Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu da verujem da sam sad tek otkrio Fleabag , pa ovo je sjajno..

E baš sam krenuo da gledam sa ženom, čisto da je malo udaljim od fox tupson serija, nego nikako nisam mogao naći prvu sezonu (odnosno, možda i ima prve ali titlova ima za samo prve dve epizode, prve sezone), pa sam krenuo od druge :D

Pogledao drugu sezonu serije The Sinner
Za nijansu mi je kvalitetnija od prve, a na momente me je podsetila na True Detective sezonu 1.
U ovoj sezoni glumi i Carrie Coon (znace je svi ljubitelji The Leftovers), i ovde je sjajna.

Preporuke za binge gledanje, ima samo 8 epizoda :)

Slažem se. I meni je za nijansu bolja od prve i ima taj vajb Detektiva.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Došao do 3. epizode Vešca.....tek sad počeo kapirat vreme kad se šta dogadja

Malo mi je konfuzno

Yenifer je skoro pa ista ko u igri,Tris je promašaj....za ostale lepojke ćemo vidit :p

E baš sam krenuo da gledam sa ženom, čisto da je malo udaljim od fox tupson serija, nego nikako nisam mogao naći prvu sezonu (odnosno, možda i ima prve ali titlova ima za samo prve dve epizode, prve sezone), pa sam krenuo od druge :D.

Kako je moguce da neko ovo uradi :d

I zar pola IT foruma ne moze da gleda sa engleskim titlovima wtf? :)

gde si ti trazio titlove??? imaš ih gde god hoćeš

Fleabag (2016), sezona 1, S01 - Hrvatski titl - 300769 - Titlovi.com https://titlovi.com/titlovi/fleabag-300769/

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Tražio tu, ali nisam obratio pažnju da je sve spakovano u jedan fajl, a i ko zna gde sam ja gledao... Ništa, sad da se bacim na prvu sezonu. Hvala puno!

@boris ložana
Jednostavno mi ne odgovara da tako pratim.

Poslednja izmena:
Jaoj Justified odgledao 1 sezonu kad se emitovalo i totalno zapostavio

You, odgledao prvu sezonu u komadu, odlična. :)

Završio Witchera... baš mi je legao ovakav tip serije. Henry odlično odglumio. Ko ce dočekati drugu sezonu... jel se zna bar kada ce druga sezona?

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Omiljena serija koju ste gledali 2019-te god?

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

@Novatech:

Repriza "The Leftovers" i repriza "Steins;Gate" :p

(pred sam kraj 2018. sam gledao "Steins;Gate 0" [što me je naravno inspirisalo da ponovo gledam prethodni serijal] tako da se ne računa :d)

Završio Witchera... baš mi je legao ovakav tip serije. Henry odlično odglumio. Ko ce dočekati drugu sezonu... jel se zna bar kada ce druga sezona?

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Jos snimaju, kraja 2020 ili pocetak 2021.

@Novatech:

Repriza "The Leftovers" i repriza "Steins;Gate" [emoji14]

(pred sam kraj 2018. sam gledao "Steins;Gate 0" [što me je naravno inspirisalo da ponovo gledam prethodni serijal] tako da se ne računa :d)
Stranger Things je mi se najvise dopala od novih koje sam gledao tokom godine, The Last Kingdom na 2 mestu.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Ja predvidjam da će Veštac da ima mnogo sporednih questova :p

A to nas dovodi do zaključka,mnogo nepotrebnih sezona

Poveliki hipi na seriju,al tolko mi je slično sa Xsenom ili Herkulom,ko da su isti ljudi u scenografiji

Poslednja izmena:
gledam knightfall s2, sad je tek izasao na netflixu... jako me nervira što je glumac koji glumi princa stariji od svog oca i što je za jednu sezonu ostario cca duplo... van toga, šta znam, može da se gleda

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

hvala.
nisam imao pojma da je izasla druga [emoji16]

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Interesantno da je Fleabag pokupio gomilu nagrada i postala široko poznata posle druge sezone,koja zasigurno slabija od prve

Hajlajti Witchera i retko dobro su fajt Geralt vs. striga i Yeniferina mladalačka nedra.Prva sezone je trebalo da bude samo Geralt kako trebi strige,vukodlake,ghoulove i
Yenefer koja se je*ava po Temeriji, pretvara ljude u kuniće i prasiće,baca malo mađije...naravno da je glumi neka bolja riba (Eva Green sa ljubičastim očima kupljeno).Ciri,bitka kod Sodena,Nilfgard,zmajevi ,Kalante,ona deca po šumi...sve je to moglo da sačeka

Expanse s4 kompletno razočarenje ,doduše ovo deluje kao neka međusezona

Interesantno da je Fleabag pokupio gomilu nagrada i postala široko poznata posle druge sezone,koja zasigurno slabija od prve.

Interesantnije bi mi bilo znati zašto je ta serija u globalu toooooooooooooliko precenjena kao da je "Second Coming of Jesus Christ". Ajd kritičari loženje to nije ni prvi ni poslednji put da se uhvate u "circle jerk" ali i publika da to isprati...

Nemacka Bad Banks odlicna, izbindzovah 1.sezonu, neocekivano naletih na nju, ozbiljna produkcija

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Ja sam ovih dana pogledao prve tri epizode Fleabug i ne znam da li ću biti u stanju da nastavim.

Dracula , moram reći da nisam očekivao "umetnički" osvrt na ovu temu. Pomalo pretenciozno, stil režije i glume više odgovaraju pozorišnoj tematici nego mali ekranima, tako da neće leći svima, ali ima dušu i vredi pogledati.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno