Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bogdan Diklic, kakva glumcina.
On, Brstina, Dugalic, Jezdic... Imamo sjajne glumce.
Gordan Kicic na kraju isto dobar, nije mi vise licio na Sumpora. I ovi mladji su se lepo pokazali, Kuzmanovic odlican, a i Petru Strugaru je dobro legla uloga, iznenadio me.
Posebno mi je drago
sto se pojavljuje i Ivan Bekjarev, ne pamtim kad sam ga video u nekom vecem projektu.

Muzika mi se najvise svidela, Kolja ubio sa vokalom na kraju. Eh da je on pisao i scenario...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Preporučujem Senke 2

Sad se čeka slovenačka krimi mini serija Jezero,ako ništa barem da vidimo kako će se Cavazza tu odrezati

Mislim da za Senke može komotno i treća sezona napravit,treba još puno njih pobit 😛

BTW kako se zove pesma sa svadbe...Dilber nešta?

Poslednja izmena:
Empire ili Power?

^^Što se mene tiče ako će kvalitet da bude na ovom nivou neka teraju do doba Slobe i Tudjmana pa i dalje...

P.S. ko li ce da bude Firer u 3oj ako ga bude bilo

Poslednja izmena:
3.sezona Senki bude i poslednja sezona, definitivno

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Poslednja izmena:
Fenomenalno mi je Goran Bogdan izneo ulogu Mustafe. Baš retko mi se desi da me neki lik toliko zaintrigira da uzmem da guglam satima informacije o njemu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Blago vama koji mozete da gledate Senke. 🙁

Fenomenalno mi je Goran Bogdan izneo ulogu Mustafe. Baš retko mi se desi da me neki lik toliko zaintrigira da uzmem da guglam satima informacije o njemu...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odlican je i u Panterima tu sam ga ja prvi put primetio. Solidna BBCeva mini serija o Pink Panterima, moglo je bolje ali i ovako je dobra. Mislim da je tacan naziv The Last Panthers ima 6 epizoda. Bogdan glumi i u 3 sezoni Farga tu je malo mračan [emoji4]

Blago vama koji mozete da gledate Senke. 🙁

Meni je nekako lakše da ne gledam domaće stvari. Nije da ne cenim naše umetnike. Obožavam Tanju Bošković i pisca Dejana Stoiljkovića. Samo neki događaji i scene mogu da budu baš brutalno realni, a meni je pak lakše da se to dešava negde drugde, i nekom drugom. Da pitam za mišljenje o mini seriji War of the worlds. Ima samo 3 epizode. Da li je dobra, i da li se isplati gledati?

Isto tako dako neko može da prokomentariše Stargate Origins iz 2018. Epizoda traje po 5 minuta. Da li su normalni 🙂

Predpostavljam da neko ko ima SBB i da vam pass za EON da ne mozete sa vaseg neta gledati ili premotati Novu S, ali ne znam da li mozete da gledate Senke 2 ako je kupio celu sezonu.

Taj ko je dao 1000 din za jednu sezonu jedne serije svaka cast.. Da ne cuje Netflix samo o tome.

Odlican je i u Panterima tu sam ga ja prvi put primetio. Solidna BBCeva mini serija o Pink Panterima, moglo je bolje ali i ovako je dobra. Mislim da je tacan naziv The Last Panthers ima 6 epizoda. Bogdan glumi i u 3 sezoni Farga tu je malo mračan [emoji4]
Al zato kriminalno glumljenje u Jutro ce promeniti sve, srecom samo 2 ep..neverovatno, glumis lika iz Srbije a akcenat hercegovacki...To su krivi reziseri

Poslednja izmena:
Nisi gledao Jutro ajde izloguj se 🙂

Nisam primetio da je nesto lose glumio, niti da je naglaseno da je bas Srbin?

Verujem..ali zato ona cura iz Klipa pokidala..kao i ostali, jako dobri

Predpostavljam da neko ko ima SBB i da vam pass za EON da ne mozete sa vaseg neta gledati ili premotati Novu S, ali ne znam da li mozete da gledate Senke 2 ako je kupio celu sezonu.

Nova S nije radila, ali je video klub radio na MTS. Pre dve nedelje, kad je bila prva epizoda nisam bio u BG pa sam sa telefona gledao.
Ko plati sigurno može da gleda, kapiram da je njima i namenjena ponuda 990 din za seriju (za off-SBB prvenstveno).

Mogu senke iz druge mreze ja gledao na smart tv app iza exe-net-a, regularno placene naravno.

Brate mili Marija Bergam glumi tri puta losije nego u prvoj sezoni, a i tu je katastrofa bila :d

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno