Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
The Rookie 4. sezona

nakon dobre prve dve sezone i manje-više solidne treće, napraviti ovakav krš za 4. i još najaviti 5. sezonu... je prosto da ne poveruješ. jer, 4. je takoreći totalno nerealna i najpatetičnija sezona

Supernatural 8. sezona

malo je bolja od 7. mada je primetan zamor materijala. dobre su uglavnom sve epizode sa ocenom 8,5+ i poneka sa manjom (ali ne ispod 8)

Bože kakva patetika u Westworld epizodi 😂
A količina dešavanja u epizodi ko u YouTube klipu od 5 minuta. Šta sam ja to gledao. 😆 Sve od ove epizode je moglo da bude post minuta uvodnih scena za sledeću. Al aj, neka im bude. 😄

Sad kad se sezona završi u fazonu kao anime, moć prijateljstva. 😄

Ja sam bas pre neki dan krenuo trecu sezonu posle duže pauze… zapravo nisam imao volje da uopšte nastavim sa gledanjem posle druge sezone.

Prvu epizodu sam gledao jedno pola sata i zaspao.
Isplati li se nastaviti uopšte? Jasno mi je da ne može biti ni približno kvalitetu prve sezone.

Prva sezona mi je bila jedna od omiljenih, zadala je visoke standarde. Ipak kad se uzme u obzir kvalitet ostalih serija koje su popularne, Zapadni svet je i dalje dobra serija, ali je loša u odnosu na tu prvu sezonu. Ja ću je završiti svakako, makar na mišiće. :)

Da, i ja isto. Mada mi u globalu ova sezona nije tako loša, nego je ova jedna epizoda tako vanredno bezveze. Ko bude bindžovao, verovatno mu neće biti takav osećaj kao nama što gledamo iz nedelje u nedelju.

Pogledao Klan 2. Sem uvodnih 3-4 minuta u svakoj epizodi ostalo mi se bas i nije dopalo....

Obe sezone prve tri epizode moraju da se izguraju kasnije je i ok. Mada da nema tih humoristickih delova bilo bi blago bas

Daj prevod za Halt and Catch Fire :)

Jel to pitaš kako su naši preveli naziv te serije? 😜😜

Ne, i dalje se nadam da ce je neko, nekad prevesti :)
Znam i da se emitovala na nekoj televiziji, ali to sam propustio, a i ne mogu da gledam serije drugacije nego da ih skinem i gledam kad hocu..

Da, znam i da ima eng titl, ali...

@DBraveZ Pa eto pitaj @Shomi22 što to nije prevodio umesto tamo neke Ume Turman :D :D

Od toliko potencijalnih serija iz AMC kuhinje eno prazan totalno AMC VoD katalog na Eon...

Da, uzdam se da ce je HBO ili neki domaci streaming VOD servis (eon, supernova, pickbox...) uvesti u katalog, kad tad...

Ja bi rekao da će GoT ostati nama u sećanju, serija koju smo svi gledali. Ali sa onako lošim poslednjim sezonama, a pogotovo poslednjim epizodama, nikako nije za preporuku nekome ko je nije ni gledao do sad.

Sve bi to bilo OK što su poslednje sezone lošije da je svaka epizoda za sebe, ili svaka sezona sa nekom zasebnom pričom. Ali kad veka serija treba da bude jedna priča koju tako pažljivo moraš pratiti, taj završetak je skroz upropašćava. Ali to HBO baš briga, oni su na tome već zgrnuli pare.

GoT sam gledao do momenta kad su ubili Boromira... Ugasio, i to je to.
Stekao sam utisak da će serija bez problema uklanjati likove koje zagotiviš, a meni je to nedopustivo.

Breaking Bad, meni lično vrlo sporo i dosadno + što ne mogu iz ličnih principa da "navijam" za negativce koji su "glavni junaci". Walter White, da spase lično dupe proizvodi opijat koji će unistiti mnoge druge živote i porodice (između ostalog i njemu bliske).
Ovo nije flejm ili poziv na linč nego samo moje lično i subjektivno mišljenje..

GoT sam gledao do momenta kad su ubili Boromira... Ugasio, i to je to.
Stekao sam utisak da će serija bez problema uklanjati likove koje zagotiviš, a meni je to nedopustivo.

Breaking Bad, meni lično vrlo sporo i dosadno + što ne mogu iz ličnih principa da "navijam" za negativce koji su "glavni junaci". Walter White, da spase lično dupe proizvodi opijat koji će unistiti mnoge druge živote i porodice (između ostalog i njemu bliske).
Ovo nije flejm ili poziv na linč nego samo moje lično i subjektivno mišljenje..
Odgovaram na subjektivno mišljenje:
1.Patetika
2.Patetika
3.Patetika
4.Patetika
5. ...
Meni je bolji Better call Saul
Dobar je, dobar je

Nisam gledao HACF
Skinuću nekad.

Mada, gledanje bilo čega osim Homicide: Life on the Street je gubljenje vremena. Prosto treba gledati samo to ukrug, pošto bolja serija nikada neće biti snimljena. :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno