Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Počeo sam da gledam prvu sezonu Darka. Potrudili su se, drži pažnju, možda malo previše razvuceno jer uvek sve objašnjavaju kao edition za dummies. Po meni je skrivena poruka da je jedina konstanta u životu Nemaca VW :)

Cela treca sezona je takva, preterali su sa svojom pedantnoscu :) postaje dosadno na momente i meni previse timeline jump...ali generalno dobra serija

Cela treca sezona je takva, preterali su sa svojom pedantnoscu :) postaje dosadno na momente i meni previse timeline jump...ali generalno dobra serija

Ne mogu Nemci ni u toalet bez uputstva, a ne nešto ozbiljnije :) Ali muzička podloga je izvrsno odredjena.

Ovo je gore od španske serije da ispratis ko koga i ko je sa kim u srodstvu

Poslednja izmena:
Siner, prva sezona odlicna, svaka preporuka!
druga onako, ok 7/10
trecu ne gledajte, pretenciozno umetncko smece...

Ne mogu Nemci ni u toalet bez uputstva, a ne nešto ozbiljnije :) Ali muzička podloga je izvrsno odredjena.

Ovo je gore od španske serije da ispratis ko koga i ko je sa kim u srodstvu
Meni je pored muzicke podloge i cinjenice da se sve na kraju objasni i ne ostane nedoreceno jos fascinantnije kako likovi kroz generacije liče. Odlicno je casting odradjen.

Ja sam na trećoj ili četvrtoj epizodi treće sezone Dark i koliko su mi prve dve sezone bile dobre toliko mi je ova treća meh. Okej, razumem zašto su odradili tako, sve mi je to ok nego nikako da se otrgnem utisku da su ga isuviše razvukli. Ne mogu da stavim prst na nešto konkretno što mi smeta u trećoj sezoni ali mi je entuzijazam drastično spao nakon poslednje epizode druge sezone u kojoj se desilo šta se desilo.

Meni je pored muzicke podloge i cinjenice da se sve na kraju objasni i ne ostane nedoreceno jos fascinantnije kako likovi kroz generacije liče. Odlicno je casting odradjen.

Sada sam zapoceo trecu sezonu i slazem se, cela serija je dobro zamisljena kao jedna celina. Nije samo money grab kao Stranger Things gde je u svakoj sezoni reboot da bi se nesto novo snimilo. Zato mi je drago sto sam zapoceo tek kada su sve sezone izasle, ne bi imalo smisla cekati sezone, ovde ima toliko desavanja da se iz epizode zaboravi sta se desilo, a ne iz sezone.

Ja sam na trećoj ili četvrtoj epizodi treće sezone Dark i koliko su mi prve dve sezone bile dobre toliko mi je ova treća meh. Okej, razumem zašto su odradili tako, sve mi je to ok nego nikako da se otrgnem utisku da su ga isuviše razvukli. Ne mogu da stavim prst na nešto konkretno što mi smeta u trećoj sezoni ali mi je entuzijazam drastično spao nakon poslednje epizode druge sezone u kojoj se desilo šta se desilo.

Takodje, i meni je prva sezona bila najinteresantnija, posle sam vec poceo da gledam tablet dok oni odugovlace.

Isto, mucim se sa trecom sezonom ne znam sta je ali teze ide od prve dve koje sam preleteo.

Ja sam izgurao da stignem do kraja - ova tri dana sam bio kod kuće - i do pretposlednje i poslednje epizode, tu se sve objašnjava.

Ja sam vec drugu sezonu sporije gledao, ali samo zbog mozga da ga malo odmorim. Katastrofa... booom! Zavrsio sam danas drugu sezonu, i sad cu bar 2-3 dana odmarati od Dark-a pa pocinjem trecu.

Meni je super, ali sam cekao u drugoj sezoni malo vise Dark-a ako tako mogu da kazem... malo drugaciji rasplet. Mozda me treca sezona iznenadi prijatno.

Prilozi

• dark.jpg
    dark.jpg
    22.7 KB · Pregleda: 185
Počeo ponovo da gledam Černobilj. Isti osećaj kao na prvo gledanje.

Људи, нисам никад до сад гледала The Office (2005)
Ово је генијално!

Иначе, гледам Dark прву сезону поново, пошто сам ту стала последњи пут, па је настављам до краја.

Људи, нисам никад до сад гледала The Office (2005)
Ово је генијално!

Иначе, гледам Dark прву сезону поново, пошто сам ту стала последњи пут, па је настављам до краја.

Prosto ti zavidim. Verovala ili ne supruga i ja smo sve zeone gledali do sad 5 puta, svaki prokleti put se iznova smejem...

Jelte, kako je onaj policajac u Dark ostao bez oka? Ne verujem da samo toliko dugo okrenuo glavu od TV-a da nisam primetio ali ne secam se dogadjaja (dosao sam do S02E01).

The Jinx (The Life and Deaths of Robert Durst) = meh.
Poprrilično "overrated".

Upravo zavrsih Dark. Pao mi je kamen sa srca au bas sam morao da zavrsim da vidim sta i kako. Svaka im cast sta su uspeli da zapetljaju i raspetljaju.

Treca sezoma do 4 epziode malo teza za gledanje posle ponovo do kraja vozi.

@milkobgd obavezno se seti sta si pitao kada budes gledao poslednju scenu u seriju [emoji4] poslendja epizoda 3 sezone poslednja scena.

Jednu stvar samo nisu pojasnili do kraja serije tacnije jesu ali po meni tanko
da decu noah i helgde bacaju kroz vreme da bi popunili rupe ili sta vec, mi je malo banalno a cela serija je krenula sa tim momentom, mislio sam da ce to malo smislenije biti uklopljen taj mpmenat

Poslednja izmena:
danas zavrsih Dark.... auuufff, toliko bih toga napisao za desavanja iz zadnje epizode druge sezone i cele trece, ali ne znam dal sam trenutno sposoban da se upustim u to, a ne razvucem samo tako....
sve u svemu, imam jednu stvar protiv cele price (mozda), ali sam sve ukupno zadovoljan kako se sve zavrsilo, tj kako je sve objasnjeno i kako se prica zavrsila...

Sto se tice bezokog pandura, drago mi je sto sam odgledao sve pre nego sto sam procitao vase komentare, jer meni vecina tih vasih odgovora ili vuce na ili jeste spoiler...
covek lepo kaze dokle je gledao i u skladu sa time mu treba i dati odgovor...

@milkobgd
ne, do te epizode definitivno nije bilo razjasnjenja vezanog za oko

Upravo zavrsih Dark. Pao mi je kamen sa srca au bas sam morao da zavrsim da vidim sta i kako. Svaka im cast sta su uspeli da zapetljaju i raspetljaju.

Treca sezoma do 4 epziode malo teza za gledanje posle ponovo do kraja vozi.

@milkobgd obavezno se seti sta si pitao kada budes gledao poslednju scenu u seriju [emoji4] poslendja epizoda 3 sezone poslednja scena.

Jednu stvar samo nisu pojasnili do kraja serije tacnije jesu ali po meni tanko
da decu noah i helgde bacaju kroz vreme da bi popunili rupe ili sta vec, mi je malo banalno a cela serija je krenula sa tim momentom, mislio sam da ce to malo smislenije biti uklopljen taj mpmenat

dada, bas sam isti utisak imao, prva polovina trece sezone nesto sporija, ali se onda vraca na nivo, bar meni, mnogo laksi za pracenje, a valjda i kako se razotkrivaju stvari bude i lakse za gledanje....

ono sto sam ja zakljucio je da ni helge ni noah ne bacaju decu vec na njima isprobaju vremeplov, ali posto vremeplov ne radi kako treba, tj ubije decu u procesu, onda i ona mrtva dodju u buducnost tj njihovu sadasnjost

Da li da krenem sa Dosije X sagom? Za ili protiv?

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Zavrsio Dark. Akhm, okej, jeste objasnjeno je sve na kraju i ok prica je komplet zaokruzena ALI nikako da se otmem utisku da je hrpa toga ubacena samo da bi celo to klupko bilo sto vece. Mene je iskreno, smorila serija. Lost me nije smorio nakon svih sezona ali me je ovo smorilo. Nije losa, jednostavno... Imao sam konstantno onaj Dark io sajt otvoren i podsecao se ko je kome sta, svaka cast onome ko moze da popamti sve te likove.

Nekako su suvise razvukli i u poslednje dve epizode objasnili stvari koje se nikada nisu pre pojavljivale ...
Osim svetog trojstva, gde sam mislio da otac , sin i sveti duh predstavlaju tri vremena a ne tri sveta

Nekako su suvise razvukli i u poslednje dve epizode objasnili stvari koje se nikada nisu pre pojavljivale ...
Osim svetog trojstva, gde sam mislio da otac , sin i sveti duh predstavlaju tri vremena a ne tri sveta
Ovo je i moj utisak. Generalno dobra serija, jedna od najboljih ali dve sezone i šest epizoda treće jedna stvar i fenomenalan redosled događaja a onda u zadnje dve epizode uvode treću promenljivu koju vrlo površno objašnjavaju i tako objasne kraj.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Mislim da je komentar iznad delimicno za spoiler.

Tesko je porediti lost od 6 sezona ako se ne varam i dark od 3.

Mada svakako drago mi je da je gotovo ziv nisam bio dok nisam zavrsio.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno