Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste dinamičnija, slažem se, ali ekipa glumaca iz prve sezone je neprevaziđena :)
Da,to stoji, savrsen izbor gkumaca, bukvalno kada pogledas izgled glumca, mozes da procenis karakterne osobine njegovog lika. Jedino mi ee nijw svidela majka Olivera Hjuza, nekako mi je mlaka njena gluma, jednostavno ki se nekako nije uklopila.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

The Boys, izasla samo jedna epizoda.
a i ta je bila filer, nacekacemo se opet do kraja sezone da nesto desi

Za bilo koju seriju/film koja nema prevod na srpski, postoji sajt koji odlicno prevodi titlove. Ako nekog zanima mogu da posaljem u PP.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Stavi ovde.

neka nova dobra serija? :)

@Novatech: Daj zezaš da gledaš serije/filmove sa titlovi koje prevodi Google Translate? :D :D

@Novatech: Daj zezaš da gledaš serije/filmove sa titlovi koje prevodi Google Translate? :D :D
Meni licno nije potreban prevod, nemam problema sa Engleskim. Kada gledam nesto sa sestrom, tada mora da bude nasih titlova.
Koristio sam vise tih sajtova koji su generisali bas katastrofalne prevode. Ovaj sajt iznad je nekim cudom bas korektno prevodio titlove, ima naravno gresaka ali u granicama normale.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Zavrsio jedva prvu sezonu Narcos Mexico... Vukao sam se 2 nedelje, i tu stajem. Ni do kolena Narcosu i Eskobaru.

Summertime mi je sasvim ok netflix serija, za kad hoću da iskljucim mozak i ima cro title.

Na tvoju preporuku pogledah dve epizode Summertime i slažem se za sada, opuštajuća serija. Preporučujem da se gleda uz originalni Italijanski audio. Počeo sam da gledam takodje Netflixovu seriju Away, posle prvih 4 epizoda drži pažnju. Neki klišei mi malo smetaju, ali mi se svidja space tematika.

Poslato sa SLA-L02 pomoću Tapatoka

Ja odgledao Away, svidja mi sem

Gledam raised by wolves, ok mi je. lovecraft prespavao par epizoda, konfuzno mi je što sam video

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Druga sezona Broadchurch je preterano melodramatična.
Scene u sudu su užas...

E upravo večeras završih sa drugom sezonom i slažem se za tvoju tvrdnju, posebno se odnosi na nepodnošljivost predstavnika tužilaštva i odbrane u vidu Jocelyn i Sharon. Najiritantniji dvojac koji sam sreo, ali sezona je bila odlična. Imao sam i ja par zamerki, međutim pojedini likovi su tako izdominirali, da sam i više nego zadovoljan kako pričom tako i likovima. Posebno poslednja epizoda...

A kad si se shamane već javio... Odgledao prvu sezonu Six Feet Under a. Šta znam, prve dve mi bilo zanimljivo, posle toga toliko linearno i dosadno da sam jedva izdržao do kraja. Jednostavno, nije se gledala kad je bilo vreme. Ok sve, gluma i priča ali brate dosadno do zla boga. Da li su Ameri hteli neku crno humornu seriju, možda... Da li su uspeli u tome ipak je upitno iz ove perspektive. Recimo jedne Nepristojane mogu gledati svaki bogovetni dan... Nisu za poređenje ali samo kažem.

Poslednja izmena:
Recimo meni su Nepristojni ljudi dno dna "humora" :p
Ja volim dosadne serije :D :D Upravo tražim neku tako dosadnu, običnu seriju sa "samo" kvalitetnom glumom koja će da bude bez tipičnih recepata za zanimljivost i uzbuljivost.. znači blacklist elementi su: kriminal, mafija, ubistva, kidnapovanja, advokati, policija, medicina, berza/biznis/medijski moguli, politika, magija / fantastika / supermoći, distopija... imate nekih predloga? :D :D

Ja volim dosadne serije :D :D Upravo tražim neku tako dosadnu, običnu seriju sa "samo" kvalitetnom glumom koja će da bude bez tipičnih recepata za zanimljivost i uzbuljivost.. znači blacklist elementi su: kriminal, mafija, ubistva, kidnapovanja, advokati, policija, medicina, berza/biznis/medijski moguli, politika, magija / fantastika / supermoći, distopija... imate nekih predloga? :D :D

https://www.imdb.com/title/tt0081933/

Naravno da sam gledao "I, Claudius" ;) Čak sam i reprizirao pre 2-3 godine.

Recimo meni su Nepristojni ljudi dno dna "humora" [emoji14]
Teško je izbeći sve ono što si naveo u tvoj blacklist, ali bih ti ja ipak preporučio seriju koja je spora, na momente i dosadna, a opet sa kvalitetnom glumom i pričom koja navodi na razmišljanje. U pitanju je
https://www.imdb.com/title/tt2183404/

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Ako su ti Nepristojni ljudi dno dna od humora, onda ti i ja možemo pričati samo o vremenskoj prognozi kada je reč o crno humornim serijama ;) Ne volim dosadne serije, ali volim spore, sa dobrom glumom, a sama gluma ne čini seriju dobrom. Six feet jeste dobra, posebno ako se gleda vreme izlaska, ali meni to nije bilo dovoljno. Sa bleklistom smo tu negde, plus još dosta toga drugoga ako izuzmem mafijaške serije, fantaziju...

Mene inače, strašno zanima tip serije: obaveštajne službe, CIA posebno, Bela kuća i igra velikih. Zato i teram Homeland, ali bih voleo ipak nešto ozbiljnije da iskopam ako uopšte i postoji, a da nije sad matoro tipa, hladni rat i tome slično, već nešto tazije. Homeland me ponekad dovodi do tačke da je prestanem gledati, ali toliko je živopisna, slojevita, dramatizovana do maksimuma i sa više životnih priča kako sporednih tako i glavnih glumaca, posebno u prethodne tri sezone (sad sam na četvrtoj) i to me navlači da je i dalje pratim.

Nik shamanNS sam video kako na B92 ispod komentara usmerenog protiv Jokića, sad još i ovo o "Nepristojnim ljudima", tačno mi dođe da blokiram čoveka. :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno