Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kul, usmericu te kad god bude trebalo, posebno sa takvim stavom... :S:
Slobodno prenesi utiske za sve sto ti je proslo ispod radara... 🙂
Nije frka da opet citamo o serijama poput Dark, Deutschland 83, Future Man, The Boys, Mindhunter, Yellowstone, Into the Badlands... Ili mozda pak vratis film malo ranije i na Oz, Deadwood i uvidis da je topla voda pustena odavno... :d

Eto vidiš ja koji sam ogledao beskonačno serija nikad ni čuo nisam za "Deutschland 83". Tako da treba da se ponavljaju utisci 😛

I tebi cemo da damo pravac... :S:

Zato ja upišem na listu sve što se pomene više od nekoliko puta ovde kao preporuka. Kad dođe suša, prelistam spisak, pregledam opise i trejlere i po tome biram. Lista je uvek podugačka, probere se nešto na kraju.

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Slobodno prenesi utiske
Nije frka da opet citamo o serijama

Opet kazem, to i jeste poenta teme. Nemoguce je ispratiti sve po izlasku i biti samo tada prikovan uz temu.
Kad je serija Kingdom izasla? Od tad je ovde pristigao verovatno cetvorocifren broj novih clanova i jos dva puta po toliko koji citaju bez registracije... tako da ono... ne cini ovaj forum zatvoreni broj ljudi koji je pogledao seriju po izlasku i dok je bila aktuelna. Ili bilo koju drugu.

Uvek nekome dobrododje komentar ko planira da gleda nesto... podjem od sebe. Nikad nije kasno.

Dovoljno je bookmarkovati ovaj link i s vremena na vreme baciti pogled sta ima novo/staro na listi: https://www.imdb.com/search/title/?title_type=tv_series

Sto niko ne rece da krenuli Rick and Morty s4?!?!

@ddD

Moja poenta je da se stvara klasterfak sa serijama (ili vise odjednom) koje su vec bile prezvakane i okarakterisane kao dobre (i ispod radara), nebitno da li je stara godinu, deset, petnaest.

Koja je svrha da mi prenosis utiske i odusevljenje kakvi su Prijatelji, Sopranos ili Breaking Bad i True Detective ? Ili recimo otkrijes The Expanse i The Boys (2 serije koje su isto vrlo poznate onima koji ovde prate forum/temu) iduce godine i opet prenosis utiske... Ako ne kapiras poentu ne vredi da ulazimo dalje u diskusiju...

@nuk

Baci pogled na Amazon Prime video ponudu, u poslednjih 2-3 godine imaju odlicne serije iz njihove kuhinje...

Takodje ne bi bilo lose da se sastavi neka forumaska lista preporuka za serije po godinama koju mozemo da editujemo i da je u nekom sticky maniru, dizbode oci novim clanovima... 😀

Poslednja izmena:
Opet kazem, to i jeste poenta teme. Nemoguce je ispratiti sve po izlasku i biti samo tada prikovan uz temu.
Kad je serija Kingdom izasla? Od tad je ovde pristigao verovatno cetvorocifren broj novih clanova i jos dva puta po toliko koji citaju bez registracije... tako da ono... ne cini ovaj forum zatvoreni broj ljudi koji je pogledao seriju po izlasku i dok je bila aktuelna. Ili bilo koju drugu.

Uvek nekome dobrododje komentar ko planira da gleda nesto... podjem od sebe. Nikad nije kasno.
Niko ti nije zabranio da iznosis utiske za bilo koje pogledane serije,zasto se osvrces na pojedine komentare??Svrha teme i jeste da forumasi napisu koju su poslednju seriju pogledali i iznesu svoje licne impresije bezuslovno kad je neka serija izasla.Kome smeta to da cita neka se udalji sa teme.Najbolje da ispunjavamo zelje pojedinaca i pisemo samo ono sto oni misle da je ispravno i o serijama koje su u opticaju zadnjih 1-2 god..U tom slucaju forum i teme na njemu bi izgubile svaku smisao..

@Yojinbo: Who made you president? Pa da "odlučuješ" šta ima smisla za ovu temu a šta nema...

Meni znači ovo za Kingdom, ubacih je u listu. Ne prate svi ovu temu redovno, niti je čitaju unazad, a ni ne znaju sve o svim serijama koje su izašle.

Koja je svrha da mi prenosis utiske i odusevljenje kakvi su Prijatelji, Sopranos ili Breaking Bad i True Detective ? Ili recimo otkrijes The Expanse i The Boys (2 serije koje su isto vrlo poznate onima koji ovde prate forum/temu) iduce godine i opet prenosis utiske... Ako ne kapiras poentu ne vredi da ulazimo dalje u diskusiju...

Kao prvo,
utisak neceg odgledanog je pre svega onome ko nije gledao to nesto. Tebe ne zanima jer si gledao, drugog ce zanimati jer nije. Nebitno koliko ja kasnim sa svojim komentarom.

Drugo,
naravno da nije isto kad das utisak o seriji poput Kingdoma sa 10k ocena na IMDB (sto je osnovni razlog zasto sam izneo post i generalno pisem o manje poznatim ostvarenjima, neces mene zateci bas o Rambu i Tarantinu da pisem ili ovde o Mandalorianu previse, cak ni kad su aktuelni), losom gledanoscu na netflixu i generalno malim procentom gledaoca iz evrope i amerike po statistici... i kad se da utisak o Breaking Badu.

Naterao si me da se vratim u januar i februar da vidim sta se pisalo o seriji posto je trenutno gledam pa me zanima sta su drugi izrekli... i shvatim da je 5 osoba pomenulo i mozda troje pogledalo.
Kako si mi sinoc napisao mislio sam da se vodila ozbiljna debata o seriji.

Tolliko na ovu temu, izvinjavajte za off.

Yoyimbo misli da se svet vrti oko njega....Trumpov sindrom 😛

Kingdom 2 sezona kreće u martu

Poslednja izmena:
Sad kad opet imamo dozvolu da pišemo u temi:

The Leftovers

Definitivno fenomenalna serija. Ide u vrh moje liste, odmah tu negde sa Six Feet Under. Pominjem baš SFU jer, po meni, ima tu nekih sličnosti.
Serija je sporog tempa, zahteva pažnju i ne može se gledati ovlaš. Naravno, i malo vankutijastog razmišljanja 🙂
Čudno mi je kako nisam ranije pogledao/čuo, hvala svima koji su preporučili.

The Last Kingdom:
8/10
Definitivno preporuke za gledanje posto je serija radjena po stvarnim likovima i dogadjajima. Nesto mi deluje da ce biti mrka kapa po pitanju 4 sezone.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Hvala za Kingdom uopšte nisam gledao tu seriju. Odgledao The Boys, odlična serija, ima previše brutalnosti i eksplicitnog nasilja za moj ukus ali ipak izvanredna.

The Last Kingdom:
8/10
Definitivno preporuke za gledanje posto je serija radjena po stvarnim likovima i dogadjajima. Nesto mi deluje da ce biti mrka kapa po pitanju 4 sezone.

Serija je definitivno obnovljena za 4-tu sezonu još letos, valjda se snima ili treba da se snima i naredne godine će se emitovati.

Ja sam pricao o The Last Kingdom seriji, ima visoku ocenu zato sto su svi likovi i dogadjaji iz serije stvarni i glumci su verno odradili te likove, Alfred pogotovu.
Oni pricaju o Kingdom seriji koja je neki azijski Walking Dead, samo u proslosti ukoliko sam dobro skontao.

Sedma epizoda Mandalorian, napokon vredna pažnje! Ko je nije odgledao, bolje da sačeka poslednju, osmu, jer ova je prekinuta baš kada je bilo najzanimljivije.

Na sredini sam Watchmen serije... ovo nije uopšte loše, povremeno ubacuju fore iz stripa, zanimljiva je i drži pažnju.

Poslednja izmena od urednika:
Ja i sestra stigli do 5-te epizode i obojica smo zadovoljni serijom, nekako je lagana i opustajuca. Mozda mi se cak pomalo cini da je namenjena tinejdz publici.
I da, sestra se topi na svaki scenu sa malim zelenim 🙂

Poslednja izmena:
Bitno da ste obojica zadovoljni 🙂

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Znao sam da ce se neko buniti ali me mrzelo da se vracam nazad i prepravljam tekst 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno