Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima li ko da je gledao Havaji 5-0? Kakva je serija? Ne mogu da procenim iz trejlera na koji fazon je serija. Lici mi na Alarm fur Cobra 111 ovo malo sto sam pogledao?!
Vidim da je zavrsila pre mesec dana nakon 240 epizoda.

Poslednja izmena:
Ista kao i svaka druga CSI serija. Ubiše na foxu više, u zadnje vreme isključivo puštaju serije sa tom tematikom.
Pazi, Horejšio, Hawaii 5-0, ona sa onom malom babom(Heti), bouns, Kasl, Mekgvajer neki od skoro. Nešto sam zaboravio 100%. Ali sve to puštaju kraljevi.
A sve na istu foru. Ajde Bouns može da se gleda eventualno, ovo ostalo sapunice.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ozark vrlo pristojno kada se sve sabere i oduzme.
Malo su utanjili u ovoj trećoj sezoni.

Dark

Završio prvu sezonu i skroz korektan utisak. Atipična atmosfera, ok gluma i fino uklopljena priča.

Druga sezona ima sav potencijal po ovome što se videlo na kraju da bude kao treća i četvrta sezona Money Heist. Nadam se da neće.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Video sam nešto malo usput tog Skadala na TV-u, jer jedno vreme kad god prebaciš na neki od HBO kanala se vrtelo ili to ili "My Brilliant Friend".

(izrazito) Ne volim Hugh Grant-a (plus to malo usput viđeno mi je odavalo utisak nekog proseka) tako da nisam i neću pokušavati to da gledam.

Sto bre Shamane? Pa Hju je tipican ostvljanin 🙂.
Moja zena kad vidi njega i Dzejsona Stathama prebacuje kanal. 🙂
Mada po meni Jedna od njegovih najboljih uloga je ona u Cloud Atlas-u.

Tipican Hju 🙂

Ljudi tražim ovde ali nešto ne mogu da nađem seriju "Better then us". Ruski SF.

Jel gledao neko?

Послато са "Samsung Galaxy Note 8", помоћу Тапатока

Westworld S03...vrlo, vrlo dobra 8.5/10
Nisam ocekivao ovaj kvalitet. Cekam (strpljivo😀) cetvrtu sezonu.

Neke nove bolesnije animirane serije:

Solar Opposites - Justin Roiland je co-creator ove serije. Nije losa, mada preveliki uticaj Rick&Mortija, verovatno jer isti lik radi i pozajmljuje glasove glavnim likovima. 8 epizoda po 20 minuta, tako da nije strasno.. Produkcija Hulu izasla je pre par dana, mislim da je i druga sezona odmah najavljena. Od mene 7/10

Final Space - Ova je malo drugacija i po meni zanimljivija od prethodne. Glavni lik mi je bas zabavni *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*, pa valjda zato. Odgledao sam prvu sezonu, izasla je i druga.. valjda ce biti i trece. 7.5/10

Koju biste seriju preporucili tipa - Hustle

Into The Dark prva sezona prosek.

Ko nije gledao i ne namerava neka otvori spoiler,ostali halt :d

Serija teška femi propaganda. Ženski likovi uvek na kraju izađu kao pobednici a muškarci predstavljeni kao ubice i silovatelji

Into the dark.
Šta znam u principu originalna ideja ali previše iritantnih likova tj. loša gluma. Mislim da bi mi imali bolju produkciju.
Šteta, sa malo boljim scenarijom mogli su da naprave super seriju ovako 6/10 i to samo na originalnost.

Westworld S3, potpuno razocaranje, jedva sam odgledao do kraja. Ovo nije vise serija iz prve sezone, ovo je samo set ocajnih akcionih scena u kojima gledamo glumice koje to ocajno izvode sa pauzama u kojima se vrti jedno-te-isto (neka vestacka tenzija uz namerno nejasne namere protagonista) i neverovatna kolicina "bas se pogodilo" momenata...
Svaki mini-rasplet je pao u vodu i obesmisljen sa "ona je to planirala" objasnjenjem.
Svaki. Plot armor i god mode pride za zenske likove i evo ga rezultat. Glavni-sporedni muski breaking bad lik je saksija koju premestaju gde treba da se nadje i ne vidim poentu istog. Sve bi identicno bilo i bez njega. Bernard je tek prica za sebe, lol

Ali kolika kolicina totalno besmislene akcije...bez ikakve tenzije. Gomila likova koji padaju ko muve, ne znaju sta da rade u fajtu, bukvalno kao scene iz B akcija tipa americki nindza.
One scene sa haosom na ulicama su cirkus.
Potpuno nepotrebno u ovoj seriji...

Poslednja izmena:
Westworld S03...vrlo, vrlo dobra 8.5/10
Nisam ocekivao ovaj kvalitet. Cekam (strpljivo😀) cetvrtu sezonu.
Westworld S3, potpuno razocaranje, jedva sam odgledao do kraja. Ovo nije vise serija iz prve sezone, ovo je samo set ocajnih akcionih scena u kojima gledamo glumice koje to ocajno izvode sa pauzama u kojima se vrti jedno-te-isto (neka vestacka tenzija uz namerno nejasne namere protagonista) i neverovatna kolicina "bas se pogodilo" momenata...
Svaki mini-rasplet je pao u vodu i obesmisljen sa "ona je to planirala" objasnjenjem.
Svaki. Plot armor i god mode pride za zenske likove i evo ga rezultat. Glavni-sporedni muski breaking bad lik je saksija koju premestaju gde treba da se nadje i ne vidim poentu istog. Sve bi identicno bilo i bez njega. Bernard je tek prica za sebe, lol

Ali kolika kolicina totalno besmislene akcije...bez ikakve tenzije. Gomila likova koji padaju ko muve, ne znaju sta da rade u fajtu, bukvalno kao scene iz B akcija tipa americki nindza.
Percepcija... Apsolutno je moja ova iz drugog posta.

Poslednja izmena od urednika:
A taman sam planirao da izvrtim Westworld s03 I sad ste me bacili u rebus.

Mada da budem iskren, nedavno sam pogledao posle XX godina film sa Jul Brinerom iz 70' i nekako mi ceo ovaj koncept onako malo zastranio, jer čitajući ovde ali i na drugim mestima ovo se uklapa u tipičan američki pokušaj da naprave nešto inteligentnije ali onda shvate, ipak pare su pare 😉

Šta god da uradim, gledao negledao, izgleda, *****&@u se.

Završio Dark.

Skroz korektan utisak ali kraj druge sezone ne obećava "samo" još jednu sezonu. Biće i ovde štancovanja sezona...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Odlican opis.

Istina je tamo negde...

Nisam uopšte oduševljen sezonom ali sa druge strane nisam ni razočaran u potpunosti.

Ravnodušnost je možda najbolja reč kako sam se osećao dok sam gledao S3 a prosečnost je opisna ocena koju će ista dobiti.
Baš to, ravnodušnost. Ali posle onakvog minulog rada, to znači i veliki pad.

The End Of The F...ing World: -- 6.5/10 --
Ukratko receno nista posebno.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Odgledao 3ću sezonu WW, žali bože izgubljenog vremena. Što se mene tice ova serija ide u kantu.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno