Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma kakvi, dovoljno je 3 ep. da se prepozna losa serija...nekad i je dovoljnja i jedna

P.S. al' zato frustracije istresas u zanimljive i smesne slike 😉

Kao neko ko nije ljubitelj odredjenih zanrova ne komentarisem odredjene filmove/serije iz istih ma koliko ih odgledao ili ne. Ali nekome jeste gust da dodje i "isprazni se" cak i ako ne gleda/voli taj zanr (i to prilicno cesto) jer zna da ce ljudi koji to gledaju odreagovati.

PS
Meni u vecini slucajeva brisu (cenzurisu) slike jer su NSFW, nemam sta da istresam... 🙂

ma slike su ok, nego oni komentari 😀

on topic

Swamp Thing ima dobru atmosferu i skroz je ok, stigao sam do 4ep, samo da previse ne ode u reciklazu

^
Obavezno dohvati strip od Mura posle toga. Ne mogu da zamislim na koliko je halucinogena bio dok je radio neke epizode... 🙂

Ne komentarisem samo prve dve epizode,pise S02, pa Terror sam celu prvu sezonu odgledao na muke jer sam sve cekao da bude nesto dobro. Eto, jel sme da se komentarise serija posle cele prve sezone i pocetka druge? Ili sme da se komentarise samo ako ti se svidi nesto?
Sto se tice Doom Patrol, bas suprotno, fan sam bio tog superhero zanra i bas zato sto sam sve zivo odgledao mogu da namirisem posle dve epizode prosek ne vredan trosenja vremena. Jok, treba da se maltretiram kao sa Flesom skoro celu sezonu zahvaljujuci ovde "fles pokidao" komentara.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

I meni je Doom Patrol bio tezak smor, jedva sam gledao. I nakon dve i nakon vise epizoda. A zamisli, jos su mi svi likovi odlicni.
Tek zadnjih 4-5 epizoda su veoma dobre.

Inace, Titans druga sezona krece za 10 dana.

Jel bacio neko pogled na Refinovu seriju

Izisla je cela

Ne komentarisem samo prve dve epizode,pise S02, pa Terror sam celu prvu sezonu odgledao na muke jer sam sve cekao da bude nesto dobro. Eto, jel sme da se komentarise serija posle cele prve sezone i pocetka druge? Ili sme da se komentarise samo ako ti se svidi nesto?
Sto se tice Doom Patrol, bas suprotno, fan sam bio tog superhero zanra i bas zato sto sam sve zivo odgledao mogu da namirisem posle dve epizode prosek ne vredan trosenja vremena. Jok, treba da se maltretiram kao sa Flesom skoro celu sezonu zahvaljujuci ovde "fles pokidao" komentara.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

U celom tom superhero zanru od serija sto je izaslo do sada na prste jedne ruke se mogu nabrojati dobre... Flash, Arrow, LC, JJ i da ne nabrajam dalje, sigurno nisu jedna od njih...

Another Life...kako ih nije bilo sramota da snimaju onaj shhhit..strasno.
Neki od bisera..
Kad dzogerom ciste palubu ili sa kljucem (viljuskastim:d) popravljaju sisteme na brodu koji leti nadsvetlosnim brzinama i kojim upravlja superpametan AI. Da ne pominjem silaske na tudje svetove bez zastitne opreme i naravno neizbeznu "toplu bracu". A gluma, nisam primeti njeno pojavljivanje ovde 😀:d
Ako mrzite nekog preporucite mu da pogleda "ovo"...

Taman pomislim da sam skapirao šta je šta i ko je ko u drugoj sezoni Dark-a i kako su povezani i onda to sve nestane u poslednjih 5-10 minuta poslednje epizode :d

Ja sam totalno zaboravio ko je ko u toj seriji, pa se nešto razmišljam, da ako je istina da će serija biti završena sa trećom sezonom, drugu ne počinjem i lepo sledeće godine krenem iz početka od prve [emoji848]

Ja ću krenuti od prve sezone kada budu objavili treću.
Taman da povežem (ako uspem) sve konce

Ja sam totalno zaboravio ko je ko u toj seriji, pa se nešto razmišljam, da ako je istina da će serija biti završena sa trećom sezonom, drugu ne počinjem i lepo sledeće godine krenem iz početka od prve [emoji848]

To je najbolje resenje, zena i ja smo morali da odgledamo prvu sezonu ponovo, pre gledanja druge ...mada, sada smo utvrdili gradivo, nadam se da necu morati ponovo i da ce zavrsiti sa trecom 😀

Billions sez. 4 - malo više razvucena ali poslednjih par epizoda su vrhunske, kada se sve poveže.
Radujem se konačnom završetku i stand-off koji nam donosi sez. 5

The boys....ono kad provjeravaš kolko ti još epizoda ostalo,ili kad gledaš liniju do koliko si stigo u epizodi....obraduješ se kad vidiš da si tek na pola....fenomenalna serija

Ja sam jedva pogledao prvu epizodu, nikako mi nije isla. Inace isti takav osecaj imam za Legion, tj dok se nije zavrsila.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Sopranovi gotova 4ta sezona. Odlicna serija nema sta. Tesko pored danasnjih sarenisa neko da se odluci da gleda ovo ako nije do sad ali bi svakako trebalo. Ima zlatnih momenata. Scena kad toni dolazi sa djuntom na golf teren da poprica sa doktorom vezano za ujkine terapije mi je pre*isala sve do sada odgledano u bilo kojoj seriji...
Vidim u 5oj sezoni da se pojavljuje Busemi, to ce biti zanimljivo 😀

Da, svi željno iščekuju 5.sezonu ...

😛

^
Sta ga boli splovilo, moz da mislis odusevljenje kada predje na serije iz 2000tih, a tek kada dodje do Breaking Bad-a pa na ovamo, pih radosti nikad kraju...

Ja doduse jedva cekam 4k remastere za neke od tih starijih serija da odmah (dizvines) metnem u kolekciju...

Poslednja izmena:
Zavrsih i "Žicu" nakon skoro 3 meseca razvlačenja. Vrhunski odrađeno, svi su svoje uloge izneli [emoji108]. Inače nisam do pred kraj 4. sezone provalio da je Snoop žensko [emoji23]

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Sad uzmi da gledaš Homicide: Life on the Street, najbolju seriju u istoriji televizije. 😀 Radio isti čovek koji je smislio The Wire.

Da se i ja zapljunem sa naftalinom. Zavrsio six feet under 3 sezonu, za nijansu nezanimljivija od prve dve. U svakom slucaju nevidjeno dobri likovi.

Sent from my SM-J330FN using Tapatalk

Hvala na predlogu, počeo sinoć na nagovor prijatelja da gledam Mr. Robot-a, pa ću nju nakon finiša ove [emoji1]

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Stranger Things 1.sezona... super mi je! Taman uvlaci sve dublje i dublje, kako i treba. Danas krecem drugu sezonu. 😀

Prva sezona dobra, druga 50% lošija, treća potop..[emoji38]
Od mene po sezonama ocene 8/10, 4/10, 1/10.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno