očekujem u ovoj epizodi tj da ne budem iznenadjen kao sa jednom na početku serije.

Očekujem da će poslednje dve biti opet na nivou, potrebno je malo dinamike i akcije svakako.
Tlou 7 jeste filler ali ko je igrao Left Behind bice mu zanimljiva, meni svakako jeste posto je ceo setting bas dobro iskopiran a i dlc sam bas skoro igrao. Tematiku i odnose likova ne bih komentarisao...MK2 scena je bas blast from the past

Prilozi

• IMG_20230301_110445.jpg
    IMG_20230301_110445.jpg
    318.8 KB · Pregleda: 87
  • 1869c9e38c062-screenshotUrl.jpg
    1869c9e38c062-screenshotUrl.jpg
    283.3 KB · Pregleda: 87
Veceras krenuo For All Mankind....legla mi kao budali šamar!

Imas srece. Tek je pre neki dan izasao prevod za poslednju epizodu.

Odlična je serija For All Mankind. Zanimljiva fikcija prošlosti. Na početku sam 3. sezone i za sada mi drži pažnju kao i prethodne dve. Izuzetno je odrađena i u smislu efekata u svemiru!

Samo sto iz nekog razloga nije interesantna za prevodjenje pa se sa prevodom kasni minimum pola godine. Poslednja epizoda trece sezne je bila u avgustu a prevod je izasao tek pre neki dan. Iz nekog razloga vecina Amazon Prime serija se bas kasno prevodi a neke gluposti sa americkih mreza ze prevode gotovo trenutno.

Odlicna je i 3. sezona For All Mankind, kao i prethodne dve.
Sve do, seste epizode, odlicna, ali su tu morali da ubace ove moderne, u zadnje vreme obavezno prisutne, "relationship-e" pa su mi malo pokvarili utisak.
Sva sreca nisu mnogo razvlacili, valjda su odradili obavezni deo, pa nazad na pricu..
Sve i svemu od mene serija za preporuku.

Picard S03 keeps on swinging, ko je odustao od Picarda obavezno pogledajte trecu.

Nisam hteo ni da počinjem kad sam čuo da je otkazana, ali pogledah...

...i kao najkraći utisak, jasno mi je zašto je otkazana.
Serija jedino u čemu uspeva jeste to što pokazuje koliko je skupa, i to je praktično najveći utisak, gledaš i kontaš koliko je koštala produkcija cele te zamisli. Sve van toga služi taman toliko da skontaš zašto se to nije isplatilo.
Daleko je ovo od Dark. U ovom slučaju previše su njegovi kreatori uskočili sebi u stomak, možda baš previše se oslonivši na finansijske mogućnosti. Počinje dobro, kvalitetno, uloženo u prvoj polovini prve epizode, a onda kako eskalira serija se praktično gubi u sopstvenoj deluziji od motiva, ne znaš da li je neki horor, psihološki triler, scy-fi misterija...
Gledam seriju, asocira me malo na Shutter Island, malo na filmove inspirisane Bermudskim trouglom, malo na Lost, malo na Matrix, i naravno ponajviše na Titanik, u jednoj svojoj psihodeličnoj verziji.
Serija se jednostavno previše trudi da zaintrigira, previše razbacuje misteriju a potkrepljuje je motivima koji su više interesantni za oko nego za mozak, i mislim da se tu najviše spotakla.

Odgledah prve dve epizode The English. Znači fenomenalno. Neko reče u stilu Serđo Leonea. Lepi kadrovi, kamere, prenaglašeni likovi, nerealna priča...ali sve lepo uklopljeno. Trenutno pratim paralelno ovu seriju i 1923. Tako da se western vraća na mala vrata.

Završio Sopranose pa sam počeo gledati The Wire.
Vrhunska serija nema šta :)

Banshee krenuo da gledam. Uf pravi adult entertainment. Ovo je bas ludo.

Tlou je overhajpovano njesra. Nista dobro i njoj. Dull feeling dok gledas. Pih

ST Picard, lets milk this one out. Covek za penziju a ne da drhti pred kamerom...
Isti osećaj za Mandalorijanka. Opening prve epizode i bull koji prikazuju kroz this is the way da bi horde fanova pustile suzu od srece...

Previse je stream servisa i hiper produkcije na svim stranama sveta. Disney muze i ubija sve sto dotakne. Masakr prave sa star wars a od vejdera napravili babarogu za decu.

Poslednja izmena od urednika:
Mandalorian, ide u dobrom pravcu, ono što sam očekivao, to sam i dobio. Odgledao i dahu, to je ono što mi je najbitnije.

^ nemoj nas loziti čekamo da izađe cela sezona pa jedan vikend da se odgleda u kompletu 😀

The Young Pope i The New Pope - preporuka. Masterpiece.

Ljudi ima li neka serija sa elementima horrora da je dobra i da je izašla ove god?

Nema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno