Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije mi jasno zasto se ljudi prepiru oko serije ciji kvalitet je postao jako upitan, posebno od kada se zna da su scenaristi i reditelji uzeli previse kreativne slobode u odnosu na Martinova dela, a njemu to nije smetalo sve dok je lova dobra... Serija je pritom krojena na osnovu reakcija publike tj "feedbacka" preko socijalnih mreza...Cak je jasno stavljeno do znanja da ce se zavrnica serije drasticno razlikovati (samim tim nije kanon) od Martinove ocekivane zavrnice tj. knjige (koja ko zna kada i da li ce izaci; cak me ne bi cudilo da i on sklepa nesto cisto "u inat" fanovima, jer mu je to fetis)...

A pritom se naseda na provokacije "clanova" kao sto je Bye-bye-sama koji se samo pojave sa postovima cija je jedina namera da potpiruju vatru (i to ne samo u ovoj temi).

“I don’t think [Game of Thrones show-runners] Dan and Dave’s ending is gonna be that different from my ending because of the conversations we did have." George RR Martin

https://www.express.co.uk/entertain...Martin-A-Song-of-Ice-and-Fire-Winds-of-Winter

Izvinjavam se GoT fanovima što upadam ko indijanac 😀
True Detective sezona 3, vrlo dobra. Čak mi je i bolja vožnja bila u odnosu na prvu sezonu, iako obe vuku te tanke završetke, posebno prva, ali bez obzira jako sam zadovoljan viđenim. Obe sezone (drugu sam preskočio, niti me zanima) imaju svoje adute, ali i neke manjkavosti gde ih neke druge serije (koje sam pogledao) bukvalno jedu.

Ma svakako, nije u redu da Arja koju iz epizode u epizodu gledamo kako prolazi neprimećena pored mora ljudi koji imaju izraženiju moć opažanja i koju par njih pita kako je uspela da im priđe...

Sve je to u redu (ja sam lično uživao u epizodi),
ali kako pobogu objašnjavaš da oni 7 sezona tupe o ogromnoj pretnji undeadova, koji budu razbucani u prvoj... pazi... PRVOJ... bitci?
Pa čak i Koštunica Stanis je imao par pokušaja i bitaka.

Imamo u nasoj istoriji "slicnu" bitku
Milos ubio Murata i da su vazila ista pravila (koja su kreatori serije postavili) gde bi nam bio kraj 😀

Sve je to u redu (ja sam lično uživao u epizodi),
ali kako pobogu objašnjavaš da oni 7 sezona tupe o ogromnoj pretnji undeadova, koji budu razbucani u prvoj... pazi... PRVOJ... bitci?
Pa čak i Koštunica Stanis je imao par pokušaja i bitaka.
A zar je bilo ko očekivao da bude bilo kako drugačije kada uzmeš u obzir pre svega tajming epizode?

Ovo mu dodje kao da gledas Brazil : Nemacka u cetvrtini finala, a u finalu Zimbabve - Severna Koreja!

Treba promeniti naslov teme u Spoilermania, preteraste ga. Gde su moderatori?

Gomora IV odlicna.
Vraca se L'immortale

Poslednja izmena od urednika:
Mislim da cu bataliti GOT. Serija uzima previse maha u ljudskoj svakodnevnici.
Nije vredna tolikog vremena. Pisem uopsteno, generalno.

Odgledao bREAKING bAD, ne znma koji sam moj cekao do sada,ono je LUDILO OD SERIJE...

• Like
Reagovanja: M J
Opušteno za Gomorru, odgledao sam četvrtu sezonu do kraja, lik bukvalno samo nagađa jer je u planu neki film. Bez brige pratite sezonu.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Da, samo opušteno za Gomorrah...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Kod mene je Jogi otišao na crnu listu. Šta drugo reći, bas se spremam da obrnem četvrtu sezonu.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pojavili se na reditu delovi GoT S08 E04 epizode!
Bolje da nisam gledao 😀

Gomorrah dobra, nehumana, brutalna...
8,5/10

Pa to u casovima dokolice ili usput, druzimo se makar virtuelno i cavrljamo.🙂

Sad sam bas odgledao 3 epizodu GOT, super je, iako ja nisam neki veliki fan GOT-a.

Ali, oni sa losijim televizorima nahebase, pola nisu videli [emoji3]

Ma sta pa ima da gledamo😀.Izbindzovah american gods sezona 2,po meni ovo je jako losije od prve sezone.Za sada puno razocarenja u nove sezone serija.Prvo me je razocarao future man pa i legion mi je bila mnogo bolja prva sezona sad ovo a i got za sada nista posebno.Sad se vise i ne secam sta sam tacno gledao od drugih sezona serija koje su mi se bas dopale prve sezone.Da li gleda mozda neko happy?Kakva je druga sezona?Nadam se da nije i ona smece

Poslednja izmena:
Odgledah juče Ubijanje Iv, 1 sezona maraton na HBO... Ako se na nju gleda kao na Očajne domaćice, serija je gledljiva, ako ne...mučenje.

Ja imam Samsung koji je Edge LED i gasi LED da bi dobio tamniju crnu tako da je za ovaj model ova epizoda smrt.

Evo sta ti savetuje DP :

Well, cinematographer Fabien Wagner has weighed in on the matter of the darkness of the series. He talks about the choice that was made to shoot the episode so dark and then goes on to blame fans for not knowing how to tune their TVs correctly. While talking to Wired, he said:

“A lot of the problem is that a lot of people don’t know how to tune their TVs properly. A lot of people also unfortunately watch it on small iPads, which in no way can do justice to a show like that anyway.”

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno