Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^
Znaju tvorci itekako sta rade.
Kao i kod svih serija oko kojih se digne hajp sledi razvlacenje odnosno cedjenje iste dokle god je to isplativo i dok se u potpunosti ne unisti. Dalo se naslutiti vec u drugoj sezoni u kom pravcu su krenuli.
Samo treba na vreme dici ruke cim se to primeti (+guranje sjw propagande) a ne posle svake epizode (i sezone) zaliti se na srozan kvalitet.

Previse je i drugih dobrih serija koje valja odgledati da bi se tracilo vremena na nesto sto vidno ide ka litici punim gasom... Backlog ti je sigurno veliki, tako da vozi dalje...

+edit
Period hiperprodukcije je takav da gledaju sto vise serija da nam serviraju kako bi sto duze ostali na jednoj platformi. Po principu "throw as much .... as we can, some of it will stick...", a i to sto "ostane zalepljeno" vole da razvuku/razmazu (usled nedostatka boljeg termina ;) ), umesto da se koncetrisu na manji broj kvalitetnih naslova.

Amazon za sada pokazuje nesto bolje znakove (uz HBO naravno), mada i on kada bude dostigao odredjenu brojku projekta nesumnjivo ce ici Netfliksovim stopama progresivnog srozavanja kvaliteta sa svakom sledecom sezonom.

Poslednja izmena:
Treca sezona dark najavljena za 27.06.
Dobro je sto nisam krenuo sa drugom sezonom, kontam da bih morao sve da obnovim pred gledanje trece...

Dark samo vrijedi gledati tako da se sačeka da izađu sve sezone (zna li se koliko će ih biti?) pa tek onda početi od prve epizode. A to za neke kao za mene znači da ponovo gledamo cijelu prvu sezonu.

Dark samo vrijedi gledati tako da se sačeka da izađu sve sezone (zna li se koliko će ih biti?) pa tek onda početi od prve epizode. A to za neke kao za mene znači da ponovo gledamo cijelu prvu sezonu.
Isto [emoji3]
Pokušao sam drugu sezonu i kada sam shvatio da ništa ne kapiram, rešio sam da prekinem posle druge epizode. Lepo ću da sačekam treću sezonu (za koju kažu da će biti i poslednja, negde sam pročitao) i onda sve iz početka, od prve.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Limetown
Gubljenje vremena
Sva sreća pa su epizode samo 20tak minuta ili malo jače

@veljkoka imaš i norvešku seriju od 10-tak epizoda Wisting.

Tapatalk pro using S10e
Na tvoj nagovor sam poceo da gledam Wisting. Nisam imao prilike da gledam ni jednu norvesku seriju, oa rekoh ajde da se malo presaltam.

Produkcija slicna danskoj. Ocigledno da su to slicne kulture i da se to reflektuje i na tv produkciju.
Sto se kvaliteta tice nije na nivou Broena i Forbrydelsena, ali ne zaostaje puno. Moja pteporuka ko voli ovaj zanr i taj nordijski smek.

Nije loša ni švedska serija before we die, ne znam originalni naziv...

Već sam pomenuo "I am not OK with this", serija za koju na IMDB stoji da je komedija, u početku liči na klasičnu teen age sapunicu u najavi, a onda se pretvori u pravo ludilo :)
Apsolutna preporuka.

Послато са "Samsung Galaxy Note 8", помоћу Тапатока

Bas zbog te mlakosti sam i odustao od BCS.

End of the fucking World - Odusevljen sam prvom epizodom, odlicno. Apsolutno po mom ukusu.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Da budemo iskreni - BCS bi imao sigurno manju ocenu i manje onih koji ga hvale, samo da nije reč o BB prequelu (kind of)...

Kvaka 22 8/10
Opustena serija, 6 epizoda, malo komedije malo drame. Prica smestena u rat, bez puno rata.
Fino me iznenadilo pojavljivanje Hugh Lauriea. Posle jake glavne uloge u nekoj seriji, glumca obicno ne mogu da prihvatim u nekoj sledecoj glavnoj ulozi. Ovakva povremena sporedna pojavljnivanja, bar kod mene, "ciste" glumca od te glavne uloge iz poznate serije.
Nakon neke jake uloge u seriji glumac ko da mora da gradi karijeru ispocetka. Ja bar to tako vidim.
Sve u svemu, mogu da preporucim seriju, mada knjigu nisam citao.

Killing Eve S03
Prve dve epizode- nema greške.

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

@DUSANSUNI vezano za killing eve,sta nema greske?Nema greske da je dobro ili!?Meni se dopala prva sezona,druga mi je bila bar 50% losija.
Poceh da gledam future man s03,deluje mi bolje nego druga sezona ali dosta mi deluje to neubedljivo za sada.Prva sezona je bila vrh,druga uzas blagi,treca za sada meh.El poceo nego da gleda zapadni svet s03?Da li je i ona opala u kvalitetu?

@hybrid: vezano za Killing Eve, serija je baš po mom ukusu.
Sada možemo pričati o tome koja jesezona bolja od koje, ja sam reko za prve dve epizode S03.

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Inhumans (2017) - krenuo sam da gledam prvu, poslednju i jedinu sezonu. koji je ovo promašaj od serije. kad se setim da je bilo najave da zbog nje završavaju Agents of S.H.I.E.L.D. nakon 4. sezone ... srećom, ništa od toga a Agenti doguraše do 7. sezone (poslednja, u maju izlazi)

The Kingdom sa netflixa je odlična,pritajeni tigrovi skriveni zombiji,šteta je epizode kratko traju i ima samo 12 uz nekoliko više bila bi tiptop
Odgledao 2-3 epizode. Mnogo mi je spora radnja...tupe ga mnogo. Mozda ce kasnije biti bolje ali nemam zivaca trenutno da je gledam :) A i ti zombiji su smorili vise. Pojavi se jedan zombi i 20 ljudi bez glavom bez obzira...

Nastavi neces se pokajati. Najbolja zombi serija do sada.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Odgledao 2-3 epizode. Mnogo mi je spora radnja...tupe ga mnogo.
Ja sam imao isti utisak nakon prve tri epizode ali upravo nakon toga postaje bolje. Ostale su mi još dve epizode druge sezone koja je i bolja od prve.

Poceo sam Wisting seriju, zanimljiva ali malo je poprimila americki stil sto zbog jezika (naravno :D) sto zbog nacina na koji se odvija... nekako je mlaka serija naspram Broen-a npr...

Jel gleda neko the last dance o Chicago Bulls-ima ? Kakva je?

Svaku utakmicu na anemu i bk i b92 sam cekao sa nestrpljenjem kako bi navijao protiv Bulls-a, navijao za SuperSonične. Tek kada se Dzordan penzionisao sam shvatio da sam gledao zbog njega. I posle sezonu dve prestao da gledam NBA. I ne trepnes i prodje 20 godina...

Poslednja izmena:
Ja planiram, takodje nisam navijao za Bullse vec za Magicne. Ko gotivi taj period NBA po meni obavezno da odgleda This Magic Moment. Isto je ESPN dokumentarac o Orlandu, Shaq-u i Penny-ju samo sto je jedna epizoda od 1h40min.

Vrhunski je The last dance, obavezna lektira

The Last Dance, American Factory, Tiger King sve vrhunski Netflix dokumentarci.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno